2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ztn sonuçları 10gün sonra çıkıyor ve yanılma payı yüksek olduüunu hepimiz biliyoruz.bence zamanında git aklında o soru işaretiyle yaşamaktansa sorun yoksa rahat rahat girer eşinde
Haklısın cnm. Dün doktoru, aradım sakıncası yok, pazartesi gelebilirsin dedi. Pazartesine kaldı. Doktorum çok iyi alanında,. arayınca rahatladım çok saol

Aletle ilgili değildir öyle düşünme bana da 11+6 haftalıkken akıntım çoktu spekulumla baktı sonrasında kanama vs hiç birşey olmadı ama doktorun ne kadar hassas davrandı orasını bilemem düzgün şekilde kullanıldığında bir sıkıntı olmuyor

Cnm vicdan yok ozelde kotkuyor doktorlar sikayet falan olur die devlette umursamiyorlar kadin bana yapacak birsey yok ama istersen yatis vereyim git kocanla konus karar ver dio cok adiler gercekten
Cnm.benim bayramin 3. Gunu olmustu doktorum yatis verdi 3 gun yattim kesildi kanamam sonra iki hafta once koyu kahve kanamam oldu doktorum icerideki esk8 kan gelen dedi ama risk 16_18. Haftaya kadar surer dedi
Kızlar progestanı vajinal mı alayım ağızdan mı anca bişey yiyebildim biraz
Vajinal.etkili cnm ben hep vajinal aliyorum diger turlu yan etkisi cok hemde kanamami kesmemisti benim

Kızlar cinsiyetini öğrendim pipi gösterdi ERKEK
Bir kızım vardı buda erkek oldu rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
herşey yolunda bakalım
Ankara Sincan Koru Hastanesi Hüseyin Beye basladım doğum paketi aldım

Eklentiler

• index.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 66
M Mavi Boncuklar canım çok çok geçmiş olsun. Anlatılan olumlu örneklere odaklan, kötüyü düşünmemeye çalış olur mu? İnşallah sağlıkla alıcaksın minik kuzunu kucağına. Dualarım seninle ❤

Yaaa maşşallah su 4D hastayım nasıl net gözüküyor öncelıkle saglıgı için sonrada oğlusun için gözün aydın tatlım

Yaaa maşşallah su 4D hastayım nasıl net gözüküyor öncelıkle saglıgı için sonrada oğlusun için gözün aydın tatlım
evet 4d süper her muayenede bakıyor 4D İLE
Çok teşekkür ederim canım çok sağol sen öğrendin mi cinsiyetini aramızda çok fark yok
dr erkek dedi 16 haftadan sonra alışverişe başlarsın dedi
ama pipiyi gördük bir kaç kez :))
değişmez diye tahmin ediyorum sağlıkla doğsunlarda inşallah

Kızlar progestanı vajinal mı alayım ağızdan mı anca bişey yiyebildim biraz
Ben ağızdan aldığımda midemi mahvetmişti ve kanama lekelenmemi kesmemişti canım. Vajinal alınca 2 günde kesmişti. Zaten hala devam ediyorum dr ne zaman bıraktırırsa o zaman bırakıcam

Ayy yok yaa daha ögrenmedim cokta merak ediyorum haftaya kontrolümüz bakalım sabır

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir yer var mı?

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın dinlen canım kalkma yerinden ev temizlik bebeğinden önemli değil dikkat et

Kızlar doktor cinsşyeti sölemedi sizce ??

Eklentiler

• 97355D7F-FFC7-4915-BBBC-36AC0BF29C71.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 49
  • AF72C3D5-E93E-468F-BB10-788B47A4DD27.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 6543193C-EABA-4E79-B16C-D40A5AF6DDF1.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…