• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh geldın sonunda aklımdan bin tane şey gectı 🙈 bebıs ıyı çok çok sevındım çok gözün aydın 🥰 demek erkek 🥳 hayırlı olsun paşa 🤲
teşekkür ederim canım sağlıklı olmasına çok sevindim çok şükür zaten ikisi de yoktu ama eşim bir doğulu olarak baya sevindi bana belli etmese de hissettim ben :KK70:

Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle.

teşekkür ederim canım sağlıklı olmasına çok sevindim çok şükür zaten ikisi de yoktu ama eşim bir doğulu olarak baya sevindi bana belli etmese de hissettim ben :KK70:
Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊 her yer erkek oldu, herkes cinsiyetleri öğrenince oranları merak ediyorum 😂

Çok tebrik ederim canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊 her yer erkek oldu, herkes cinsiyetleri öğrenince oranları merak ediyorum 😂
teşekkür ederim aynen erkek doldu buralar :halay:hayırlısı oldu beraber çıktık bu yola sağlıkla sonlandırırz inşallah kızlar:KK200:

Dogumevinde doktor bir kagit veriyor onunla kan almanin ilerisinde bir oda var ordan aliyorsun ama cok gec tarihe veriyorlar ya ben ozelde yaptirmayi dusunuyorum cunku bana verdikleri tarihte ben 26 haftalik olacam 24e kadar yapilmali deniyor
Özelde bakan perinatolog var mı sakaryada acaba, konakta adatıpta radyolog bakıyor, benim doktor radrologta anlıyor şüphelrnirse araştırmaya sevkediyoruz dedi ama bilemedim

Özelde bakan perinatolog var mı sakaryada acaba, konakta adatıpta radyolog bakıyor, benim doktor radrologta anlıyor şüphelrnirse araştırmaya sevkediyoruz dedi ama bilemedim
Bilmiyorum ben bugun ikisine de sordum konak 350 adatip 400 dedi ama kimin baktığını sormamistim. Dogumevinde kim bakıyor onu da bilmiyorum ama cok gec zamana veriyor devlet

Benim doktora erkeğe benziyor dedi ama sizce değişme ihtimali var mı yani size ilk benzetip sonra değişti mi ister istemez hevesleniyorum 😊
Canim bana da 12 .haftada erkek dedi ve suan degismedi saglikli olsun yavrucak
Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canim cok gecmis olsun insallah bebegin seninle kalir acaba kanamayi tetiklicek birseyler oldu mu temizlik cinsellik vs.

Geldiiiimmmm kuzum iyiyiz çok şükür ense kalınlığı da çok iyi dedi çok mutluyum %99 yanılmıyorum cinsiyette dedi veeee oraya bi erkek daha yazmanızı rica ediciğim ❤️❤️❤️😁
Masallah gercekten bu kadar cok erkek ilk defa denk geldim saglikla kucagina al canim

Canim bana da 12 .haftada erkek dedi ve suan degismedi saglikli olsun yavrucak

Canim cok gecmis olsun insallah bebegin seninle kalir acaba kanamayi tetiklicek birseyler oldu mu temizlik cinsellik vs.

Masallah gercekten bu kadar cok erkek ilk defa denk geldim saglikla kucagina al canim
teşekkür ederim canım aminn inşallah :KK68:

ben aldım canım 18 inde. bugün kontrolde doktor bir sıkıntı görünmüyor istersen git için rahat olsun dedi ben önceden almıştım yine de gidicem
Kacinci haftanda gitmiş olacaksin bana cok gec randevu verdiler 26 haftalik olucam 24e kadar yapilmali diye biliyorum

Cook geçmiş olsun canim yavrunu bagislasin rabbim. Biz dua ederiz ❤ sen de ayetelkursi oku bol bol. 🌸🌸

Back