2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım yoktu daha önce en son geçen hafta gittim herşey yolunda demişti birden oldu yapmam zaten ki aman aman baştan beri ev işi yapmadım inşallah canım amin

Sağol canım bilmiyorum düşebilir de kalabilirde dedi
Canım hıc korkama arkadasım aynı seyı yasadı hıc bır ıgne kanamasını kesmıyordu her aradıgımda korku ıle arıyordum bebek düştü dıcek dıe... en ıyı prof olmak üzere 4 dr degıstı hepsi yuzde 50 dedi duşebılirde düşmeye bilirde veee şimdi 1 yasında bir kızı var

Cnm oncelikle cok gecmis olsun daha once bir seyin var miydi hani kese cevresi kanama falan? Bu arada devletteki doktorlarin dedigine hic inanma bana 9. Haftada develte gitmek zorunda kaldim salak kadin buna yapacak birsey yok buyuk ihtinal duser dedi kadina diyorum kalbi atiyor mu atsa bile birseyi degistirmez duser dedi kendi doktoruma ultrason resmini gonderdim bana panik yapma kotu degil durum dedi.Sen kendi doktoruna gorun en yakin zamanda ve bol dinlen su ic cnm tek caresi o ben 9. Haftadan beri yatiyorum icerideki kan pihtilasmis ins seninde duzelir hemen

İlk haftalarda benimde kanamalarım oluyodu dr diyodu ki tutunacağı varsa tutunur ama düşecekse kimse bişey yapamaz diyodu doğru Allah korusun kromozom bozukluğu olan bebeklerde düşmeye meyilli oluyomuş yani bende hep dua ettim hangisi hayırlıysa o olsun diye yani sende Allah’a bırak gerisi takdiri ilahi..

Dr da aynı şekilde dedi yüzde bile tutmaz %10 sanş verirsin yaşar %50 dersin düşer belli olmaz dedi yani Rabbım onu bana ne şekilde yazdıysa o olur ben elimden geleni yaparım Rabbım onu korucak olan inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

M Mavi Boncuklar çok geçmiş olsun canım.Bende byüük bi kanama ile gitmiştim hastaneye hatta yatış yaptılar daha sonra taburcu oldum 2 hafta hiç kalkmadan yattım iğnemi bile yapmaya eve hemşire geliyordu ara sıra yine oluyor tam bitmiş değil Dr um biz elimizden geleni yapalım getisi takdir i ilahi dedi .İnşallah sağsalim kucağımıza alırız hepimiz.

Aynen katılıyorum devletteki doktorlar insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyo ben az bi lekelenmem olduğu için acile gitmiştim (sonra gün içinde hiç olmadı ama nolur nolmaz diye) alttan önce ördek ağzıyla sonra normal ultrason cihazıyla muayene edip bebekte hareket göremedim düşük yapıyo olabilirsin dedi hatta acil sezeryana alabiliriz diye beni korkuttu sonra özele gittik ve bebeğin sapasağlam olduğunu Gördük gayette hareket ediyodu ayrıca gün içinde hiç kanamam olmamıştı ördek ağzıyla muayene ederken çok acıdı demiştim o içerde kanama yapmış özeldeki gördü bi daha da töğbe ettim devlete acile gitmemeye

Sana yinee bakmışlar canm benim 6.haftada biranda dolu dolu gelen kahverengi kanamam oldu afedersin çamaşır battı resmen devlette acile gittim bakmadı bile kan aldı ona göre bakacakmış oda 2 saate cıkarmış dedüm damar yolunu çıkarın 2 saate kim öle kim kala kanamayla geliyoruz bakmıyorsunuz ben başka bıryere gideceğim dedim söktürdüm acilde hem ağladım hem bir sürü doktora söylendim bakmadılar resmen 2 saat sonra gelsem düştü diyince ne fayda edecek hoş özel bir hastanede gazlı bezle 15 dk kanama geliyor mu diye kontrol etti görevli kişi doktoru bilgilendirmiş aktif kanama yok diye doktor gelmedi bile nöbetçi doktor zaten yok saçma sapan dolanmıştım zaten küçük bir yer hastane sıkıntısı var Allah tan araştırma hastanesi hemen acilden doğumhaneye gönderdi de orda baktılar ultrasonla şükür bebekte birşey yoktu

Kizlar bugun ayrintili ultrason icin randevu aldim ama verdikleri tarihte 26 haftalik oluyorum en son 24.haftada yapilmasi lazim diye biliyorum size ne zamana verdiler? Randevu alan var mi?

Sağol canım daha önce Dr kanama alanı olduğunu falan hiç söylemedi olsaydı söylerdi bende özele gidiyorum daha önce bir kez sağlık ocağında ki istenen test için ebe devlete burada olmuyor devlette yaptır getir dedi öyle gittim. Gece 4 te Dr a ulaşamadığım için devlette kadın doğumcu sürekli olduğu için gittim. Sabah olur olmaz kendi dr ma gittim bebek iyi hatta çok hareketli dedi ama düşük tehlikesi olmuş progestan ve pruloton iğne başladı ilk başta benimde kocaman bir pıhtı geldi çok korktum çok ağladım gitti bebeğim diye çok şükür yaşıyormuş senin düzeldimi kanaman

Geçmiş olsun canım

Banada öyle bir şeyle baktı önce sonra ultrason cihazı ile aşağıdan baktı hatta 13 +4 günlük dedi normalde 12 +5 im bugün oradan çıkarken kanamam yoğunlaştı hatta dışarı bile çıktı belki açtırdığı aletmi daha çok tetikledi

Öyle biz ne yapsak boş Rabbım ne eylerse güzel eyler diyorum Rabbım hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…