Bu durumu yasayanlar : Ac karnina soguk karpuz yeyin ve sonucu görünMerhaba anneler, 10+2 haftalık hamileyim ve kabızlık başladı.. Bayağı bi ıkınıyorum acıyı herşeyi geçtim bebegime bişey olur diye korkuyorum.. Bu durumu yaşayan var mı?
İçimi rahatlattin canım çok teşekkür ederim ilk hamileliğim çok tecrübesizim en ufak şeyde korkuyorum fazla düşünüyorum sanırımYok canım olmamıştır tabikide kötü düşünme. Sürekli yapmak ve çok ıkınmak tetikliyormuş . Normal yani kabız olman sanırım bir süreçmiş bu bakalım ne zaman geçecek ☺ Gaz da olur diyetisyenim rezene önerdi iç dedi. Doktora gittim içme dedi mesela böyle şeyler de içme bu zamanlar. Doğal kuru meyvelerden ilerle. Ama korkma bende bilmeden ıkınıyordum oradan biliyorum doktor söylemesem bilmeyecektim yani ☺
Teşekkür ederimBu durumu yasayanlar : Ac karnina soguk karpuz yeyin ve sonucu görüngecmis olsun
Benimde ilkİçimi rahatlattin canım çok teşekkür ederim ilk hamileliğim çok tecrübesizim en ufak şeyde korkuyorum fazla düşünüyorum sanırımçay çok fazla tüketmiyorum zaten papatya arada yediklerimede dikkat ediyorum araştırıyorum bunuda aklımda bulundurucam.. İnşallah sağ salim kavuşuruz meleklerimize
Kıza benzettim canım ama ufak sanırım net değilEki Görüntüle 2286642
Kizlar biliyorum cok net degil malesef ama yine de cinsiyet tahmini yapabilen var mi
Gecmis olsun canim. Niye oldu ki yaaHayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok gecmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın canm dikkat et bol bol dinlen ah doğurmadan bitmiyor işte sürekli endişe korku böyle bitecek 9 ayHayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
GEçmiş olsun canımHayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok gecmis olsun. Saglikli bir sekilde hayirlisiyla bebegine kavusursun insallah. Daha once hic kanama var miydi birden mi oldu? Sebebini ogrenirsen paylasir misin canim.Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun cnm. İnşlh atlatırsın bu süreci, ALLAH yardımcın olsunHayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun cnm ya aman dikkat et doktorun dediğini yap yat hiç bişey bebeğinden önemli değil Allah’a emanetler Rabbim korusun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllahHayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım bilmiyorum düşebilir de kalabilirde dediGecmis olsun canim. Niye oldu ki yaa
cnm ztn sonuçları 10gün sonra çıkıyor ve yanılma payı yüksek olduüunu hepimiz biliyoruz.bence zamanında git aklında o soru işaretiyle yaşamaktansa sorun yoksa rahat rahat girer eşindeKızlar bana akıl verin, bu cuma kontrolüm var, ikili tarama için, 13.haftanın içerisindeyim. Eşimde ısrarla bu cuma günü gitmeyelim, kpss sınavından sonra gidelim diyor, normalde bugün 12+3 olduk. Haftaya bugün mü gitsem? Cuma günü mü?
Sağol canım inşallah hayırlısıyla 9 ay geçer hepimiz sağsağlim kucağımıza alırızCok gecmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın canm dikkat et bol bol dinlen ah doğurmadan bitmiyor işte sürekli endişe korku böyle bitecek 9 ay
Canım gecmıs olsunHayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda benide unutmayın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sağol canım yatıyorum bakalım Rabbım herseyin en iyisini bilir ben elimden geleni yapıyorum gerisi takdir i ilahi ama insan psikolojisi çok başka beyin mantık başka diyor yürek başka yanıyor Rabbım kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun cnm ya aman dikkat et doktorun dediğini yap yat hiç bişey bebeğinden önemli değil Allah’a emanetler Rabbim korusun hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah
Sağol canım yoktu daha önce en son geçen hafta gittim herşey yolunda demişti birden oldu yapmam zaten ki aman aman baştan beri ev işi yapmadım inşallah canım aminCanım gecmıs olsunhay allahım senin kanama alanın falan varmıydı... ya bizler büyüdük artık kanama düşük bu tehdıtlerı atlattık die düşünürken demek olabiliyor canım dr ne derse yap bırak evini b.. götürsün hep yat... rabbım yardımcın olsun biran önce tehlıken gecsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?