- 29 Mayıs 2019
- 334
- 322
- 18
- 37
Hayırlısı cnm yaa belki deAynen canim saglik sihatli olsun da..hayirlisi belki daha sonra degisir tabi belli de olmaz.. Ben de bugun gittim ama cinsiyet tahmini yapmadi. Seninle bir cok seyimiz ayni gidiyordu belki de benim de oglusum olur
Sana da mı benziyo dedi bana da tahminde bulundu ama kesin değil dedi bende çok heveslenmiştim dr un odasında çıktık ağlamaya başladım duygusallaştımBenim doktora erkeğe benziyor dedi ama sizce değişme ihtimali var mı yani size ilk benzetip sonra değişti mi ister istemez hevesleniyorum
Devlete kan tahlilimin sonucunu almak icin gitmistim. Yine de muayene oldum. 10+2 olmasi gerekirken 11+2 ciktiHayırlısı cnm yaa belki debi daha ki kontrolün ne zmn ?
AynıyızEn iyisi birincisi küçükken ikinciyi yapmak diyenleri anıyorum valla hergün. Birisi de çıkıp demedi ki zor olur ilki büyüsün de öyle yap ikinciyi... üç beş gündür birazcık daha azaldı bulantım falan inşallah senin de azalır mutsuzluktan etrafıma sarmaya başladım en başta da eşime
Benimde uzak maalesefAnnemle aynı şehirde yaşasak art arda yapardım ben de
Bulantım bitene kadar çağırırdım hafta içi:) Düşüncesi bile güzel.
Annesi yakında olanlar çok şanslı
Bence kiz gibi cunku yukariya dogru aci yapmamisEki Görüntüle 2286642
Kizlar biliyorum cok net degil malesef ama yine de cinsiyet tahmini yapabilen var mi
neni.kide kesin degil dedi.adlinda en net 14.hafta ve sonrasi diyorlar. esimin tarafi yillardir kiza hasret. buna heveslenmislerdi ama olmadi. ya nuba gore benim ki kiz gibi duruyir ama.Sana da mı benziyo dedi bana da tahminde bulundu ama kesin değil dedi bende çok heveslenmiştim dr un odasında çıktık ağlamaya başladım duygusallaştımsonradan da dedim herşeyde vardır bi hayır sağlıklı olsunda hayırlısı buymuş
Çok geçmiş olsun canım soğuk birşeyler koy buz torbası olabilir bana etki ediyordu. Lavanta yagı ve okaliptus yagı agrı için çok etkili oluyor sonrası içinde bunları bulundurursan faydası olur.Merhaba arkadaşlar sabahtan beri başım ağrıyor miğren gibi ne yapsam acaba? Ağrı kesici alamamçok kötüyüm gözlerimi dahi zor açıyorum buarada cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini inş bende Cuma gidicem tam 12 haftalık olacak inş bizde bi tahmin alırız
Tmm cnm yarın aldırayım inş iyi gelirÇok geçmiş olsun canım soğuk birşeyler koy buz torbası olabilir bana etki ediyordu. Lavanta yagı ve okaliptus yagı agrı için çok etkili oluyor sonrası içinde bunları bulundurursan faydası olur.
Ah canım çok geçmiş olsun ya benimde bu aralar tek taraflı baş ağrılarım çoğaldı. Zonkladıkça beynim patlayacak gibi oluyor ve hepte gece yatmadan oluyorMerhaba arkadaşlar sabahtan beri başım ağrıyor miğren gibi ne yapsam acaba? Ağrı kesici alamamçok kötüyüm gözlerimi dahi zor açıyorum buarada cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini inş bende Cuma gidicem tam 12 haftalık olacak inş bizde bi tahmin alırız
Benimde hala var canım. Çok ıkınmanın tabiki bebeğe zararı var. Düşük tehlikesi yaratır Ne yapsanda geçmeyecek maalesef ama sulu gıdalar tüket sabah kayısı ye sıcak su iç. Zeytinyağı iç. Fln ben yaptım da bana yaramadı belki sana yarar.Merhaba anneler, 10+2 haftalık hamileyim ve kabızlık başladı.. Bayağı bi ıkınıyorum acıyı herşeyi geçtim bebegime bişey olur diye korkuyorum.. Bu durumu yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim canım bende bi deneyeceğim inşallah faydalı olur..korktum valla inşallah bişey olmamıştır..Benimde hala var canım. Çok ıkınmanın tabiki bebeğe zararı var. Düşük tehlikesi yaratır Ne yapsanda geçmeyecek maalesef ama sulu gıdalar tüket sabah kayısı ye sıcak su iç. Zeytinyağı iç. Fln ben yaptım da bana yaramadı belki sana yarar.
Ben de yaşadım canım. Gebelikte kabız olmamaya dikkat etmek gerekir. Ben hergün kayısı yiyorum ve günde en az 3 litre su iciyorum. Elimde surekli.su şisesi var. Çok şükür geçti benimki. Sen de mutlaka bol zeytinyağı tüket çiğ olarak ve bol su iç.Merhaba anneler, 10+2 haftalık hamileyim ve kabızlık başladı.. Bayağı bi ıkınıyorum acıyı herşeyi geçtim bebegime bişey olur diye korkuyorum.. Bu durumu yaşayan var mı?
Yok canım olmamıştır tabikide kötü düşünme. Sürekli yapmak ve çok ıkınmak tetikliyormuş . Normal yani kabız olman sanırım bir süreçmiş bu bakalım ne zaman geçecekÇok teşekkür ederim canım bende bi deneyeceğim inşallah faydalı olur..korktum valla inşallah bişey olmamıştır..
Amin inşallah, hepimizin. Candır tabiiMasallah saglik sihatle gelsin ins..ogluslar da candir yaa..❤
Allah sifa versin cnm benim cok nadir agrir o zamanlarda da şakaklarima baski uyguluyorum biraz iyi geliyor baska bir fikrim yok malesef. Allah sifa versin Şafii ismiyleMerhaba arkadaşlar sabahtan beri başım ağrıyor miğren gibi ne yapsam acaba? Ağrı kesici alamamçok kötüyüm gözlerimi dahi zor açıyorum buarada cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin hepsini inş bende Cuma gidicem tam 12 haftalık olacak inş bizde bi tahmin alırız
Çok teşekkür ederim canım artık daha fazla dikkat edicem daha once başıma gelmeyen bi durum ama normalmiş..Ben de yaşadım canım. Gebelikte kabız olmamaya dikkat etmek gerekir. Ben hergün kayısı yiyorum ve günde en az 3 litre su iciyorum. Elimde surekli.su şisesi var. Çok şükür geçti benimki. Sen de mutlaka bol zeytinyağı tüket çiğ olarak ve bol su iç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?