2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende öyleyim en az 2 3 garanti çoğunlukla 2 saati asla geçmez wc ye gitmem o yüzden tatlı bir uyku asla yok

bugun randevum var. dünden beri hic olmayan mide bulantim vardi.düşük yapandan etkilendim sanirsam aklima kotu seyler geldi.umarim hersey yolundadır. ikili test zamanindayim dr onuda yapmasini isteyecegim.hafta sonuda kendi dr giderim.

Kızlar yaa ben geceleri uyuyamıyorum en erken 3 te uyuyorum sabah da alarm kurmuş gibi 8:30 ya da 9:00 da uyanıyorum varmı böyle bi durum yaşayan
canim bende cok sik uyaniyorum.sabah uykumu almis oluyorum ama gece uyanip tekrar uykuya dalmak iskence2gibi

merhaba kızlar şimdi sağlık ocağından geldim
kilo tansiyon ölçümü yaptılar
ayrıca ücretsiz olarak tera d3 vitamini günde 8 damla dedi
ve vegaferon tablet verdi günde 1 aç karna dedi bittikçe gel aldı
bunlara ek folik asit kullanıyorum
Sizede verdimi sağlık ocağı
20 haftadan sonra gelin dedi
aşı ben en son kaybettiğim gebeliğimde olmuştum 2017 de 5 yıl geçmediği sanırım aşı olmayacagm

Bana d vitamini vermediler 2015 te kizimda butun dozlari oldum ama pekistirme dozu vuracagiz dedi 20. Haftada

Günaydın herkese bundan sonrası artık cinsiyet haberleri beklıycez ah bide bulantılarımız var

Arkadaşlar merhaba ben çok sakınıyorum da ondan mı böyle oluyor anlamış degılım bebegım 13+5 ıken crl 13+1 bas cevresı (bpd sanırım ) 14+3 çıktı doktorum bana sadece basını 4 haftalık ölçtüm dedı ekstra bırdey demedı ama ben kagıda dün baktığım ıcn bırden panık oldum bugun randevu aldım doktora gıdecem ama bu konuda bılgısı olan var mı

Kızlar bana akıl verin, bu cuma kontrolüm var, ikili tarama için, 13.haftanın içerisindeyim. Eşimde ısrarla bu cuma günü gitmeyelim, kpss sınavından sonra gidelim diyor, normalde bugün 12+3 olduk. Haftaya bugün mü gitsem? Cuma günü mü?

İkiniz de sınava mı gireceksiniz canım? Çok hazırlandınızsa, en ufak birşey canınızı sıkacaksa pazartesi gidin bence. Ama öyle değilse bu hafta gidin, 12.hafta en uygun diyorlar hep sanki.

İkiniz de sınava mı gireceksiniz canım? Çok hazırlandınızsa, en ufak birşey canınızı sıkacaksa pazartesi gidin bence. Ama öyle değilse bu hafta gidin, 12.hafta en uygun diyorlar hep sanki.
Ben değilde, eşim çook hazırlandı. Pazar günü sınav ,o yüzden ısrarda etmek istemiyorum, içimde korku var tarama için geç kalmakta istemiyorum. Bilmiyorum çok kararsız kaldım. Ama eşimi biliyorum, ALLAH Korusun canını sıkacak en ufak birşey olursa, çook takar, üzülür.onunda emeklerinin boşa çıkmasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…