2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yaptım yüzük testi, bir döndü, bir ileri geri gitti. Bi an korktum bebeğim ne olucak diye töbe yarabbi
Aynısı bana da oldu. 12.haftada doktor cinsiyete önce kız dedi, bir dk.sonra erkeğe benziyor dedi. Valla şimsi ne desem yalan olur, haftaya gel kesin söylerim dedi.

Canım, benimkisinde değer aralığı 0-1,2 yazıyor. Benim değerim 0,51 çıkmış. Ama bu referans aralığı falan bazen farklı laboratuvarlarda farklı olabiliyor, aklında olsun.
Bilgi için sağ ol canım. Benimkinde 0,90 altı negatif, 0,90 ile 1,1 arası şüpheli, 1,1 den büyükse pozitif diyor. Sınırda negatifim ben. 0,89.

Bilgi için sağ ol canım. Benimkinde 0,90 altı negatif, 0,90 ile 1,1 arası şüpheli, 1,1 den büyükse pozitif diyor. Sınırda negatifim ben. 0,89.
Endişelendin mi sen bu değerden? Bence endişelenecek birşey yok canım, direk negatif değere denk geliyor, şüpheli kısımda bile değil, ki bak benim hastane şüpheli falan diye de ayırmamış.

Bebek olmadan doktora gittim sağ yumurtaliktan yumurtladigimi söyledi o ay da bebek oldu. O yüzden sağdan yumurtladigimi biliyorum. Doktor da sağ olunca kız olma ihtimali artıyor ananelerimize göre dedi
Benim ikiside soldan ve ikinci kizim geliyor

Zaman sanki hic gecmiyor ya temmuz 17 de kontrol daha kanama alani ne oldu cok merak ediyorum bebek allahtan ii biliyorum kizimda esim.anneler gunu hediyesi.kalp dinleme cihazi almisti iki gune bir kontrol ediyorum

Zaman sanki hic gecmiyor ya temmuz 17 de kontrol daha kanama alani ne oldu cok merak ediyorum bebek allahtan ii biliyorum kizimda esim.anneler gunu hediyesi.kalp dinleme cihazi almisti iki gune bir kontrol ediyorum
AYnen katılıyorum kontole gideceğim zmn geçmiyor bana kalsa her hafta kontrole gidicem ama sık sık ultrasona girmek de iyi değilmiş ondan gitmiyorum

Kızlar yaa ben geceleri uyuyamıyorum en erken 3 te uyuyorum sabah da alarm kurmuş gibi 8:30 ya da 9:00 da uyanıyorum varmı böyle bi durum yaşayan

Kızlar yaa ben geceleri uyuyamıyorum en erken 3 te uyuyorum sabah da alarm kurmuş gibi 8:30 ya da 9:00 da uyanıyorum varmı böyle bi durum yaşayan
Benim bütün gün pertim çıkıyor oğlan sağolsun akşam o uyuyor ben biraz dinlenip uyuyorum 11 12 gibi, gece 5 kez wc kalkıyprum sabah da 7 de hortluyorum böyle bi daha uyuyamıyorum .. 3.aydan sonra biraz düzelir bu wc olayı inşallah hep yorgun halsiz hissediyorum tam uyuyamadığım için

Maalesef ben 2de yatmama ragmen 7de uyandım gündüz de uyumuyorum hiç işin tuhaf tarafı gün içinde uykusuzluk da hissetmiyorum 2 hafta önce kafamı kaldıramıyordum uykudan

Gece 5 kez wc çok değil mi yatmaya yakın çok mu sıvı tüketiyorsunuz

Gece 5 kez wc çok değil mi yatmaya yakın çok mu sıvı tüketiyorsunuz
Gün içinde çok sıvı alıyorum. Gece sadece 1 bardak su içip yatıyorum. 2 saattte 1 bir kalkıyorum sıcaktan bişeyden wc gidiyoeum işte siz kalkmıyor musunuz? Yani her gece 5 değil ortalama 2 3 kez kesin kalkarım ama o gün daha fazla meyve su içmişsem 4 5 kez kalkarım kesin bir tek ben böyleyim herhalde

Endişelendin mi sen bu değerden? Bence endişelenecek birşey yok canım, direk negatif değere denk geliyor, şüpheli kısımda bile değil, ki bak benim hastane şüpheli falan diye de ayırmamış.
Geçen yıl hastanenin referans aralığı 0,80 miş. Biraz endişelendim evet. Bağışıklığım olup olmadığını da bilmiyorum. Yarın kontrolüm var. Bakalım doktor ne diyecek. Senin hastaneye göre bakınca rahatladım biraz.

Kuzum bunlar hassas testler olduğu için referans aralığı hep çok düşük tutuluyor bence de için rahat olsun

Bende cok sıvı tüketiyorum ama en fazla 2 kere kalkıyorum çoğunlukla 1 kere kalkıyorum oda sabaha karşı oluyor ondan sonra da uyuyamıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…