- 14 Aralık 2018
- 535
- 492
- 33
Hepsini denedim kuzum en sonunda hastaneye gittim serum yeyince kendime geldim. Çok şükür iyiyim şuanCanım, yoğurt, ayran, haşlanmış patates ya da sadece ekmek gibi sade bişileri denedin mi? Herşeyi denedin ve olmuyorsa ben sanırım doktora ya da acile giderdim.
Sağol canım benim bir çok şey denedim ama hepsi sonuçsuz kaldı acile gittim. Benim bulantılarım geçmişti 8 9 10. Haftalarda vardı sadece 2 haftadır iyiydim. Dünden beri böyle oldu sıcak mı çarptı üşüttüm mü bilmiyorum. Şuan iyiyim şükürALlah yardım etsin... limon sık suyunu iç havuc al elıne tavsan gıbi kemir... taze zencefil kaynat günde iki kere suyu iyi geliyor... evden cık hava al dıcem ama olmucak emınım halin yok zaten çok sıcak... türk kahvesi kokla yala beni cok rahattı agzına at cay kasıgın ucuyla em mesela... taze nane kokusu burnuma mandal ile takıyordum... serum iste taktır çok iyi gelıcek... uyu bolca uyu ... aklıma geldıkce yazarım kaçıncı haftada basladı senın bulantı ve kusmaların
Çok şükür canm sürekli birşey istemiyor açlıkta çekmiyorum cook cookk istediğim birşey olduğunda yiyorum ama oda zaten çok nadir oluyor bende keyfi ıvır zıvır yemek istemiyorum ay aklıma bu geldi aman yiyeyim gitsin demiyorum bekliyorum sonra zaten canm istemiyor unutuyorum bende en çok gebelikte tansıyon şeker vs korkuyorum ablamda hep yuksek tansıyon sıkıntısı oldu hamilelikte.Tabiki durumdan rahatsızsan ve önceki gebeliğinde şeker sıkıntısı olduysa muhakkak gitmelisin eminim yeterli besleneceğin kadar yiyeceksindir geriside sana kalmış ıvır zıvır yok aklına gelince unutmaya calışEksik değil olması gereken kadar besleniyorsun. Ben senin yediğinin 2 katı yiyorum çünkü sürekli açım hiç doymuyorum. Şimdiden 4 kilo aldım. Dikkat etmeliyim ama tutamıyorum kendimi bağımlılık gibi. Mutlaka canımın istediğini yiyeceğim yoksa aklım hep orada kalıyor. Kızıma hamileliğimde gizli şeker çıkmıştı. 2 haftaya diyetisyene başlıyacağım inşallah dediklerini yapabilirim
Evet canım ama %60 kız olabilirevet sanki ayaklar havada dimi
18-23 haftalarda diye biliyorumAyrintili ultrason ne zaman yapılıyordu? doktoru bir sey soyleyen oldu mu haftasi onde olanlara acaba??
İnşallah Bi şey olmaz canım korkma Rabbım korktuklarımıza uğratmasın dualarım seninleKızlar bu sıralar hiç kanamanız oluyo mu ya bende şuan açık kırmızı kanama oldu nöbetçi dr kontole gidicez İnşAllah kötü bişey olmamıştır dualarınızı bekliyorum
21- 24 hafta arasında yapılıyor canımAyrintili ultrason ne zaman yapılıyordu? doktoru bir sey soyleyen oldu mu haftasi onde olanlara acaba??
Çok geçmiş olsun canım, bi daha böyle olmaz inşallahHepsini denedim kuzum en sonunda hastaneye gittim serum yeyince kendime geldim. Çok şükür iyiyim şuan
İnşallah canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, bi daha böyle olmaz inşallah
Hamilelikte vajinal enfeksiyon sık oluyor doktora soylersen krem ya da fitil verebilirKızlar benimde akıntım çok değişti ve kaşıntım var ne yapıcam bilmiyorum çamaşırımı ütüleyip giyiyorum peçete ile tamamen kurtuluyorum nemli bile kalmasın diye Dr mı gitmeliyim acaba ilaç verir mi kullanabilir miyim ne yapmalıyım sizce
Enfeksiyon olabilir. Ben de cok dikkat ediyordum ama Hamilelikte yine de bilac defa oldu maalesef. Hic eziyetini gecme. Doktor bi krem bi de vajinal bi fitil vermisti. Hatta adi canesten. Hemen rahatlatiyorKızlar benimde akıntım çok değişti ve kaşıntım var ne yapıcam bilmiyorum çamaşırımı ütüleyip giyiyorum peçete ile tamamen kurtuluyorum nemli bile kalmasın diye Dr mı gitmeliyim acaba ilaç verir mi kullanabilir miyim ne yapmalıyım sizce
Canım valla sen eksik besleniyorsan ben hiç yemiyorum demektirHanımlar gün içinde neler yiyorsunuz beslenmeniz nasıl kilo durumları vs bahsedelimmesela ben kahvaltımı domates salatalık zeytin peynir şeklinde yiyorum bazen yanına reçel veya acıka tarzı..
Ben akşam yemeğimi 5 gibi yiyorum sebze yemeği makarna veya pilav bazende kurubaklagil pilav veya bulgur şeklinde öğlen vakti o gün ne yemek varsa sulu yemeği ve yanında bir kase yoğurt yiyorum arada bazen canm isterse ya kuru yemiş ya bir kaç meyve bunları düzenli değil.. Ve gün içinde su içiyorum.. Acaba eksik mi besleniyorum ama illa 3 öğün tam yememe gerek yok değil mi
Ayni sorun yuzunden dun doktoruma yazdim yesil gibi akintim var ve kasinti.ikili fitil verdi kremle 3 gun arayla kullanacagim.fitili 12. Haftayo doldurdum.diye verdi mahvetti beni hala devam edioKızlar benimde akıntım çok değişti ve kaşıntım var ne yapıcam bilmiyorum çamaşırımı ütüleyip giyiyorum peçete ile tamamen kurtuluyorum nemli bile kalmasın diye Dr mı gitmeliyim acaba ilaç verir mi kullanabilir miyim ne yapmalıyım sizce
Ne bileyim canm bazen listeler denk geliyorum bakıyorum öğlen sulu yemek yanına piilav makarna yogurt hoşaf şu bu ara öğünler meyve bilmem ne akşam et tavuk salat yanında birsürü birşeyCanım valla sen eksik besleniyorsan ben hiç yemiyorum demektir
Ayy içim bi hoş olduNe bileyim canm bazen listeler denk geliyorum bakıyorum öğlen sulu yemek yanına piilav makarna yogurt hoşaf şu bu ara öğünler meyve bilmem ne akşam et tavuk salat yanında birsürü birşey
Canım benim tahminim kız11+1 canim
2 gün önce gittim. Ben tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi filan dedi. Artık inşAllah Ağustos başında belli olur bir sonraki kontrolde. Ben kız içinAynen ya bende kimi.duysam erkek diyor bu ayda hamile kalan hadi bakalim senden ne haber gelecek kontrolun ne zaman
Mutlaka biran evvel git canım. Önceki gebeliğimde 4. Ay civarı başlamıştı geçer sandım gitmedim. Doğuma kadar çektim. Verdiği fitil 3 gün rahatlatıyordu sonra fena kaşınma peynir gibi akıntı devam, resmen kabus gibiydi. Sanırım ben salladım diye ilerlemişti.Kızlar benimde akıntım çok değişti ve kaşıntım var ne yapıcam bilmiyorum çamaşırımı ütüleyip giyiyorum peçete ile tamamen kurtuluyorum nemli bile kalmasın diye Dr mı gitmeliyim acaba ilaç verir mi kullanabilir miyim ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?