2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu sıralar hiç kanamanız oluyo mu ya bende şuan açık kırmızı kanama oldu nöbetçi dr kontole gidicez İnşAllah kötü bişey olmamıştır dualarınızı bekliyorum
Geçmis olsun canım benimde 12haftaya girerken gece haftasonu tuvalet kıpkırmızı olucak şekilde geldi napicami şaşırdım doktorumu aradim takip et devam ederse yarin bakalım dedi için rahat etsin istiyosan araştırma hastanelerinde nöbetçi kadın doğum doktorları oluyormuş oraya da gidebilirsin dedi kanamam devam edince bide üstüne et parçası gibi bişey gelince dayanamadik acile gittik kanama öncesi akintimda su gibi geliyordu bu arada.doktor cok ilgilendi sağ olsun ama bi sıkıntı göremedi akıntın için ilaç yazalım bir hafta sonra kontrole gel dedi kendi doktoruma gidicem zaten kontrol o yapsa sıkıntı olur mu diyince ilaç bile yazmadan gönderdi muayneden sonra kanamam baya azaldı ptesi kendi doktoruma gittim bi sıkıntın yok progestan kullan bi hafta sonra gel dedi kullanmaya başlayınca direk kesildi burda önemli olan kanamanla birlikte ağrın sancın var mı ona dikkat et tabi kontrole mutlaka git kalp atışını duymak da önemli çok uzun yazdım kusura bakma ama cidden kanama korkulu rüya gebeler için içini ferah tut canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz sende de

Hanımlar gün içinde neler yiyorsunuz beslenmeniz nasıl kilo durumları vs bahsedelim mesela ben kahvaltımı domates salatalık zeytin peynir şeklinde yiyorum bazen yanına reçel veya acıka tarzı..
Ben akşam yemeğimi 5 gibi yiyorum sebze yemeği makarna veya pilav bazende kurubaklagil pilav veya bulgur şeklinde öğlen vakti o gün ne yemek varsa sulu yemeği ve yanında bir kase yoğurt yiyorum arada bazen canm isterse ya kuru yemiş ya bir kaç meyve bunları düzenli değil.. Ve gün içinde su içiyorum.. Acaba eksik mi besleniyorum ama illa 3 öğün tam yememe gerek yok değil mi

Benim 4 saate bir midem gurulduyor açlıktan resmen hamile kalmadan önce öğle yemezdim ama yiyorum şimdi .ceviz fındık her gün mutlaka yerim süt içerim yanında da

Ben önceki hamileliklerimde yememe içmeme dikkat ederim ama bu hamilelikte herşeyden soğduğum için hiç bişi yiyemiyorum kahvaltı da tost öğlen domates salatalık akşam sebze yemeği sürekli tekrarlayıp duruyorum

Bende bir erkek bebek annesiyim 13 haftada öğrendik benimde eşimin yüzü düştü:) kız istiyodum kızım diye seviyodum dedi :) oğlan anneye düşkünmüş diye şimdiden kıskandı:)))
Benim oğlum tam bir babacıydı, belli olmaz. Kim her dediğini yapıp kızmıyorsa o tarafa düşkün oluyor bence ben hayırcı olduğumdan
Koca listede sadece 3 kız var hay masallah erkek senesi belli
Bu zamana kadar yakın zamanda doğum yapmış, hamile cinsiyeti yeni öğrenmiş yakın çevrem ve onların tanıdıkları vs.yaklaşık 15-20 kişi var. Sadece 1 tanesi kız . Bakalim bu zinciri ben mi kırıcam yoksa kervana mı katılacağım
Günaydın kızlar.. Sıcaktan ve baş agrısından uyuyamadığım gecenin üstüne birde uzun zaman sonra kusma kabusu geri döndü midem şuan alt üst durumda
Ben de arada çok kötü oluyorum dün akşam kusma raddesine geldim, kıvrandım resmen.
Ay anı aynı ben 10 dk önce çubuk kraker yedim açlıktan midem yanmaya başladı. İşten çıkıp oğlanı futbol kursuna götüreceğim orada birşeyler yerim diye düşündüm. Ama şuan acaba gidene kadar fena olur muyum hesapları yapıyorum.
Bende boyleydim aniden acikiyordum ve elim ayagim titriyordu seker cikti
Aa hiç aklıma gelmedi. Şeker yüklemesi kaçıncı haftada oluyordu unuttum. Ben normalde de böyleyim sayılır ama şekerim yok.
Bende aşırı merak içerisindeyim sorma geçen haftalarda da ben öyle cins rüyalar görüyodum erkek bebekte gördüm kız bebekte yani rüyamda bile cinsiyetini öğrenemedim
Biz 3 kız kardeşiz. Geçen annem doğum yapmış 3 üz 2 si erkek 1 i kız. Ben oğlanları bırakıp kızı seviyodum.

Benim 4 saate bir midem gurulduyor açlıktan resmen hamile kalmadan önce öğle yemezdim ama yiyorum şimdi .ceviz fındık her gün mutlaka yerim süt içerim yanında da
Bende yemezdim bır sulu yemek veya bir tabak corba yemeye calışıyorum karnm acıkmasada besinsiz kalmasın bebiş diye. buara cevız badem aksattım baya ıkı haftadır tekrar yesem duzenli ıyı olacak çok şükür tatlı hiç canm çekmiyor

Valla sen yine iyi besleniyormuşsun canım. Ben evde yemek pişiremez oldum bir gün peynirli salata bir gün karpuz peynir ekmek şeklinde gidiyor bütün hafta. Sağolsun eşim haftada bir et tavuk ikilisinden birini yapıyor. Bugün uzuuun bir aradan sonra ilk defa yemek yapayım dedim. Buzlukta hazırlanmış dondurulmuş bamya vardı ki çok severim normalde. Pişene kadar kokusu mahvetti beni. Durmadan salona kaçıyorum kapıyı kapatıyorum ki koku gelmesin diye bir de bugün ilk defa soğuk ayran aşı çorbası yaptım. Naneli soğuk soğuk iyi geldi rahatsız etmedi midemi tavsiye ederim hepinize:) bir de beyaz peynir benim bulantıma çok iyi geliyor deneyebilirsiniz

Cnm kullanmayinca geliyor.sanirim kanama hayirlisiyla tamamen bitseydi

Aynen ya bende kimi.duysam erkek diyor bu ayda hamile kalan hadi bakalim senden ne haber gelecek kontrolun ne zaman

Ayy sanki beni tarif etmissin seni bilmiyorum canim ama ben sanirim sabah cok yiyemiyirum ve sonra aksam fazla kaciriyorum ondan oluyor. Halbuki tam tersi olsa; aksamlari salata vs hafif seyler yesem belki boyle olmam. Aksam da dedigin gibi gerginlik hissi olusunca hemen kremleniyorum biraz rahatliyorum

Oyy gerçekten zor senin işinde yemek yaparken koku sıkıntısı zor malesef benim olmadı da çevremden biliyorum.İnşallah biran önce geçer de düzenli yemeye başlarsın canım bende bir ara bulantı değil ama yemek yemek istemiyordum corba kurtarıcımdı gerçekten mercimek yoğurt corbası vs yiyerek öğlen akşam öğününü geçiriyordm kısa sürdü cok şükür ilk zamanlardı geçti

tabiki gün içerisinde değişiiyor canım bazen çok şiş bazen normal sabah kalktığımda hiç yok gibi mesela ama yemek yedikce su vs içtikçe şişkinlik oluyor demen gibi akşam maksimumdayız sabah birşey yok gibi kalkıyoruz

Yaa bende öyleyim patlicak gibiyim cok su iciyorum ondandir diyorum kendi kendime canim

Eksik değil olması gereken kadar besleniyorsun. Ben senin yediğinin 2 katı yiyorum çünkü sürekli açım hiç doymuyorum. Şimdiden 4 kilo aldım. Dikkat etmeliyim ama tutamıyorum kendimi bağımlılık gibi. Mutlaka canımın istediğini yiyeceğim yoksa aklım hep orada kalıyor. Kızıma hamileliğimde gizli şeker çıkmıştı. 2 haftaya diyetisyene başlıyacağım inşallah dediklerini yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…