• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim canm bazen listeler denk geliyorum bakıyorum öğlen sulu yemek yanına piilav makarna yogurt hoşaf şu bu ara öğünler meyve bilmem ne akşam et tavuk salat yanında birsürü birşey 😀😀
Ben sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim 😄

Ben sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim 😄
Ben de çok fazla.beslenemiyorum doktor dedi ki bebegin ihtiyacı olan herşeyi senin vücudundan alacak yani sen kendin icin besleneceksin dedi. Bu sebeple üzülme kendin icin yoyebildigin kadar ye zararlı şeyleri çikar hayatından. Gerisi Allah a emanet

2 gün önce gittim. Ben tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi filan dedi. Artık inşAllah Ağustos başında belli olur bir sonraki kontrolde. Ben kız için 🤗 ortalama döngü yumurtlama tarihine göre çalışma yapmıştım. Bakalım başarabilmiş miyim merak ediyorum 😅

Mutlaka biran evvel git canım. Önceki gebeliğimde 4. Ay civarı başlamıştı geçer sandım gitmedim. Doğuma kadar çektim. Verdiği fitil 3 gün rahatlatıyordu sonra fena kaşınma peynir gibi akıntı devam, resmen kabus gibiydi. Sanırım ben salladım diye ilerlemişti.
Hadi ins gonlunuze gore olsun😍

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
IsimYaşŞehirSon adet tarihiKaçıncı çocukCinsiyetBebek ismi
hazal1595 hazal1595 30Hatay2 Nisan2Kız
@EsraCihan26İstanbul1
@Eyluldeniz8533Kocaeli30 Mart2Erkek
@Hakbas202032İstanbul16 Nisan3
@Dersaadet1824Kirklareli16 Mart1
@Elifakca3019 Nisan2
@denzk933Yalova9 Nisan2
@Chek30İstanbul21 Nisan2
@balarisi_28Van14 Nisan1
@Gulu kokla26İstanbul10 Nisan1
@pinarzeynep8830İstanbul2
cokiyiyaa cokiyiyaa 28Konya17 Nisan2
@newmum3430İstanbul27 Nisan2
B Buhra30 30Urfa18 Nisan3
@mavisannesi32Eskişehir5 Nisan2
@cemre_naz30Hatay8 Nisan2
@Otimoti35İstanbul28 Mart3Erkek
@arvenlena33İstanbul1Erkek
@ladytombulyanak22İstanbul8 Nisan1
@Kaizen S3221 Nisan3
P purpleturtlee 3313 Nisan1
@sweetday31İstanbul2
@KIRMIZI pabuc30İzmir3
@TANSELL1233Bursa19 Nisan2
@Cakiltasi5234Karaman26 Nisan2
@Bmnxx26Kocaeli1
@kimsebilmesindiye35İstanbul21 Nisan2
@refikaaydin352 Nisan2
@Zeynep hatice33Adıyaman20 Nisan1
@Mavi fondoten26K.maraş29 Mart1Erkek
@difabu33Ankara7 Nisan2
@seneeeeem36İzmir4 Nisan1Erkek
@Dilas82922612 Nisan3
@Gold rose24 Mart1Erkek
@Milssenn2813 Nisan1
@Melekbebekannesi2826 Nisan1
@Banu bora4025 Nisan1
@Maria2628İstanbul27 Nisan2
@yasemininmasali39Istanbul4 Nisan2
@Buzzmelegi271 Nisan1
@HelloWorld202029İstanbil1
@cakcak8831Antalya2
@Aselceren26İstanbul1Erkek
@TTKA28İstanbul22 Nisan1
@voodooml36Sakarya26 Mart2
@beybisi3530İzmir1Erkek
@btlkyn31Kocaeli3 Nisan1Erkek
@Mavi Boncuklar33Kocaeli11 Nisan2
@Cennethurmam29İzmir11 Nisan3Erkek
@Designer725Bursa30 Mart1Kız
@Edirne2537Hatay8 Nisan3Kız
@pelindagdibi30Ankara1 Nisan1Erkek
@mimipelo31Kırklareli16 Nisan2
@My everything27İstanbul20 Nisan1
@YsfKvsrK.Maraş7 Nisan2
Listeye beni de eklermsnz

Ben de çok fazla.beslenemiyorum doktor dedi ki bebegin ihtiyacı olan herşeyi senin vücudundan alacak yani sen kendin icin besleneceksin dedi. Bu sebeple üzülme kendin icin yoyebildigin kadar ye zararlı şeyleri çikar hayatından. Gerisi Allah a emanet
Ben de oyle teselli ediyorum kendimi. Zaten elimde degil ki napiyim 😔

Seni görünce kendime ne çok şey yiyormuşum dedim 😂

Enfeksiyon olabilir. Ben de cok dikkat ediyordum ama Hamilelikte yine de bilac defa oldu maalesef. Hic eziyetini gecme. Doktor bi krem bi de vajinal bi fitil vermisti. Hatta adi canesten. Hemen rahatlatiyor
Krem kullanılıyorsa evde daha önce kullandığım krem var kullanıldığını hiç bilmiyordum teşekkür ederim Dr a Bi sorayım o zaman

2 gün önce gittim. Ben tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi filan dedi. Artık inşAllah Ağustos başında belli olur bir sonraki kontrolde. Ben kız için 🤗 ortalama döngü yumurtlama tarihine göre çalışma yapmıştım. Bakalım başarabilmiş miyim merak ediyorum 😅

Mutlaka biran evvel git canım. Önceki gebeliğimde 4. Ay civarı başlamıştı geçer sandım gitmedim. Doğuma kadar çektim. Verdiği fitil 3 gün rahatlatıyordu sonra fena kaşınma peynir gibi akıntı devam, resmen kabus gibiydi. Sanırım ben salladım diye ilerlemişti.
Aynen öyle akıntım gideyim Dr a o zaman teşekkür ederim

Yaa okurken istemsizce güldüm en sonunda 😊 en azından kahvaltıya dikkat etsen senin içinde iyi canım halsiz olmamalısın

Kizlar yarin bime guzel seyler geliyor ozellikle yikama setini begendim bakin isterseniz
IMG_20190704_215616.jpg

Seni görünce kendime ne çok şey yiyormuşum dedim 😂
😄 normali sizinkidir emin olun 😆
Krem kullanılıyorsa evde daha önce kullandığım krem var kullanıldığını hiç bilmiyordum teşekkür ederim Dr a Bi sorayım o zaman
tabi canim baska turlu gecmez zaten tam çile. Gecmis olsun simdiden ❣
Yaa okurken istemsizce güldüm en sonunda 😊 en azından kahvaltıya dikkat etsen senin içinde iyi canım halsiz olmamalısın
Sut ürünlerini ve yumurtayi yiyemeyince geriye de pek bi sey kalmiyo. Zeytinden de bıktım. Normale dönseydim her seyde gözüm kalıyor yiyemiyorum 🤭

Aynı durumdayım vicdan azabı çekiyorum öbür çocuklarımda çok dikkat ediyordum am bu garibimi hiç besleyemiyorum bulantı ve mide ekşimesi ne desen var😔

Aynı durumdayım vicdan azabı çekiyorum öbür çocuklarımda çok dikkat ediyordum am bu garibimi hiç besleyemiyorum bulantı ve mide ekşimesi ne desen var😔
Canlarım arkadaşın da dediği gibi, bebiş kendisini her şekilde besliyor, sizi sömürüyor 🤭 Kendinize yani yiyebildiğiniz. Yiyebildiğinizi yiyin, bikaç haftaya düzelir inşallah herkes 🙏🙏 üzmeyin kendinizi bebiş beslenemiyor diye ❤

Selam kızlar ben makarnayla besleniyorum desen yeridir. Kokudan cok etkılenıyorum günde en az bir kere affedersınız kusuyorum. Ne yapacagımı bılemıyorum midem hep rahatsız.

Back