- 10 Nisan 2015
- 349
- 465
- 103
Amin canim benim. Hayirli evlat olsu da hic farketmiyor. Ama merak isteCanım benim tahminim kız ama sadece tahmin Rabbim sağlıklı sıhhatli getirsin annesinin kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim benim. Hayirli evlat olsu da hic farketmiyor. Ama merak isteCanım benim tahminim kız ama sadece tahmin Rabbim sağlıklı sıhhatli getirsin annesinin kucağına
Ben sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedimNe bileyim canm bazen listeler denk geliyorum bakıyorum öğlen sulu yemek yanına piilav makarna yogurt hoşaf şu bu ara öğünler meyve bilmem ne akşam et tavuk salat yanında birsürü birşey
Ben de çok fazla.beslenemiyorum doktor dedi ki bebegin ihtiyacı olan herşeyi senin vücudundan alacak yani sen kendin icin besleneceksin dedi. Bu sebeple üzülme kendin icin yoyebildigin kadar ye zararlı şeyleri çikar hayatından. Gerisi Allah a emanetBen sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim
Hadi ins gonlunuze gore olsun2 gün önce gittim. Ben tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi filan dedi. Artık inşAllah Ağustos başında belli olur bir sonraki kontrolde. Ben kız için ortalama döngü yumurtlama tarihine göre çalışma yapmıştım. Bakalım başarabilmiş miyim merak ediyorum
Mutlaka biran evvel git canım. Önceki gebeliğimde 4. Ay civarı başlamıştı geçer sandım gitmedim. Doğuma kadar çektim. Verdiği fitil 3 gün rahatlatıyordu sonra fena kaşınma peynir gibi akıntı devam, resmen kabus gibiydi. Sanırım ben salladım diye ilerlemişti.
Listeye beni de eklermsnzMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
Isim Yaş Şehir Son adet tarihi Kaçıncı çocuk Cinsiyet Bebek ismi hazal1595 30 Hatay 2 Nisan 2 Kız @EsraCihan 26 İstanbul 1 @Eyluldeniz85 33 Kocaeli 30 Mart 2 Erkek @Hakbas2020 32 İstanbul 16 Nisan 3 @Dersaadet18 24 Kirklareli 16 Mart 1 @Elifakca 30 19 Nisan 2 @denzk9 33 Yalova 9 Nisan 2 @Chek 30 İstanbul 21 Nisan 2 @balarisi_ 28 Van 14 Nisan 1 @Gulu kokla 26 İstanbul 10 Nisan 1 @pinarzeynep88 30 İstanbul 2 cokiyiyaa 28 Konya 17 Nisan 2 @newmum34 30 İstanbul 27 Nisan 2 B Buhra30 30 Urfa 18 Nisan 3 @mavisannesi 32 Eskişehir 5 Nisan 2 @cemre_naz 30 Hatay 8 Nisan 2 @Otimoti 35 İstanbul 28 Mart 3 Erkek @arvenlena 33 İstanbul 1 Erkek @ladytombulyanak 22 İstanbul 8 Nisan 1 @Kaizen S 32 21 Nisan 3 P purpleturtlee 33 13 Nisan 1 @sweetday 31 İstanbul 2 @KIRMIZI pabuc 30 İzmir 3 @TANSELL12 33 Bursa 19 Nisan 2 @Cakiltasi52 34 Karaman 26 Nisan 2 @Bmnxx 26 Kocaeli 1 @kimsebilmesindiye 35 İstanbul 21 Nisan 2 @refikaaydin 35 2 Nisan 2 @Zeynep hatice 33 Adıyaman 20 Nisan 1 @Mavi fondoten 26 K.maraş 29 Mart 1 Erkek @difabu 33 Ankara 7 Nisan 2 @seneeeeem 36 İzmir 4 Nisan 1 Erkek @Dilas8292 26 12 Nisan 3 @Gold rose 24 Mart 1 Erkek @Milssenn 28 13 Nisan 1 @Melekbebekannesi 28 26 Nisan 1 @Banu bora 40 25 Nisan 1 @Maria26 28 İstanbul 27 Nisan 2 @yasemininmasali 39 Istanbul 4 Nisan 2 @Buzzmelegi 27 1 Nisan 1 @HelloWorld2020 29 İstanbil 1 @cakcak88 31 Antalya 2 @Aselceren 26 İstanbul 1 Erkek @TTKA 28 İstanbul 22 Nisan 1 @voodooml 36 Sakarya 26 Mart 2 @beybisi35 30 İzmir 1 Erkek @btlkyn 31 Kocaeli 3 Nisan 1 Erkek @Mavi Boncuklar 33 Kocaeli 11 Nisan 2 @Cennethurmam 29 İzmir 11 Nisan 3 Erkek @Designer7 25 Bursa 30 Mart 1 Kız @Edirne25 37 Hatay 8 Nisan 3 Kız @pelindagdibi 30 Ankara 1 Nisan 1 Erkek @mimipelo 31 Kırklareli 16 Nisan 2 @My everything 27 İstanbul 20 Nisan 1 @YsfKvsr K.Maraş 7 Nisan 2
Ben de oyle teselli ediyorum kendimi. Zaten elimde degil ki napiyimBen de çok fazla.beslenemiyorum doktor dedi ki bebegin ihtiyacı olan herşeyi senin vücudundan alacak yani sen kendin icin besleneceksin dedi. Bu sebeple üzülme kendin icin yoyebildigin kadar ye zararlı şeyleri çikar hayatından. Gerisi Allah a emanet
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHepsini denedim kuzum en sonunda hastaneye gittim serum yeyince kendime geldim. Çok şükür iyiyim şuan
Seni görünce kendime ne çok şey yiyormuşum dedimBen sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Krem kullanılıyorsa evde daha önce kullandığım krem var kullanıldığını hiç bilmiyordum teşekkür ederim Dr a Bi sorayım o zamanEnfeksiyon olabilir. Ben de cok dikkat ediyordum ama Hamilelikte yine de bilac defa oldu maalesef. Hic eziyetini gecme. Doktor bi krem bi de vajinal bi fitil vermisti. Hatta adi canesten. Hemen rahatlatiyor
Aynen öyle akıntım gideyim Dr a o zaman teşekkür ederim2 gün önce gittim. Ben tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi filan dedi. Artık inşAllah Ağustos başında belli olur bir sonraki kontrolde. Ben kız için ortalama döngü yumurtlama tarihine göre çalışma yapmıştım. Bakalım başarabilmiş miyim merak ediyorum
Mutlaka biran evvel git canım. Önceki gebeliğimde 4. Ay civarı başlamıştı geçer sandım gitmedim. Doğuma kadar çektim. Verdiği fitil 3 gün rahatlatıyordu sonra fena kaşınma peynir gibi akıntı devam, resmen kabus gibiydi. Sanırım ben salladım diye ilerlemişti.
Cnm yas, sehir ,son adet tarihi,kacinci cocuk belli ise cinsiyetini yazarsan ekleyim listeyeListeye beni de eklermsnz
Yaa okurken istemsizce güldüm en sonunda en azından kahvaltıya dikkat etsen senin içinde iyi canım halsiz olmamalısınBen sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim
normali sizinkidir emin olunSeni görünce kendime ne çok şey yiyormuşum dedim
tabi canim baska turlu gecmez zaten tam çile. Gecmis olsun simdiden ❣Krem kullanılıyorsa evde daha önce kullandığım krem var kullanıldığını hiç bilmiyordum teşekkür ederim Dr a Bi sorayım o zaman
Sut ürünlerini ve yumurtayi yiyemeyince geriye de pek bi sey kalmiyo. Zeytinden de bıktım. Normale dönseydim her seyde gözüm kalıyor yiyemiyorumYaa okurken istemsizce güldüm en sonunda en azından kahvaltıya dikkat etsen senin içinde iyi canım halsiz olmamalısın
Aynı durumdayım vicdan azabı çekiyorum öbür çocuklarımda çok dikkat ediyordum am bu garibimi hiç besleyemiyorum bulantı ve mide ekşimesi ne desen varBen sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim
Canlarım arkadaşın da dediği gibi, bebiş kendisini her şekilde besliyor, sizi sömürüyor Kendinize yani yiyebildiğiniz. Yiyebildiğinizi yiyin, bikaç haftaya düzelir inşallah herkes üzmeyin kendinizi bebiş beslenemiyor diye ❤Aynı durumdayım vicdan azabı çekiyorum öbür çocuklarımda çok dikkat ediyordum am bu garibimi hiç besleyemiyorum bulantı ve mide ekşimesi ne desen var