• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, yoğurt, ayran, haşlanmış patates ya da sadece ekmek gibi sade bişileri denedin mi? Herşeyi denedin ve olmuyorsa ben sanırım doktora ya da acile giderdim.
Hepsini denedim kuzum en sonunda hastaneye gittim serum yeyince kendime geldim. Çok şükür iyiyim şuan

ALlah yardım etsin... limon sık suyunu iç havuc al elıne tavsan gıbi kemir... taze zencefil kaynat günde iki kere suyu iyi geliyor... evden cık hava al dıcem ama olmucak emınım halin yok zaten çok sıcak... türk kahvesi kokla yala beni cok rahattı agzına at cay kasıgın ucuyla em mesela... taze nane kokusu burnuma mandal ile takıyordum... serum iste taktır çok iyi gelıcek... uyu bolca uyu ... aklıma geldıkce yazarım kaçıncı haftada basladı senın bulantı ve kusmaların
Sağol canım benim bir çok şey denedim ama hepsi sonuçsuz kaldı acile gittim. Benim bulantılarım geçmişti 8 9 10. Haftalarda vardı sadece 2 haftadır iyiydim. Dünden beri böyle oldu sıcak mı çarptı üşüttüm mü bilmiyorum. Şuan iyiyim şükür

Eksik değil olması gereken kadar besleniyorsun. Ben senin yediğinin 2 katı yiyorum çünkü sürekli açım hiç doymuyorum. Şimdiden 4 kilo aldım. Dikkat etmeliyim ama tutamıyorum kendimi bağımlılık gibi. Mutlaka canımın istediğini yiyeceğim yoksa aklım hep orada kalıyor. Kızıma hamileliğimde gizli şeker çıkmıştı. 2 haftaya diyetisyene başlıyacağım inşallah dediklerini yapabilirim🙏
Çok şükür canm sürekli birşey istemiyor açlıkta çekmiyorum cook cookk istediğim birşey olduğunda yiyorum ama oda zaten çok nadir oluyor bende keyfi ıvır zıvır yemek istemiyorum ay aklıma bu geldi aman yiyeyim gitsin demiyorum bekliyorum sonra zaten canm istemiyor unutuyorum bende en çok gebelikte tansıyon şeker vs korkuyorum ablamda hep yuksek tansıyon sıkıntısı oldu hamilelikte.Tabiki durumdan rahatsızsan ve önceki gebeliğinde şeker sıkıntısı olduysa muhakkak gitmelisin eminim yeterli besleneceğin kadar yiyeceksindir geriside sana kalmış ıvır zıvır yok aklına gelince unutmaya calış 😊

Ayrintili ultrason ne zaman yapılıyordu? doktoru bir sey soyleyen oldu mu haftasi onde olanlara acaba??

Kızlar benimde akıntım çok değişti ve kaşıntım var ne yapıcam bilmiyorum çamaşırımı ütüleyip giyiyorum peçete ile tamamen kurtuluyorum nemli bile kalmasın diye Dr mı gitmeliyim acaba ilaç verir mi kullanabilir miyim ne yapmalıyım sizce

Kızlar benimde akıntım çok değişti ve kaşıntım var ne yapıcam bilmiyorum çamaşırımı ütüleyip giyiyorum peçete ile tamamen kurtuluyorum nemli bile kalmasın diye Dr mı gitmeliyim acaba ilaç verir mi kullanabilir miyim ne yapmalıyım sizce
Hamilelikte vajinal enfeksiyon sık oluyor doktora soylersen krem ya da fitil verebilir

Enfeksiyon olabilir. Ben de cok dikkat ediyordum ama Hamilelikte yine de bilac defa oldu maalesef. Hic eziyetini gecme. Doktor bi krem bi de vajinal bi fitil vermisti. Hatta adi canesten. Hemen rahatlatiyor

Kızlar herkese iyi akşamlar . 2 gün önce doktora gittim bu sefer doktor kesin erkek dedi ☺️ 3 yaşında bir kızım var Allah nasip ederse bir oğlum olacak . Geçen yıl kaybettiğim bebeğim erkekti rabbim birini aldı bana yine nasip etti . Bu arada sizlere bir sorum olacak . Hamileliğin başından beri bir dişimle ilgili problem yaşıyorum . Sürekli enfeksiyon oluyor . Rahatsız edici bir ağrısı yok ama apse korkutuyor . Diş çekimi diyor doktorlar ama kan sulandırıcı kullanıyorum iş içinden çıkılmaz hal aldı . Apse zarar verecek diye korkuyorum 😔

Hanımlar gün içinde neler yiyorsunuz beslenmeniz nasıl kilo durumları vs bahsedelim😊 mesela ben kahvaltımı domates salatalık zeytin peynir şeklinde yiyorum bazen yanına reçel veya acıka tarzı..
Ben akşam yemeğimi 5 gibi yiyorum sebze yemeği makarna veya pilav bazende kurubaklagil pilav veya bulgur şeklinde öğlen vakti o gün ne yemek varsa sulu yemeği ve yanında bir kase yoğurt yiyorum arada bazen canm isterse ya kuru yemiş ya bir kaç meyve bunları düzenli değil.. Ve gün içinde su içiyorum.. Acaba eksik mi besleniyorum ama illa 3 öğün tam yememe gerek yok değil mi
Canım valla sen eksik besleniyorsan ben hiç yemiyorum demektir :KK70:

Ayni sorun yuzunden dun doktoruma yazdim yesil gibi akintim var ve kasinti.ikili fitil verdi kremle 3 gun arayla kullanacagim.fitili 12. Haftayo doldurdum.diye verdi mahvetti beni hala devam edio

Canım valla sen eksik besleniyorsan ben hiç yemiyorum demektir :KK70:
Ne bileyim canm bazen listeler denk geliyorum bakıyorum öğlen sulu yemek yanına piilav makarna yogurt hoşaf şu bu ara öğünler meyve bilmem ne akşam et tavuk salat yanında birsürü birşey 😀😀

Aynen ya bende kimi.duysam erkek diyor bu ayda hamile kalan hadi bakalim senden ne haber gelecek kontrolun ne zaman
2 gün önce gittim. Ben tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi filan dedi. Artık inşAllah Ağustos başında belli olur bir sonraki kontrolde. Ben kız için 🤗 ortalama döngü yumurtlama tarihine göre çalışma yapmıştım. Bakalım başarabilmiş miyim merak ediyorum 😅
Mutlaka biran evvel git canım. Önceki gebeliğimde 4. Ay civarı başlamıştı geçer sandım gitmedim. Doğuma kadar çektim. Verdiği fitil 3 gün rahatlatıyordu sonra fena kaşınma peynir gibi akıntı devam, resmen kabus gibiydi. Sanırım ben salladım diye ilerlemişti.

Back