2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin paşa

Kızlar sabahtan beri agzıma ne alsam çıkarıyorum hiç bişey yemedim açlıktan da başım tavan yaptı kafamı kaldıramıyorum ne yapayım bana bir akıl verin

Kızlar sabahtan beri agzıma ne alsam çıkarıyorum hiç bişey yemedim açlıktan da başım tavan yaptı kafamı kaldıramıyorum ne yapayım bana bir akıl verin
Canım, yoğurt, ayran, haşlanmış patates ya da sadece ekmek gibi sade bişileri denedin mi? Herşeyi denedin ve olmuyorsa ben sanırım doktora ya da acile giderdim.

Herkese merhaba benim sat 11 nisan a göre 12+0 haftalık hamileyim yarın ikili testim var cinsiyet konusunda hiç bir tahmin vs yok hafif lekelenmem vardı doktor ona baktı ikili test içinde yarına sıra verdi buda benim minnoşum dünkü fotoğrafı çokta net değil ama olsun

Lekelenmen için ne dedi dr cnm

ALlah yardım etsin... limon sık suyunu iç havuc al elıne tavsan gıbi kemir... taze zencefil kaynat günde iki kere suyu iyi geliyor... evden cık hava al dıcem ama olmucak emınım halin yok zaten çok sıcak... türk kahvesi kokla yala beni cok rahattı agzına at cay kasıgın ucuyla em mesela... taze nane kokusu burnuma mandal ile takıyordum... serum iste taktır çok iyi gelıcek... uyu bolca uyu ... aklıma geldıkce yazarım kaçıncı haftada basladı senın bulantı ve kusmaların

Kızlar bu sıralar hiç kanamanız oluyo mu ya bende şuan açık kırmızı kanama oldu nöbetçi dr kontole gidicez İnşAllah kötü bişey olmamıştır dualarınızı bekliyorum
Cnm.muhakkak gorun doktora ihmal etme benim gecen hafta camur rengi oldu kanamam ama daha oncesi zaten vardi kese cevresi kanamam doktor eski kan dedi gelen kirmiziya donerse haberim olsun dedi dinlen bol bol cok harwket etme progestan veriri buyuk ihtimal sana

Kızlar bu sıralar hiç kanamanız oluyo mu ya bende şuan açık kırmızı kanama oldu nöbetçi dr kontole gidicez İnşAllah kötü bişey olmamıştır dualarınızı bekliyorum
Aaa bu haftalarda pek kanamalar olmaz ama gelınce yaz hemen merak ettim dualarımızdasın

Progestan vermişti ztn bana cnm fitil olarak kullanıyodum dün gece kullanmadım bi de sağ böbrek ağzım var dünden beri acaba ondan dolayı mı oldu bilmiyorum bi de sabah yeşilimsi akıntım oldu
Nöbetçi dr 18:30 da geliyomuş gidicez gidicez İnşAllah

Aaa bu haftalarda pek kanamalar olmaz ama gelınce yaz hemen merak ettim dualarımızdasın
Allah razı olsun
Dünden beri sağ böbreğimde ağrım vardı sabah da yeşilimsi akıntım oldu belki de bunlarla alakalı bilmiyorum nöbetçi dr 18:30 da geliyomuş gidicez inş bakalım

Lekelenmen için ne dedi dr cnm
Sebebi yok aktif kanama görünmüyor bebekte de sıkıntı yok en son 7.hafta içindeyken olmuştu o zamandan beri yoktu birliktelik sonrası oluştu ondan kaynaklıydı sanırım spekulumla da baktı ultrasonla da bebeğe baktı bir sıkıntı görmedi

Sen yazınca aklıma geldi benımde hep su gibi bazen kremsi sürekli akıntım oldu onuda söyledim canm böbreklerle ilgili bir sıkıntın var mı kum vs gibi dedi benm bildigim yoktu hoş hiçte doktora görünmedim onun için belkide var bilmiyorum demek ondan olabilir ki direk spekulumla bakınca onu sordu

Bende sanırım nub tan anlamaya başladım okadar arastırdımki bende erkek demıstım hemde resmen erkek yazmıstım sende öyle yazınca dedim sanırım ben bu işi ögrendim
Evet canım baktıkça öğreniyo insan e zaten dr lar da böyle anlıyor ilk aylarda, bana oğlumun dr u anlatmıştı o zaman ondan öğrenmiştim

Aman iyi iyi bebekle ilgili sıkıntı yoksa demekki o nedenle oldu 3 aya kdr olmasın demişti dr bana öyle oldu ama kendi kendine geldi bugün öyle belki de kum döküyorumdur

Aman iyi iyi bebekle ilgili sıkıntı yoksa demekki o nedenle oldu 3 aya kdr olmasın demişti dr bana öyle oldu ama kendi kendine geldi bugün öyle belki de kum döküyorumdur
7.haftamda hiç birşey olmamışken başlamıştı hem çok yogun biranda doluca hemde koyu bazen kırmızılı gelmişti en son küçük bir kan pıhtısı olmuştu. Çok şükür kesede etrafında vs kanama olmadığı için bir sıkıntı görmedi doktorlar hıc aktif kanamam görünmedi. O sıra iğne vurulmuştum şimdi progestan fitil e devam ediyorum bakalım sende de birşey yoktur Allah ın izniyle gönlünü ferah tut

Canım ben 2 aydır kullanıyorum 2 kez atladım ubuttum kullanmadım ertesi gün bol leke gelmişti dr sakın asla kesme düzenli kullan dedi. Korkudan şimdi her gece alıyorum. Birden bırakırsan kanama yapar 12 13 haftaya kadar bırakmayacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…