Benim de öyle canım çok sık acıkıyorum ve açlık hissi başlar başlamaz bişeyler atıştırmazsam midem bulanıyor ve ardından da yanma başlıyor..Kızlar ne kadar sıklıkta açıkıyorsunuz? Bide acıkınca nasıl bir his oluyor normal zamanlarınızdaki gibimi... ben çok sık acıkıyorum kesin iki saatte bir yiyorum acıkınca eger hemen yemezsem migdem agrıyor ve bulanıyor ve bu his hiç hoşuma gitmiyor
Merhaba marasta hangi doktora gidiyorsunuz@hazal1595 sehir k.maras. 2.bebek .sat 7 nisan .beni de ekler misin sana zahmet
iki kere devlet hastanesine gittim .odaya 15 kisi aliyorlar. herkesin mahremini ozelini duyuyoruz. cok rahatsiz oldum bir daha gitmeyecem .ama vatan hastanesi mi megapark mi kararsiz kaldim .bundan sonraki randevuda ikisinden birini secmeliyimNe kadar yazilmis masallah. Ultrason fotolarini gordukce cok heyecanlandim kocaman olmuslar. Ben en son gittigimde bebegim 15 mm idi :)
Merhaba marasta hangi doktora gidiyorsunuz
Bana da çok erken geldi canım. İnsan da merak ediyorCnm 10.hafta da yanılma çok oluyormuş, en iyi sonuç 11.ve12. Haftalarda oluyormuş. Benimde 10. Haftada hemen hemen her kes kız dedi, biraz araştırdım,10.hafta da yanılma çok oluyormuş. Bence bir iki hafta sabretmeliyiz.
Benim tahminim erkek canım baktım ama duruşu yapısı aynı erkeğe benziyorMerhaba anneler bugün kontrolümüz vardı herşey normal çok şükür. Nub teorisinden anlayan arkadaşlar cinsiyeti hakkında yorum yapabilir mi. Şuan 10 haftalığız
Amin cok tesekkurlerBende anlamıyorum ama nub a göre paralel duruyor sanki bencede kız gibi hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek evlat evlattır
Ne var icinde canimmerhabalar. bugun dr kontrolum vardi . regenesis max diye takviye edici hap verdi . size de onerdi mi drunuz. biraz pahaliydi arastirip oyle almak istedim. icinde 30 kapsul var ve 67 tl
Evet bende çok merak EDİYORUM. RABBİM gönlüne göre versin cnm.Bana da çok erken geldi canım. İnsan da merak ediyornormalde 10 haftalığım ama doktor 11 e de uyumlu dedi yanılma payı var eme dedi
Yok canım cinsiyetım belli deıl nub teorısı ve gördügum harıka ruyayı saymazsak bılmıyorumBende hergün ne yicem diye düşünüyorum hele ki kahvaltıda canım hiç bişey istemiyo çocuklara hazırlıyorum onlarla zorla yiyorum
Senin cinsiyeti belli miydi cnm
Evet canım bende aynı sıkıldım artık kısmetse bende balayı bölümüne gecmek istiyorumaynı ben sürekli acıkıyorum yemezsem titremeye başlıyorum midem bulanıyor çok fena oluyorum çok skldım bu durumdan,ılk bebegımde de boyleydı ama şeker falan çıkmamıstı sanırım bazı hamılelıkte boyle olabılıyor
Ben de haftaya marasa tasinacagim. M Mavi fondoten vatan’da hilal berber kirecci’ye gidiyormuş. Ama hem doktor hem hastane cok yogunmus. Megapark’ta da derya saglam iyiymis. Sizin yorumunuzu da merak ettim. Kime giderseniz izleniminizi paylasir misiniziki kere devlet hastanesine gittim .odaya 15 kisi aliyorlar. herkesin mahremini ozelini duyuyoruz. cok rahatsiz oldum bir daha gitmeyecem .ama vatan hastanesi mi megapark mi kararsiz kaldim .bundan sonraki randevuda ikisinden birini secmeliyim
Bende böyleyim cok sık acikiyorum midem kaziniyot yemeyince bulaniyor gibi oluyor bende 3 ana 3 ara yiyorum ve kilo vermisim hatta az yiyerekCanım sürekli açım bennormaldeki açlık hissimle alakası yok, ki o noktaya zaten hiç ulaşamıyorum ☺ 3 ana öğün yiyorum, aralarda da ara öğün meyve, kuruyemiş, çubuk kraker doktor da 3 ana, 3 ara öğün ye demişti zaten. Açlık hissedip de azıcık daha yememeye devam edersem, mide bulantısı, öğürme, kusma şeklinde devam ediyor öyle titreme vb bişi yok bende, kan tahlillerimde de şeker ile ilgili bi sıkıntı çıkmıyor çok şükür.
Kaç haftalık canım burdaKızlar kontrolden geldim bacak arasinda kordon vardi göremedik cinsiyeti. Nub a göre bana kız gibi geldi. Ama anlamiyorum pek. Sizce nedir.
ben de bi kere bu torch eliza vs için devlete gitmek zorunda kaldım önce muayeneye almam lazım dedi. üniversite hastanesiydi ama rezaletti dediğin gibi odada 7-8 kişi var doktorun yanında çalışan erkek her şeyi orta yerde soruyorlardı canımiki kere devlet hastanesine gittim .odaya 15 kisi aliyorlar. herkesin mahremini ozelini duyuyoruz. cok rahatsiz oldum bir daha gitmeyecem .ama vatan hastanesi mi megapark mi kararsiz kaldim .bundan sonraki randevuda ikisinden birini secmeliyim
şikayet etsek belki bi çözüm bulunur . gelen giriyor ıçeri. disarda bekleyecekleri yere icerde bekliyorlar. her konuşulanı duyuyorlar. hasta mahremiyeti diye bisey olmalı. acikcasi cok rahatsiz oldum benben de bi kere bu torch eliza vs için devlete gitmek zorunda kaldım önce muayeneye almam lazım dedi. üniversite hastanesiydi ama rezaletti dediğin gibi odada 7-8 kişi var doktorun yanında çalışan erkek her şeyi orta yerde soruyorlardı canım
Aynen benim durumumu anlatmışsınız. Benim midem yanmaya başlıyor akşamları ve şişkinlik oluşuyor ve sabahta iniyor. Karnımı akşam görenler 'aa bukadar kısa zamanda ne kadar çok büyümüş karnın' diyorlar. Bebek değil o göbek demekten çok sıkıldım, evet öyle oldu deyip geçiştiriyorumYa kızlar, sizin karınlarınız ne durumda? Ben sabahları 3 aylık, öğleden sonra 4, akşamları ise 5 aylık bir göbeğe sahip oluyorum nerdeyse :) Sizin de böyle sabah akşam farkı var mı ki? Neden olabileceğine dair fikri olan var mı?Bi de akşamki artık böyle aşırı geriliyor, baya rahatsız edici oluyor.
Canım bende de sabah akşam farkı var ama seninkinin tam tersiYa kızlar, sizin karınlarınız ne durumda? Ben sabahları 3 aylık, öğleden sonra 4, akşamları ise 5 aylık bir göbeğe sahip oluyorum nerdeyse :) Sizin de böyle sabah akşam farkı var mı ki? Neden olabileceğine dair fikri olan var mı?Bi de akşamki artık böyle aşırı geriliyor, baya rahatsız edici oluyor.
Benim yanma ya da herhangi baska bi sıkıntım yok midem ile ilgili. Sadece aşırı şişiyor. Ben de sabah kıyafetimi giyiyorum, iyi sakladı bu göbeğimi diyorum ama akşam 5te pırtlıyor göbek, hırkayla saklıyorum bu seferAynen benim durumumu anlatmışsınız. Benim midem yanmaya başlıyor akşamları ve şişkinlik oluşuyor ve sabahta iniyor. Karnımı akşam görenler 'aa bukadar kısa zamanda ne kadar çok büyümüş karnın' diyorlar. Bebek değil o göbek demekten çok sıkıldım, evet öyle oldu deyip geçiştiriyorum
Aaa herkesin popisi kendine işte, herkes değişik değişik yineCanım bende de sabah akşam farkı var ama seninkinin tam tersisabahları özellikle çok belirgin oluyor karnım şişlikten dolayı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?