2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım darıdan sa Gebze merkez daha iyidir sosyal açıdan herşey elinin altında olur tuzla çok güzel abimde Gebze de çalışıyor tuzlada oturuyor mahallesi çok güzel

Ya kizlar benim basim agriyor 2 gündür magnezyum kullanmiyorum bir yerde okumustum eksikliginden dolayi olabilir diye sizde de oldu mu bas agrisi
bende de oldu canım garip şekilde migren atağı gibi şiddetli banyoya gir omuzlarına sıcak su tut bide çıkınca omzuma fön makinasını tutuyorum iyi geliyor kasları ısıtınca en kötü parol iç ama hiç kesmedi benimkini.kaynanam başıma patates sarmıştı tülbentle etkisi olmadı kocakarı işlerininde :)

Yok cnm henüz belli değil, 2 kızım var hamdolsun, ama sanki 10 kızım varmış gibi muamele görüyorum
Kaç haftalıksın canım. İnşallah hayırlı sağlıklı bi oğlun olur.. Neyazık ki erkek merakı doğu batı farketmez herkeste var. Ama inanki kız her şeydir kızı olmayana acıyorum ben

İnternette yorumlara bakınca Doguda asıp kesiyorlar sanırsın ne kadar güzel yazmışsınız. Benim öyle ön yargılarım yok bazı insanlar gitmeden kendilerini doldurarak gidiyorlar. Neredeyse 3 yıldır trakyadayım köy gibi bir yerde yaşıyorum ve çok memnunum ama daha kötü yerlerden gelip burayı bile kötüleyen insanlar gördüm yani memnun olmayan insan hiç bir yerden memnun olmuyor. Şuan tek istediğim sağlık açısından iyi olan ve merkezi bir yer olması burda onun eksikliğini çok yaşadım.

Canım kuzenim yaşadı Darıca'da. Nefret ettiler, haberin olsun :)

Erzurum mu orada okudum, aynı zamanda eşimin de memleketi ayrı bir gönül bağım var kirpiklerime kadar donsamda soğunu bile seviyordum

Erzurum mu orada okudum, aynı zamanda eşimin de memleketi ayrı bir gönül bağım var kirpiklerime kadar donsamda soğunu bile seviyordum
Yaa, keşke ben de bir bağ kurabilsem keşke yaa İnsanın üniversite okuduğu şehirle bağı ayrı oluyor tabi bir de. Ben valla uğraşıyorum çok ama, ııh, olmuyor

Yaa, keşke ben de bir bağ kurabilsem keşke yaa İnsanın üniversite okuduğu şehirle bağı ayrı oluyor tabi bir de. Ben valla uğraşıyorum çok ama, ııh, olmuyor
Neden ya güzel şehirdir aslında ama merkezdeyseniz tabi bazı ilçeler için aynı şeyi söyleyemicem. İlk zamanlar alışmak zor oluyor ama alışınca da çok seviyorsun ayrılmak zor oluyor, inşallah senin içinde öyle olur canım

MErkezindeyim baya, göbeğindeyim hatta Bana ayrılması zor olmaz hiç ya, bi bitsin şu zorunlu görev de Ben 11 yıl ankarada okudum yaşadım, eşimle orda tanıştım falan. Ankara aşığıyım ben de. Gönlüm hep orda Hayırlısı olsun da tabi neresi olursa olsun. Çok çok daha kötü yerler var, onun farkındayım. Buna şükür

Hakkınızda hayırlısı olsun canım bir an önce bitirip dönersiniz inşallah

Ya kizlar benim basim agriyor 2 gündür magnezyum kullanmiyorum bir yerde okumustum eksikliginden dolayi olabilir diye sizde de oldu mu bas agrisi
Canım benim de geçen hafta dan beri hergün ağırdı hatta yazmıştım burada çok şükür dün bugün baş ağrısı ile uyanmadım sabahları geceleri bile ağrısından uyuyamadım kaç gündür özellikle kafamın sağ tarafı elaketti 2 gündür iyiyim parol içtim bir tek inşallah senin de bir an önce geçer

Canım darıdan sa Gebze merkez daha iyidir sosyal açıdan herşey elinin altında olur tuzla çok güzel abimde Gebze de çalışıyor tuzlada oturuyor mahallesi çok güzel
Bende biraz netten baktim tuzladaki evlere kafama yatti esim 6_7 ay arastiracak evi tasiyana kadar
Canım kuzenim yaşadı Darıca'da. Nefret ettiler, haberin olsun :)
Aynen cnm.esimde gideli 3 gun oldu hic begenmemis

Merhaba arkadaşlar ben çok dahil olamıyorum konuşmalara,bi sorum olucak. Kasıklarınızda yada karnınızda seğirmeler var mı? Birkaç arkadaşımdan 7 8 haftalıkken seğirmelerimiz başladı diye duymuştum. Bende yok da bi sorun mu var acaba diye düşünüyorum

Kaç haftalıksın canım. İnşallah hayırlı sağlıklı bi oğlun olur.. Neyazık ki erkek merakı doğu batı farketmez herkeste var. Ama inanki kız her şeydir kızı olmayana acıyorum ben
Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN RABBİMDE Senin gönlündekini nasip etsin. Kızlarım çok büyük olmamasına ragmen benim sırtımdalar, bana çok düşkünler, çok şükür, kızlar candır. Bugün 11+5 günlük olduk teyzesi

Sabahtan beri kasığım da ağrı var benimde korkuyorum doktora yazdım sıkıntı değil olabilir demiş. karnımda da seğirme oluyor ana çok nadir. Herkeste belirti farklı olabilir cnm bende var sende yok olması senin kötü bi şey yaşanan anlamına gelmiyor. Diğer üç gebeliğimde mide bulantısı nedir bilmezdim bu gebelikte midem çok kötü oluyor. Takma belirtilere bence.... Rabbim herşeyi hayırlısını versin cnm

hanımlar ikili tarama da değerlerim
Beta HCG İkili test56288
PAPP-A İkili test492,4
çıktı sizinkiler nasıldı korktum bi beta hcg düşük gibi geldi bana da

Benimde kasıklarımda ağrı var ayağa kalkarken taş kesiliyor resmen hepşurdugumda da taş gibi acıyor hatta doğal mıdır bilmiyorum kusmalarım tam bitti rahatladım derken 2 hafta arayla yeniden başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…