Sidefer önerdi. Ama başka bir doktora bahsettiğimizde hiç demir ilacı kullanma, 7 aylık olduğunda test yaparız, eksiklik varsa kullanırız dediBebegi 4 aylik olanlar bu ayda demir ilacı ne verdi doktorunuz sağlık ocaginin verdiğini kullanmak istemiyirum
Evet aynı günBizimkide dönmüyor daha çok huysuz gecede gündüzde uyku haram oldu banada bizimkide dönmüyor eline oyuncak biz verdiğimizde tutuyor yakalamıyor daha benim oğlumda 2 ocak doğumlu aynı gün doğdular sanırım
Rotateq 2. Dozu yaptırdın mı sen canım 3.4. 5. Yerine 3.5.7 de yaptırın dedi Dr aklım karıştı4. Ayda uzun bir atak donemi var bebek artik tamamen disarda oldugunu algilayip degisim icine giriyor. Uyku gerilemesi gida gerilemesi meme reddi yapabiliuor . Asiyla ilgili degil asi oldu bitti etkileri gecti bile. Bebeklerde civik kaka ek gidaya kadar normal zaten. Suanki salya ishal durumlari disten de degil. Oral reflexler basladi. Onunla ilgili. 5 ayda zaten tadimlarla basliycaklar.
Merhaba tadımlara neyle başladınız ve nasıl bir yol izliyorsunuz? Ve ek gıdaya geçince klasik yöntem mi blw mi düşünüyorsunuZ?4. Ayda uzun bir atak donemi var bebek artik tamamen disarda oldugunu algilayip degisim icine giriyor. Uyku gerilemesi gida gerilemesi meme reddi yapabiliuor . Asiyla ilgili degil asi oldu bitti etkileri gecti bile. Bebeklerde civik kaka ek gidaya kadar normal zaten. Suanki salya ishal durumlari disten de degil. Oral reflexler basladi. Onunla ilgili. 5 ayda zaten tadimlarla basliycaklar.
Arkadaşlar ek gıdaya 5.ay bitince mi 6.ay bitince mi geçeceğiz? Bilgisi olan anneler aydinlatabilir mi
Ocean kullaniyorumBebegi 4 aylik olanlar bu ayda demir ilacı ne verdi doktorunuz sağlık ocaginin verdiğini kullanmak istemiyirum
Merhaba tadımlara neyle başladınız ve nasıl bir yol izliyorsunuz? Ve ek gıdaya geçince klasik yöntem mi blw mi düşünüyorsunuZ?
Bunu da merak ediyordum öğrenmiş oldumOcean kullaniyorum
4,5Kaç aylıksınız?
Yeğenime oldu görünüşü aynen böyle onunki terdendi, sık sık denize girdi ve doktorun önerdiği cilt şampuanını kullandı, ama sizinkinin sebebi farklı da olabilir mümkünse doktora görünün benceArkadaşlar merhaba biz allerji olduk sanırım başına gelen varmı ne yapmalıyım bilemedim ...
Bizimkide çok terledi başka hiç bir yerinden yok doktoruma whatsapptan yolladım resimleri allerji yediğin birşey dokunmuş olabilir dedi johnsonbaby losyon aldım yumuşattı cildini ama hala duruyorYeğenime oldu görünüşü aynen böyle onunki terdendi, sık sık denize girdi ve doktorun önerdiği cilt şampuanını kullandı, ama sizinkinin sebebi farklı da olabilir mümkünse doktora görünün bence
Belki dişleri çıkıyordur benim oğlan aylık aynı senin gibi akşamları zor uyutma ve ağlama krizleri var diş çıkarma dönemi dedi doktor rahatlatıcı damla verdisimdi guzel anneler bisey sorucam. benim oglanin kolik sıkıntısı vardi ilk 2 ay. sonra bitti 3. ayimiz rahat gecti. 4. aya geldigimizde kriz şeklinde yine kolik mi basladi diyorum hatta saat gece 10 dan 11e kadar agliyor susturamiyoruz. koligin bu kadar surmesi normal mi?
Johnson baby çok kozmetik kalır bence öyle birşeyde, terden olduysa hergün yıkayabilirsin öyle su dökünmek gibiBizimkide çok terledi başka hiç bir yerinden yok doktoruma whatsapptan yolladım resimleri allerji yediğin birşey dokunmuş olabilir dedi johnsonbaby losyon aldım yumuşattı cildini ama hala duruyor
Kullnadigin losyon yapmıştır bende jonsson baby yağını kullandim karin bölgesi aynı böyle oldu bıraktım sürmeyi geçtiArkadaşlar merhaba biz allerji olduk sanırım başına gelen varmı ne yapmalıyım bilemedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?