2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumda 4 ay 4 günlük oldu bugün salya akıtıyor ve ne bulursa ağzına götürüyor elleri hep ağzında bizde desebebini anlayamadığımız ateş oldu 2 gün kadar sürdü sonra düzeldi sadece başında vardı ateşi alnından ölçtüğümüz de 38.5 bulan ateşi vardı ama koltuk altından ölçünce 37 en fazla çıkıyordu dişlerden olur mu bu ateş salı günü aşı oldu aşı da ateşini etkilemiş olabilir mi gerçi aşıdan önce çıktıateşi. Boy 64 cm kilo 7500 gr bu arada.

Piyasadakiler işe yaramayınca el yapımı aldım eczaneden çok iyi geldi, içinde hepsinde olan çinko oksit var bi de saf zeytinyağ var eczacının dediğine göre (cilt doktoru tarifiyle hazırlanmış) belki sizin oralarda da vardır

Hekinannenin sayfasında diş masajı gördüm yaptım, çok rahatlatıyor

Rotavirus asisi sizde ishal yaptı mi biz yaptik yapalı huzursuzus günde 1 defa kaka yapıyor tam isal değil degil ama bezden tasar durumda az emiyor eskisi gibi iştahlı degil gün içinde karni gurulduyor ama.kuru gaz değil kakasini biraz cıvık yaptığı için sanci yapiyor aşidan dolayi.mi bu sıkıntı yoksa 4 aylık olduk diş cikaracak onun ishali mi bilemedim sizde nasıl etki yaptı bu aşi
[/QUOTE]

4. Ayda uzun bir atak donemi var bebek artik tamamen disarda oldugunu algilayip degisim icine giriyor. Uyku gerilemesi gida gerilemesi meme reddi yapabiliuor . Asiyla ilgili degil asi oldu bitti etkileri gecti bile. Bebeklerde civik kaka ek gidaya kadar normal zaten. Suanki salya ishal durumlari disten de degil. Oral reflexler basladi. Onunla ilgili. 5 ayda zaten tadimlarla basliycaklar.

4. Ayda uzun bir atak donemi var bebek artik tamamen disarda oldugunu algilayip degisim icine giriyor. Uyku gerilemesi gida gerilemesi meme reddi yapabiliuor . Asiyla ilgili degil asi oldu bitti etkileri gecti bile. Bebeklerde civik kaka ek gidaya kadar normal zaten. Suanki salya ishal durumlari disten de degil. Oral reflexler basladi. Onunla ilgili. 5 ayda zaten tadimlarla basliycaklar.
[/QUOTE]

[/QUOTE]

[/QUOTE]
Atak atak diye her yerde okuyordum. Ilk defa 4.Ayda atak nedir anladım. Bebeğim göz teması bile kurmak istemiyordu. Bu benim çocuğum değil moduna bile girdim neyseki 8 gün sonra düzeldi. 4.ay atağı gerçekten çok zordu.

Atak atak diye her yerde okuyordum. Ilk defa 4.Ayda atak nedir anladım. Bebeğim göz teması bile kurmak istemiyordu. Bu benim çocuğum değil moduna bile girdim neyseki 8 gün sonra düzeldi. 4.ay atağı gerçekten çok zordu.
[/QUOTE]
Şuan bizde ayniyiz ben rota aşısına bağlamıştım anladimki 4. Ay atağı imiş. Herseye mızmızlanıyor. Gün içinde uyumakta emzirmekte bile zorlaniyorum bende geçeceği zamanı bekliyorum

[/QUOTE]
Merhaba tadımlara neyle başladınız ve nasıl bir yol izliyorsunuz? Ve ek gıdaya geçince klasik yöntem mi blw mi düşünüyorsunuZ?

Dördüncü ay atağı gerçekten çok zormuş. Bu arada tabloda 17. haftayı gösteriyor ama iç sayfalarda 19. Hafta olarak yazıyor. Benim baskıda mı öyle acaba?

Bebegi 4 aylik olanlar bu ayda demir ilacı ne verdi doktorunuz sağlık ocaginin verdiğini kullanmak istemiyirum

Uyku bebeği besler uyuyorsa tavsiyem uyandırmayın. Çocuk kendi düzenini kuruyor biz müdahale edince bozuluyor

[/QUOTE]
Rotateq 2. Dozu yaptırdın mı sen canım 3.4. 5. Yerine 3.5.7 de yaptırın dedi Dr aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…