2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız bu grupta hiçbir kayıp haberi duymayız . Çok acı bir tecrübeydi gerçekten . O gruptan anında çıktım ama duyduklarım aklımdan çıkmaz sanırım .

İnşallah hiçbir şey çıkmaz çok güzel hayırlı haberler alırsın canım yüreğini ferah tut en kötü antibiyotik verir Dr korkma. Hadi bakalım inşallah minnoş da gösterir kendini güzel haberlerle gel inşallah bekliyoruz

Kızlar şu tartışma ortamı bile bebişlerimizi o kadar geriyor ki tahmin bile edemezsiniz. Gittiğim psikoloğun bana hanilelikten sonra ilk verdiği ödev pozitif düşünüp pozitife odaklanmak! Benim de kaybım var hemde muhtemelen bir çoğunuzdan daha acı bir kayıp 12 saat sancıyla bebeğimi doğurtarak aldılar çünkü çok büyüktü ve hareketini bir gün öncesinde hissetmeye başlamıştım. Psikolojik destek almasam atlatamazdım. 17 haftayı geçmişti ve ben hep bi daha hamile kalırsam o haftaya kadar hep diken üzerinde olurum diyordum. Ama psikoloğum bana bunun bir işe yaramayacağını ve sadece bebeği içeride strese soktuğunu. Yaşadığım kötü deneyimleriyeni bebeğime yansıtmanın haksızlık olacağını anlattı. Gerçekten şimdi düşünüyorum evet aklıma gelmiyor mu geliyor! Ama sonra hemen karnıma dokunup merak etme korkmuyorum sana bişey olmayacak herşey çok güzel gidiyor endişelenme bebeğim annen seni koruyor diyip hem kendimi hem de bebeğimi sakinleştiriyorum. Bir de hamilelik haberini bekleyen ve bebeği olmayan çevremde o kadar çok yakın arkadaş ve akrabam var ki... ben hamile kalmışken (-ki tedavi ile oldu yani kolay bir süreç değildi) bu hamileliği kendime bebeğime ve çevremdeki insanlara zehir etmek asıl büyük bencillik olur diye düşünüp sakinleşip ne kadr şanslı olduğuma odaklanıyorum çünkü karnımda bir mucize taşıyorum tıpkı sizler gibi! Onun için kayıp yaşamama rağmen arkadaşın yazdığını anlıyor ve pozitife odaklanmamız konusunda ona katılıyorum. Hee elbette yasaklı konu diye birşey yok ama birbirimizi kendimizi ve bebeğimizi motive etmemiz gerektiği de bi gerçek ayy ne uzun yazmışım

Her gören 4 5 aylık zannediyor benim çok çabuk cıkıyo karnım diğer 2 hamileliğimdede aynıydı resmen öğreniyorum lap diye atlıyor dışarı göbek
Benim de oyle. Isyerinde goren anliyor. Zaten kilo da aldigim icin hamile kiyafetlerimi giymeye basladim. Anlamamalari mumkun degil. Karin bolgesi yagli olanlarda cabuk cikiyormus diye okumustum. Sahsen benim oyleydi:)

Agziniza saglik anlatmak istedigim tam da buydu. Bebek tedavisi gorenlerin yazistigi bir gruba girip ben ilk denemede hamile kaldim desem nispet olur. Ama hali hazirda hepimiz bir mucizeye gebe isek, burada yaptigimiz paylasimlar birbirimize olumsuz ihtimalleri hatirlatip huzursuz hissettirmek uzerine olmamali yoksa su an biri taze taze Allah korusun dusuk riski yasasa paylassin birlikte teselli edelim. Ama eskiye donup bakmayalim lutfen.
Ki dediginiz gibi, sayet benim paranoyalarimdan bebegim olumsuz etkileniyorsa, bu konuda arkadaslari kendimce uyarmak bencillik degil cocugumun hakkını korumaktir.
Bir de ben avukatim. Her gun dogumda ölen anneler, sakat kalan bebeklerin davalari ile bogusuyorum. Zaten yeterince etkileniyorum. Birakin burda kafa dagitalim. Birlikte!

Merhaba o bende de yüksek çıkmıştı antibiyotik verdi kullandım şuan ne durumda bilmiyorum ama beyaz dut kürü uyguladım İnşAllah düşmüştür sana da tavsiye ederim

içimi rahatlattın canım saol :) sıvıda içtikçe bulantım oluyor kendi evimde su içemiyorum anneme gidip içiyorum öyle acı geliyor suyun içeceklerin tadı

zofer kullanıyodm azaldı ama bida başladı tekrar zofere başladım işe gelemiyodum .16 da geçiyor diyolar

bayanlar bide aklınızda olsun dün doktorum folik asiti kesti elenatal vitamin verdi , 65 tl miş fiyatı sonra eczacım kızdı git doktoruna decavit yazdır dedi hem devlet ödüyor hemde içerisinde cok daha kapsamlı vitaminler var dedi.bilginiz olsun sizinde

Sinir oldum şuan bana da elenatal 2 verdi. 15 gündür kullanıyorum

Sinir oldum şuan bana da elenatal 2 verdi. 15 gündür kullanıyorum
en azından birdahaki ay kontrole gidince söylersin canım decavit almam mümkün mü diye, çünkü doktorlar verdikleri elenatali işaretledikleri broşürün altına ne yazık ki kaşelerinide basıyormuş ve prim gibi bir oluşum oluyormuş, decavit prospektüsünü okudum baya zengin tüm vitaminler , eczacımızda 21 yıllık aile dostumuz yoksa tabiki doktor daha iyi bilir diyeceğim ama doktorumda ikiletmeden yazdı decaviti.

birde bir sorum olacak aslında ben sat tarihime göre 11w+6 gibi olmam lazımken doktor değiştirtti,10 nisanken son adetim 1 nisana çekti yumurtlamamı .sizinde önden gidiyormu hamileliğiniz ve işin kötüsü bir hafta daha öne gelirse evlenmeden cocuk sahibi olduğum düşünülecek :) 3 martta evlendm son adetim 10 nisandı 1 nisana çekti ve 37 38 de sezeryana alırım dedi :) dedikodulara maruz kalacağım korkusuda oluştu malesef :)

[/QUOTE] İlk kez böyle bişey duydum canım. Kafasına göre nasıl sezryana alır ki :)
Benim oğlum önce 10 gün sonra tam 3 hafta öne geçti doğuma kadar ve dr hiç bi zaman tarihi değişmedi. Kaldı ki 40.haftaya geldik ne açılma ne sancı hiçbişey olmadı :) 41.hfatada sezeryana aldı dr yoksa dr um ısrarla normali deneyelim demişti ama olmadı. 4.100 gr doğdu oğlum yani iri olmasıyla erken doğum falan ilgisi pek yok zayıf bebeklerde de erken doğum oluyor ne zaman geleceklerse o zaman geliyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…