2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Offf kızlar saat 6 da çok yoğun mide bulantısıyla uyandım😓 hiç birşeyim yoktu bu güne kadar yorgunluk ve uyku dışında ama sanırım bugün itibariyle bulantılara merhaba dedim. Var mı bulantısı başlayan?
Benim bulantim yok hala sadece her kokuyu duyuyorum k9 kopegi gibiyim 😄 cogu kokular rahatsiz ediyor ama bulanti yapmiyor, sanki benim hic bulanmayacak gibi oyle hissediyorum 🤔

Offf kızlar saat 6 da çok yoğun mide bulantısıyla uyandım😓 hiç birşeyim yoktu bu güne kadar yorgunluk ve uyku dışında ama sanırım bugün itibariyle bulantılara merhaba dedim. Var mı bulantısı başlayan?
Bende dun butun gece uyuyamadim acayip bulantim vardi acaba yedigim biseymi dokundu dedim ama sabah oldu hala gecmedi

k9 kopegi gibiyim

estağfurullah hocam :KK66:

beni rahatsız etmeyecek derece, kusturmayan incecik bir bulantı hali uyandığımda ve akşama doğru oluyor. şükür ben de daha fazlasını yaşamadım henüz. eğer kusmadan bulanmadan atlatırsak çok havalı olur heee :rolleyes:

ya kan değil ama kahverengi böyle akıntı gibi bir şey var çok az silince, doktora sabahın köründe progestan içeyim mi diye yazdım hala cevap vermedi. vallahi uyuz oldum nereden çıktı bu şimdi. ilaç elimde bekliyorum resmen.

ne ben de ne eşimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen 1 aşılama 3 tüp bebek ve 1 düşükten sonra sonuç alamayınca, geçen sene her türlü tedaviyi bıraktım. eşimle çok huzurlu ve mutluyuz çok şükür, herkes çocuk sahibi olacak diye bir kaide yok deyip başladık gezip tozmaya :) 15 gün senelik izinde gezdik tozduk bayram seyran derkennnnn, kader ağlarını örmüş, adet ağrısı çekip adet olamayınca söktürücü ilaç içmeye karar verdim 28 ağustos akşamıydı. içime vesvese düştü,olacak şey değil ama bir test yapıp öyle ilaç içeyim dedim, bir de ne göreyim. 30unda doktora gittik, 4+3 hamileyim. o sebeple bunun adı kinder süprüzzz yumurta
Yaa çok güzel, Allah biliyo ne zaman verecegini biz ugrasip duruyoruz iste kendimizce. Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallah mucize bebek olmus seninki resmen 🥰

Evet ben çatlak kremine başladım cildim çok kuru ve çatlamaya çok meyilli olduğu için lierac çatlak önleyici kullanmaya başladım..
Teşekkürler. Bi de karnım çok çabuk çıktı kahverengi çizgi oluşmaya başladı. Yani bir çok şeye erken başladım biraz. Çoğul gebelik diye hissediyorum, içime öyle dopuyor sanki korkuyorum da biraz tabi. Karnım falan da büyümeye başlayınca kullanmalı mıyım acaba diye düşündün

Teşekkürler. Bi de karnım çok çabuk çıktı kahverengi çizgi oluşmaya başladı. Yani bir çok şeye erken başladım biraz. Çoğul gebelik diye hissediyorum, içime öyle dopuyor sanki korkuyorum da biraz tabi. Karnım falan da büyümeye başlayınca kullanmalı mıyım acaba diye düşündün
Kac haftalıksınız

KIZlar suanda ılsıkılerınız nssık yasıyorsunuz esım ıcıne bosalmıyor bosalsa bı sorjn olur mu

ya kan değil ama kahverengi böyle akıntı gibi bir şey var çok az silince, doktora sabahın köründe progestan içeyim mi diye yazdım hala cevap vermedi. vallahi uyuz oldum nereden çıktı bu şimdi. ilaç elimde bekliyorum resmen.
Sen nasıl renkli yazabiliyorsun 😅😂

Kızlar selam , bugünde devlet hastanesinde muayene oldum cumartesi 5,35 mm olan kesem bugün 8,60 mm olmuş ama doktor çok yeni bir gebelik 2 hafta sonra gel dedi ama son adet tarihime göre 6+1 olmamız gerekiyor dedim yumurtlaman geç olmuş olabilir dedi ben de şimdi size sorayım eğer ben geç yumurtlamış olsaydım adete 3 gün kala öğrendim bu nasıl oluyor kızlar ?

Bacagımın ust tarafında kasıgımda sag tarafta bır agrı var bunu yasayan oldu mu kızlar?

X