2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık
Bende 6 haftalıkken gittim (3Eylül) 3,2mm dedi çok küçük 1 hafta geriden geliyorsun geç döllenme dedi, 2 hafta sonra gel dedi

Kızlar son adet tarihim 30 temmuz adete 12-13 gün kala göğüslerim ağrımaya başladı bende 3 gün kala hamilelikten mi acaba dedim test yaptım pozitif gördüm gittim hemen kan verdim 71,2 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 131 daha sonra 272 bir sahada kan vermedim sata göre 5+1 de doktora gittim vajinal usg ile baktı 3 mm kese göründü 3 gün sonraya çağırdı gittim 5,35 mm çıktı bugün 6+1 haftalıkken başka hastaneye gittim kese 8,6 mm gözlendi doktor geç yumurtlamış olabilirsin diyor 15 gün sonraya çağırdı sorun şu ki ben geç yumurtladıysam adete 3 gün kala gebeliği nasıl öğrendim kafam çok karışık
Bu kadar ayrıntılara takılmayın bence ilk gebeliğiniz sanırım. Şükür kese oluşmuş, kese gün geçtikçe de büyüyor. Hamileliğin tadını çıkarın 💙

vallahi seninkiler başladıysa şaşırmam senin her şeyin hızlı maşallah :rolleyes: buradaki çoğu kişi güncel betasını bilmiyordur bence, çünkü birkaç kontrolden sonra doktorlar bir daha istemiyor :KK76:ben en son baktırdığımda 2 Eylüldü, 4+6 idim, ve 3968 di. midemi sorarsan, hiç çıkarmadım ama neredeyse 1 haftadır aralıklı olarak bulanıyor. bugün 6+6 yım. resmen bilimsel bir şekilde açıkladım, hakkımı nasıl ödersin bilmem :anne:
Bende 6+6 yım. Bire-bir aynıyız 😂 SAT KAC?

vallahi seninkiler başladıysa şaşırmam senin her şeyin hızlı maşallah :rolleyes: buradaki çoğu kişi güncel betasını bilmiyordur bence, çünkü birkaç kontrolden sonra doktorlar bir daha istemiyor :KK76:ben en son baktırdığımda 2 Eylüldü, 4+6 idim, ve 3968 di. midemi sorarsan, hiç çıkarmadım ama neredeyse 1 haftadır aralıklı olarak bulanıyor. bugün 6+6 yım. resmen bilimsel bir şekilde açıkladım, hakkımı nasıl ödersin bilmem :anne:
😂😂👍 güzel açıklama olmus 👍

efsane hayat benim de SAT 30 temmuz :) 5 Eylül'de kendim test yaptım silik çıktı, aynı gün doktora gittim BHCG 69 idi, 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım BHCG 190 idi.
Dün karanlık bir daire gördü ama emin olamadı, keseye cuma günü tekrar bakalım dedi.

özetle döllendik ve gebe kaldık =) ama muhtemelen geç yumurtladığımız için SAT'a göre olan haftamızdan daha gerideyiz. benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu...

bu arada kasıklarım ve göğüslerim çılgın ağrıyorrrr

Bende 6+6 yım. Bire-bir aynıyız 😂 SAT KAC?

Bu sabah sildiğimde akıntım azıcık kahverengiydi, sürekli gelen bir şey yok 2-3 kerede bir sildiğimde gölge gibi var sanki. ama o kadar mutsuzum ki, progestan içtim bir tane. hala kasığım da karnım da ağrıyor. sen iyi misin?

Benim bugun basladi beta kac bilmiyorum 5+4 um acayip kotuyum hic bisey yiyemiyorum sabahtan beri
ilk gebeliğimin ilk 3 ayı makarna tost ve çubuk krakerle besleniyordum sadece =)
oğlum büyüyüp de tekrar çocuk düşününce o bulantıları bile özlemiştim valla
bende henüz bulantı yok ama oturarak dikilerek her şekilde uyuyabilecek kadar uykum var :uykucu:

Bu sabah sildiğimde akıntım azıcık kahverengiydi, sürekli gelen bir şey yok 2-3 kerede bir sildiğimde gölge gibi var sanki. ama o kadar mutsuzum ki, progestan içtim bir tane. hala kasığım da karnım da ağrıyor. sen iyi misin?
Benim ilk gebeliğimde oldu kahverengi akıntı 2-3 gün sürdü yerleşme kanamasıydı inş seninki de öyledir

ilk gebeliğimin ilk 3 ayı makarna tost ve çubuk krakerle besleniyordum sadece =)
oğlum büyüyüp de tekrar çocuk düşününce o bulantıları bile özlemiştim valla
bende henüz bulantı yok ama oturarak dikilerek her şekilde uyuyabilecek kadar uykum var :uykucu:
Vallahi dayanilcak gibi degil kimininki hic gecmiyomusta ne ypcam bilmiyorum :/

X