- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 33
Bana doktorum folidice verdi, folik asit ve b12 birlikteHayırlı akşamlar herkese önceki sayfalarda konuşuldu mu emin değilim folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktorum folidice verdi, folik asit ve b12 birlikteHayırlı akşamlar herkese önceki sayfalarda konuşuldu mu emin değilim folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz
Genetiğe gitti mi? Benim de ilkimin gelişimi durdu amniyosentez yapıldı triploidi çıktı ve normal doğumla alındı. İkinci de kalbi durunca kürtajla alınıp genetiğe gönderildi turner sendromu çıktı ikisinin de genetik rahatsızlığı olmasına rağmen kalıtsal ve eşimle benden kaynaklı olmadığını sadece kötü şans olduğunu söyledi doktorlar. Eşim ve bana da genetik tahliller yapıldı onlar temiz çıktı. Ben yine de çok korktuğum için tüp bebek pgt deneyecektim ama adet olmayı beklerken üçüncü kendiliğinden geldi süpriz yaptı bize...Benim ilki gelişmeyen gebelikti 8. Haftada ikincisinin kalbi durdu bir sebebi yoktu :/
Tam 80 değil de %60 civarı artması lazım. Yoksa kimyasal gebelik deniyor diye biliyorum80altı olırsa. Nolur canım
YARın gıdıcem canım ınsallah artıs olmustudTam 80 değil de %60 civarı artması lazım. Yoksa kimyasal gebelik deniyor diye biliyorum
SON adet tarıhım 15agustos canımSon adetin ne zamandi. Cok yeni senin daha görünmez heralde kese
Daha 3 haftalik falan olman lazim. Cikmaz sanirim ultrasonda. Cok erken ögrenmişsin sen MaşallahSON adet tarıhım 15agustos canım
HEYCANDan duramadımkı canım:))Daha 3 haftalik falan olman lazim. Cikmaz sanirim ultrasonda. Cok erken ögrenmişsin sen Maşallah
Kacıncı haftadasın kuzumOfff kızlar saat 6 da çok yoğun mide bulantısıyla uyandım hiç birşeyim yoktu bu güne kadar yorgunluk ve uyku dışında ama sanırım bugün itibariyle bulantılara merhaba dedim. Var mı bulantısı başlayan?
haydi uyanın yeter uyuduğunuz kalkın ruhum darlandı benim. sabahın 4ünde nasıl gördüysem sanki peçetede iğne ucu kadar kahverengi bir şey gördüm, ama devamında gelen giden bir şey yok. siline siline aşındırdım kendimi ne kendim uyudum ne eşimi uyuttum. şuan resmen zombi gibiyim. Allah'ım bu ağrılar hala geçmez mi? bu ıslaklık hissi hiç bitmez mi? tuvalete gidip gelmekten bacaklarım helak oldu. uyanın diyorum size
HEYCANDan duramadımkı canım:))
:)) senın ne kadarlık canım en son regl teıhın ne ve beta degerın kac?Erken ögrenincede zaman gecmiyo resmen. Teyzem menepoza giriyo zannediyodu kendini. belirtileride yok gibiydi hic. Bi doktora gitti 3 aylik hamileymis. Ne guzel zor zamanlari atlatmis bile eliyle koluyla görmüstü bebegini direk
Uyandik dur sakin ol ıslaklik hissi normal bi kere onu kenara koyalim, tuvalette ayni sekilde cok normal su an. Gece boyu 3 4 kez tuvalete gidiyorum uykunun tadi kalmadi artik. Leke icinde bence gözün yanılmıstir eger gelseydi igne ucu kadar gelip kalmazdi bence. Daha önce bende yasamistim oyle bisey pecetede cook net görünüyodu. İlk gebeligin miydi bu senin
Benim 6+3 ama doktora gore 4 gün gerideydi. 28 temmuzdu son adet. Ben bi kez baktirdim betaya adeti üc gun gecince 926 ydi. Baska bakilmadi. 5+2de gittim keseyi gördük sira kalp atisinda insallah:)) senın ne kadarlık canım en son regl teıhın ne ve beta degerın kac?
İKİNCİ HAMİLELİĞİM AMA KISMET OLURSA İLK BEBEĞİM OLUCAK. DİĞERİ DURMADI,GİTTİ. O BU KADAR BÜYÜMEMİŞTİ ZATEN, YARIN 7 HAFTAYA GİRİCEK İNŞALLAH BU KINDER SUPRUUZ YUMURTAM.
Aynen benimde ikinci hamilelik ilk bebekolacsk insallah 8 haftalik kaybim var benimde. 8 haftayi geçince rahatliycam biraz. Beklemiyomuydun hamile kalmayi niye sürpriz
Kizlarrr bende 22 yasindayim yeni mezun oldum calismiyorum yarismaya izmirden katiliyorummKizlar bence artik tanisalim madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ☺☺ ilk olarak ben kendimi tanitayim;
İsmim Şeyma, 28 yasindayim, İngilizce ogretmeniyim (suan calismiyorum), yarismaya İstanbuldan katiliyorum tanistigimiza memnun oldummmm
Bisey sorcam pozitif olmasi iyi bisey olmuyomu vucut antikor uretmis bagisikligi var demek degilmi ben oyle biliyorum34.5 yaşındayım, eğitmenim, aranıza Çanakkale’den katılıyorum. Bugün test sonuçlarımı aldım. Sağolsun aile hekimimiz tüm tahlillerimizi yapıyor. Demir berbat, d vitamini korkunç, idrar yolu enfeksiyonu varlığını gururla sunmuş. B-hcg güzel yükselmiş. Bir de sürpriz var anti-cmv igg pozitif...Aile hekimimiz olmaz bir şey takma dedi. Var mı cmv pozitif benden başka aramızda?