2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben huzur dolmak istiyorum fakat evham ve panikliğim tutuyor hiç bir iyilik düşünemez oluyorum. Kötü düşünmekten tecrübesizlik kötü bir şey Kimse de görmedim duymadım bu ağrıları çevremde, o yüzden endişeliyim oldukça. Sizin de gözünüz aydın Sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin Allahım

ben de öyleyim tecrübe konusunda, bebek nasıl tutulur haberim yok :) Allah hepimize hayırlısıyla güzel günler göstersin.

Gerçekten ben de şimdiden 5 aylık hamiş gibiyim şişkinlik oluyo fena bide merak içindeyim artık kalp atışını duymak istiyorum. Sabahları pek bulantım olmuyo şükür ama erken uyku bastırma ve bazen yer yer kasıkta doluluk hissi var şimdilik.

kaçıncı haftadasınız?

Merhaba kizlar. Bugun ilk kontrolumu oldum 5+1 kese 6mm cikti doktorum on gun sonra tekrar çağırdı buraya kadar sorun yok ama bana baya ilac yazdi. Bir dusugumn oldugu icin kan sulandiri ilac ve enox gobekten igne ile progesteron gobekten igne verdi. Bu kadar ilac moralimi bozdu ama bilmiyorum acaba gereksiz yere mi kullanicam bunları gobekten igneden cok korkuyorum zaten....

neden moralini bozuyorsun allah aşkına? benim göbeğim şuan da mosmor, iğne vuracak yeri zor buluyorum. öyle düşünme, kan sulandırıcı çoğumuzda var artık, progestan bana da verdi ama gerekirse kullanılacakmış. minik kelebeğini koru kolla sen, ne gerekiyosa vurul ya da iç. tedbir senden tevekkül allahtan cici anne :)

kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz siz

Yaa bana da oyle dedi morarmalar yapabilir diye enox igne yazdi ve tibbi genetik sonucuma da bakildi az once kanda pihtilasmaya yatkinlik varmış bu yuzden dogumdam 3ay sonraya kadar devam edecekmisim bu ilaca. Hic boyle bi sonuc beklemiyodum acikcasi moralim bozulmadi desem yalan olur

Benim genetik yatkinliktan dolayi kendi sagligim icin de igneler onemliymis yani akcigere pihti gidebilir dedi Sen genetik testi yaptirdin mi? Neye gore kan sulandirici yazildi?

Kan sulandırıcıyı neye göre veriyorlar bnm de 1 düşüğüm var kullanmam gerekli mi

düşükten sonra pıhtılaşma ile ilgili herhangi bir etken var mı diye kontrol edilmişti, yani bir sürü tahliller yapılmıştı ama hepsi negatifti. doktor hikayemi bildiği için şuan herhangi bir tahlil istemeden başlattı yine. sen de doktoruna kullanıp kullanmaman konusunda danış istersen, en azından önceki düşüğünü bildir. ben de kullanmalısın ya da kullanmamalısın diyebilecek kadar bilgiye sahip değilim. ama doktorlarımıza güvenmek gerek.

Benim genetik yatkinliktan dolayi kendi sagligim icin de igneler onemliymis yani akcigere pihti gidebilir dedi Sen genetik testi yaptirdin mi? Neye gore kan sulandirici yazildi?

ilk düşükten sonra yapılmıştı her şey ama olumsuz bir durum çıkmamıştı. tüm tüp bebek denemeleri de dahil olmak üzere hepsinde kullandım ben. hatta corasprin de içiyorum. kilo ile ilgisi varsa, kilolu biriyim. belki de ondandır.

Merhaba Kızlar; Allahım nasip ederse hesaplarıma göre ben de 05.05.2020 annesi oluyorum. Son adet tarihim 29 Temmuz. 17 Ağustosta transferim gerçekleşti. beta hcg değerim 29.08 de 961,20 31.08 de 2.138 di. 05.09 da kesem 15 mm. Yarın kalp atışı için randevum var ama bugün çok az kahverengi akıntım oldu. Regl sancılarım da hiç bitmiyor. Belim çok ağrıyor. Daha önce çok düşük yaptığım ve dış gebelik geçirdiğim için korkularımdan sıyrılamıyorum. Şu kahverengi akıntı olmasaydı moralim altüst resmen

oh oh maşallahhhh

lekelenme artık doğum sancısı gibi bir şey korkma doktorun önlemini alacaktır. ama kaç haftalıksın şuanda, kalp atışı yarın edin ya ondan merak ettim.

oh oh maşallahhhh

lekelenme artık doğum sancısı gibi bir şey korkma doktorun önlemini alacaktır. ama kaç haftalıksın şuanda, kalp atışı yarın edin ya ondan merak ettim.
Çok teşekkür ederim moral verdin, elinde değil korkuyor insan Bugün itibariyle 6 haftalığım canım

Uyku hali cok acayip bisi isten gelir gelmez ustumle basimla siziyorum ben mide bulantisi anlik tiksinme seklinde geliyor ama canim genel olarak bisi cekmiyor bakalim ne kadar surecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…