Ben huzur dolmak istiyorum fakat evham ve panikliğim tutuyor hiç bir iyilik düşünemez oluyorum. Kötü düşünmekten tecrübesizlik kötü bir şeyrahmimiz büyüyor, vücudumuz adet döngülerinden arınıyor, güzel düşünelim :) ben 2 gün önce kontrole gittiğimde duymasamda o minik kalbin attığını gözlerimle gördüm. hayata bakış açım değişti resmen, 3 tüp bebekten sonra kendi kendine hamile kaldım, karnım ağrısa bile huzur doluyorum deli miyim neyim :) kötü bir durum olsa vücut bebeği kabul etmese emin ol kötü şeyler olurdu fiziksel olarak. üzme kendini, inan bana benim de her gün bir sıkıntım var.
Ben huzur dolmak istiyorum fakat evham ve panikliğim tutuyor hiç bir iyilik düşünemez oluyorum. Kötü düşünmekten tecrübesizlik kötü bir şey☺ Kimse de görmedim duymadım bu ağrıları çevremde, o yüzden endişeliyim oldukça. Sizin de gözünüz aydın❤ Sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin Allahım
amin inşallah yaşattığı bu duyguyu sonuna kadar göstermeyi nasip etsinben de öyleyim tecrübe konusunda, bebek nasıl tutulur haberim yok :) Allah hepimize hayırlısıyla güzel günler göstersin.
Sevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?
Gerçekten ben de şimdiden 5 aylık hamiş gibiyim şişkinlik oluyo fenabide merak içindeyim artık kalp atışını duymak istiyorum. Sabahları pek bulantım olmuyo şükür ama erken uyku bastırma ve bazen yer yer kasıkta doluluk hissi var şimdilik.
Merhaba kizlar. Bugun ilk kontrolumu oldum 5+1 kese 6mm cikti doktorum on gun sonra tekrar çağırdı buraya kadar sorun yok ama bana baya ilac yazdi. Bir dusugumn oldugu icin kan sulandiri ilac ve enox gobekten igne ile progesteron gobekten igne verdi. Bu kadar ilac moralimi bozdu ama bilmiyorum acaba gereksiz yere mi kullanicam bunları gobekten igneden cok korkuyorum zaten....
kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz sizneden moralini bozuyorsun allah aşkına? benim göbeğim şuan da mosmor, iğne vuracak yeri zor buluyorum. öyle düşünme, kan sulandırıcı çoğumuzda var artık, progestan bana da verdi ama gerekirse kullanılacakmış. minik kelebeğini koru kolla sen, ne gerekiyosa vurul ya da iç. tedbir senden tevekkül allahtan cici anne :)
kan sulandırıcı ne kullanıyorsunuz siz
Kan sulandırıcıyı neye göre veriyorlar bnm de 1 düşüğüm var kullanmam gerekli miclexane yazmış doktor ancak piyasada olmadığı için muadili diye oksapar 6000 (6 ml) verdiler, doktor da kabul etti onu vuruluyorum.
Yaa bana da oyle dedi morarmalar yapabilir diye enox igne yazdi ve tibbi genetik sonucuma da bakildi az once kanda pihtilasmaya yatkinlik varmış bu yuzden dogumdam 3ay sonraya kadar devam edecekmisim bu ilaca. Hic boyle bi sonuc beklemiyodum acikcasi moralim bozulmadi desem yalan olurneden moralini bozuyorsun allah aşkına? benim göbeğim şuan da mosmor, iğne vuracak yeri zor buluyorum. öyle düşünme, kan sulandırıcı çoğumuzda var artık, progestan bana da verdi ama gerekirse kullanılacakmış. minik kelebeğini koru kolla sen, ne gerekiyosa vurul ya da iç. tedbir senden tevekkül allahtan cici anne :)
kaçıncı haftadasınız?
Benim genetik yatkinliktan dolayi kendi sagligim icin de igneler onemliymis yani akcigere pihti gidebilir dedineden moralini bozuyorsun allah aşkına? benim göbeğim şuan da mosmor, iğne vuracak yeri zor buluyorum. öyle düşünme, kan sulandırıcı çoğumuzda var artık, progestan bana da verdi ama gerekirse kullanılacakmış. minik kelebeğini koru kolla sen, ne gerekiyosa vurul ya da iç. tedbir senden tevekkül allahtan cici anne :)
Bana da oyle dedi de ben vajinal yolla kullanamam gibi geliyor o yüzden ağızdan aliyorum oyle mi yapsam acabaBnde kullanıyorum protestan oral yolla aldığımda aynı etki bnde de oluyordu bu sefer vajinal yolla kullan dedi doktor çok şükür baş dönmelerrim olmadı
Kan sulandırıcıyı neye göre veriyorlar bnm de 1 düşüğüm var kullanmam gerekli mi
Benim genetik yatkinliktan dolayi kendi sagligim icin de igneler onemliymis yani akcigere pihti gidebilir dediSen genetik testi yaptirdin mi? Neye gore kan sulandirici yazildi?
Merhaba Kızlar; Allahım nasip ederse hesaplarıma göre ben de 05.05.2020 annesi oluyorum. Son adet tarihim 29 Temmuz. 17 Ağustosta transferim gerçekleşti. beta hcg değerim 29.08 de 961,20 31.08 de 2.138 di. 05.09 da kesem 15 mm. Yarın kalp atışı için randevum var ama bugün çok az kahverengi akıntım oldu. Regl sancılarım da hiç bitmiyor. Belim çok ağrıyor. Daha önce çok düşük yaptığım ve dış gebelik geçirdiğim için korkularımdan sıyrılamıyorum. Şu kahverengi akıntı olmasaydı moralim altüst resmen
Çok teşekkür ederim moral verdin, elinde değil korkuyor insanoh oh maşallahhhh
lekelenme artık doğum sancısı gibi bir şey korkma doktorun önlemini alacaktır. ama kaç haftalıksın şuanda, kalp atışı yarın edin ya ondan merak ettim.
Uyku hali cok acayip bisi isten gelir gelmez ustumle basimla siziyorum benSevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?