- 13 Ağustos 2017
- 314
- 689
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada hayırlı olsunAllah nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım herkese hayırlı olsun
22 yaşındayım aslen Kırşehirliyimm daha önce 1 kimyasal gebelik geçirdim malesefKızlar yaşlar kaç nerdensiniz ilk gebelik mi herkesin?
Benim gun icinde cok uykum geliyor ve halsizlik yapiyor. Goguslerim cok hassas ve agir bir de karindaki doluluk hissi bende de var sanki su dolu bir balon varmis gibi. Mide bulantim yok arada midem yanıyor ama nadir. Akintim var gun icinde cok fazla hatta regl oldum sanirim diye kontrol ediyorum bazen bir de duygusal olarak sinirli ve alinganim yani aslinda bilmesem hamileyim demem adetim gecikti derimSevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?
Kizlarrr bende mayis annesiyim yas 22 henuz Rabbim nasip ederse ilk gebelik olacak insallahKızlar yaşlar kaç nerdensiniz ilk gebelik mi herkesin?
Kizlarr benimde cok midem boyle eksiyo gibi oluyo uyku cok geliyo gun icinde cok uyuyanin kizi olurmus derler insallah oyledir sabah bulantilarim var bi de onun disinda akinti cok az:/ normalmi sizce olmamasiSevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?
Bence normal canim herkesin vucudunun verdigi tepki farkli oluyor. Bazi tanidiklarimin hic mide bulantisi olmadi hep uyudular hamilelik boyunca bazilari da surekli hastanelik oldu serum yediler bulantilar yuzunden. Yani herkes cok farkli yasiyor gebeligi :)Kizlarr benimde cok midem boyle eksiyo gibi oluyo uyku cok geliyo gun icinde cok uyuyanin kizi olurmus derler insallah oyledir sabah bulantilarim var bi de onun disinda akinti cok az:/ normalmi sizce olmamasi
Ben progestan kullandigim icin midir bilmem asiri mide bulantisi baş dönmesi yaşıyorum normalde iştahlı biriyim ama yiyemiyorum göğüs uçlarım cok acıyor vede yorgun hissediyorum bide sürekli tuvalete gidiyorumSevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?
Bnde kullanıyorum protestan oral yolla aldığımda aynı etki bnde de oluyordu bu sefer vajinal yolla kullan dedi doktor çok şükür baş dönmelerrim olmadıBen progestan kullandigim icin midir bilmem asiri mide bulantisi baş dönmesi yaşıyorum normalde iştahlı biriyim ama yiyemiyorum göğüs uçlarım cok acıyor vede yorgun hissediyorum bide sürekli tuvalete gidiyorum
İlk hamileliğimde benimde yoktu sadece midem çok bulanıyordu. Şimdi ağzımın tadı çok fena hiçbirşey yiyemiyorum. Hormon fazlalığı ağızda tad bırakıyor galiba.Günaydın kızlar Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin amiiinnn
Hanımlar bişey sorcam bnm ağzım aşırı şekilde kuruyor susuyorum diyorum içiyorum yine kuru önceki hamileliğimde hiç yaşamadım aranızda bu durumu yaşayan veya nedenini bilen var mı
7. Haftama giricem ama iki gündür felaket bir rahim ağrısı var sanki çekiliyor gibi akıntım çok sürekli wc’deyim, sanki kan geliyormuş gibi hissettiriyor. sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz
Hep soldu bugün genel bir ağrım var ortalarda böyle biri tarafından sökülüyor gibi rahim, çok yıpratıyor yoruyor kafam da o kdr çok soru işareti var ki mutsuz ediyor bu durum. Normal mi anlamadım hiç. oturuyorum ağrıyor uzanıyorum ağrıyor sebep?ben de 6+4 üm ama bu his benden de hiç geçmiyor. bugün de çok ıslak hissettiğim bir gün, ağrılar da sol tarafım ağırlıklı olmak üzere hep var.
Hep soldu bugün genel bir ağrım var ortalarda böyle biri tarafından sökülüyor gibi rahim, çok yıpratıyor yoruyor kafam da o kdr çok soru işareti var ki mutsuz ediyor bu durum. Normal mi anlamadım hiç. oturuyorum ağrıyor uzanıyorum ağrıyor sebep?