2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?

Sevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?
Benim gun icinde cok uykum geliyor ve halsizlik yapiyor. Goguslerim cok hassas ve agir bir de karindaki doluluk hissi bende de var sanki su dolu bir balon varmis gibi. Mide bulantim yok arada midem yanıyor ama nadir. Akintim var gun icinde cok fazla hatta regl oldum sanirim diye kontrol ediyorum bazen 😛 bir de duygusal olarak sinirli ve alinganim yani aslinda bilmesem hamileyim demem adetim gecikti derim 😅

Kizlarr benimde cok midem boyle eksiyo gibi oluyo uyku cok geliyo gun icinde cok uyuyanin kizi olurmus derler insallah oyledir🤪 sabah bulantilarim var bi de onun disinda akinti cok az:/ normalmi sizce olmamasi

Kizlarr benimde cok midem boyle eksiyo gibi oluyo uyku cok geliyo gun icinde cok uyuyanin kizi olurmus derler insallah oyledir🤪 sabah bulantilarim var bi de onun disinda akinti cok az:/ normalmi sizce olmamasi
Bence normal canim herkesin vucudunun verdigi tepki farkli oluyor. Bazi tanidiklarimin hic mide bulantisi olmadi hep uyudular hamilelik boyunca bazilari da surekli hastanelik oldu serum yediler bulantilar yuzunden. Yani herkes cok farkli yasiyor gebeligi :)

Ben progestan kullandigim icin midir bilmem asiri mide bulantisi baş dönmesi yaşıyorum normalde iştahlı biriyim ama yiyemiyorum göğüs uçlarım cok acıyor vede yorgun hissediyorum bide sürekli tuvalete gidiyorum

Ben progestan kullandigim icin midir bilmem asiri mide bulantisi baş dönmesi yaşıyorum normalde iştahlı biriyim ama yiyemiyorum göğüs uçlarım cok acıyor vede yorgun hissediyorum bide sürekli tuvalete gidiyorum
Bnde kullanıyorum protestan oral yolla aldığımda aynı etki bnde de oluyordu bu sefer vajinal yolla kullan dedi doktor çok şükür baş dönmelerrim olmadı

Günaydın kızlar Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin amiiinnn
Hanımlar bişey sorcam bnm ağzım aşırı şekilde kuruyor susuyorum diyorum içiyorum yine kuru önceki hamileliğimde hiç yaşamadım aranızda bu durumu yaşayan veya nedenini bilen var mı

Günaydın kızlar Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin amiiinnn
Hanımlar bişey sorcam bnm ağzım aşırı şekilde kuruyor susuyorum diyorum içiyorum yine kuru önceki hamileliğimde hiç yaşamadım aranızda bu durumu yaşayan veya nedenini bilen var mı
İlk hamileliğimde benimde yoktu sadece midem çok bulanıyordu. Şimdi ağzımın tadı çok fena hiçbirşey yiyemiyorum. Hormon fazlalığı ağızda tad bırakıyor galiba.

7. Haftama giricem ama iki gündür felaket bir rahim ağrısı var sanki çekiliyor gibi akıntım çok sürekli wc’deyim, sanki kan geliyormuş gibi hissettiriyor. sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz

7. Haftama giricem ama iki gündür felaket bir rahim ağrısı var sanki çekiliyor gibi akıntım çok sürekli wc’deyim, sanki kan geliyormuş gibi hissettiriyor. sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz

ben de 6+4 üm ama bu his benden de hiç geçmiyor. bugün de çok ıslak hissettiğim bir gün, ağrılar da sol tarafım ağırlıklı olmak üzere hep var.

ben de 6+4 üm ama bu his benden de hiç geçmiyor. bugün de çok ıslak hissettiğim bir gün, ağrılar da sol tarafım ağırlıklı olmak üzere hep var.
Hep soldu bugün genel bir ağrım var ortalarda böyle biri tarafından sökülüyor gibi rahim, çok yıpratıyor yoruyor kafam da o kdr çok soru işareti var ki mutsuz ediyor bu durum. Normal mi anlamadım hiç. 😢 oturuyorum ağrıyor uzanıyorum ağrıyor sebep?😢

Hep soldu bugün genel bir ağrım var ortalarda böyle biri tarafından sökülüyor gibi rahim, çok yıpratıyor yoruyor kafam da o kdr çok soru işareti var ki mutsuz ediyor bu durum. Normal mi anlamadım hiç. 😢 oturuyorum ağrıyor uzanıyorum ağrıyor sebep?😢

rahmimiz büyüyor, vücudumuz adet döngülerinden arınıyor, güzel düşünelim :) ben 2 gün önce kontrole gittiğimde duymasamda o minik kalbin attığını gözlerimle gördüm. hayata bakış açım değişti resmen, 3 tüp bebekten sonra kendi kendine hamile kaldım, karnım ağrısa bile huzur doluyorum deli miyim neyim :) kötü bir durum olsa vücut bebeği kabul etmese emin ol kötü şeyler olurdu fiziksel olarak. üzme kendini, inan bana benim de her gün bir sıkıntım var.

Merhaba hanımlar 30 yasindayim ve üç çocuk annesiyim bu ay adetim geçti erken olurdum ama olmadım 6 sında bekliyordum korkuyorum ama hayırlısı olsun eğer olursa Mayıs annesiyim bnde plansız bir durumla ilk defa karşılaştım rabbim herkese hayırlısını versin için bir tuhaf ,☺️

X