Ablalara gore gec kaldi ama gelisimine gore normal korkuyor kuzucuklar ne yapsinlar hayata adapte olmak cok zor onlar icin aliskin olmadiklari bir suru sey yasiyorlar diş aşı ates yurume konusma yemek yemeTebriklerilk adımlar gelince gerisi çabuk gelir. Sen benden daha iyi bilirsin
Öyle en baştan başlıyorlar hayata.Ablalara gore gec kaldi ama gelisimine gore normal korkuyor kuzucuklar ne yapsinlar hayata adapte olmak cok zor onlar icin aliskin olmadiklari bir suru sey yasiyorlar diş aşı ates yurume konusma yemek yeme
Bizim zamanimizda bez yokmus mecburen ogretiyorlarmis annrmde bana 1 yadimda ogretmis ama suan durum boyle degilbebek kendini hazir hissetmeden tuvalet egitimini dogru bulmuyorum ama bu tamamen benim fikrim herkes kendi bebegini tanir.eger bebeginizin basarabilecegini dusunuyorsaniz deneyin ama bu yasta bebeklerin idrar yollarinda ki kaslar gelismedigi icin tuvaletini tutamayabilir.Öyle en baştan başlıyorlar hayata.Bugün annem ile konuşurken tuvalet eğitimi konusu geçti. Sordum bana ne zaman öğrettin diye sen dedi emekliyordun belli idi ne zaman tuvaletin geldiği hemen götürüyordum dedi. Kızım için geç kalmışsın öğret dedi. Kafam karıştı
Bence de erken daha Aslında bu yaz bezsiz denemek istiyordum ama kararsız kaldım.Bizim zamanimizda bez yokmus mecburen ogretiyorlarmis annrmde bana 1 yadimda ogretmis ama suan durum boyle degilbebek kendini hazir hissetmeden tuvalet egitimini dogru bulmuyorum ama bu tamamen benim fikrim herkes kendi bebegini tanir.eger bebeginizin basarabilecegini dusunuyorsaniz deneyin ama bu yasta bebeklerin idrar yollarinda ki kaslar gelismedigi icin tuvaletini tutamayabilir.
Benim ilk iki kizimin arasi 18 ay kimse de yardim etmedi cok zorlandim ama 2 3 yaslarina geldiklerinde mukemmel arkadas oldular birbirlerine simdi diyorum ki iyi ki de oyle olmus ilk 1 2 sene zor ama sonrasi sahane oluyorKızlar ikinci bebis düşünen var mı ben hem korkuyorum hemde istiyorum bu aralar yaşımdan dolayı ileride olması zor olur diye kafam çok karısık
Aynı durumdayım. Hem yaşımdan dolayı zamanım yok, hem kızımın kardeşi olmasını çok istiyorum hem de tek başıma iki bebekle nasıl yapacağım diyorum.Kızlar ikinci bebis düşünen var mı ben hem korkuyorum hemde istiyorum bu aralar yaşımdan dolayı ileride olması zor olur diye kafam çok karısık
Allah yardımcımız olsun ya birlikte büyütmek daha mantıklı geliyor sonradan tekrar başa sarmak da zor olur napıcaz böyleAynı durumdayım. Hem yaşımdan dolayı zamanım yok, hem kızımın kardeşi olmasını çok istiyorum hem de tek başıma iki bebekle nasıl yapacağım diyorum.
Evet ya benimde hayalim öyle olması zaten zor ikisi bi arada büyümüs olur insallahBenim ilk iki kizimin arasi 18 ay kimse de yardim etmedi cok zorlandim ama 2 3 yaslarina geldiklerinde mukemmel arkadas oldular birbirlerine simdi diyorum ki iyi ki de oyle olmus ilk 1 2 sene zor ama sonrasi sahane oluyor
Ben de bu konuda çok kararsızım. Bir taraftan ikisi bir arada büyür diyorum bir taraftan da ikisine olan ilgim bölünecek onlara haksızlık yapmış olurum diyorum.Kızlar ikinci bebis düşünen var mı ben hem korkuyorum hemde istiyorum bu aralar yaşımdan dolayı ileride olması zor olur diye kafam çok karısık
Oyle dusunmeyin ben boyle dusundugum icin 2.bebegim dogdugunda reddettim emzirmek istemedim kucagima alamadim 1 ayda toparlayabildim kendimi sonuc? Çocuk bunlari hep hissetti karnimda ve bebekken simdi fazlasiyla bana düşkün ilgi bolunmez anneler isteyince hersey olurBen de bu konuda çok kararsızım. Bir taraftan ikisi bir arada büyür diyorum bir taraftan da ikisine olan ilgim bölünecek onlara haksızlık yapmış olurum diyorum.
Pozitif tarafları da var negatif tarafları da. Benim ilk aşılama zaten. Belki 2.kendiliğinden olur düşüncesiyle korunmak istemiyorum ama olursa da üstesinden gelebilir miyim emin değilim. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.Oyle dusunmeyin ben boyle dusundugum icin 2.bebegim dogdugunda reddettim emzirmek istemedim kucagima alamadim 1 ayda toparlayabildim kendimi sonuc? Çocuk bunlari hep hissetti karnimda ve bebekken simdi fazlasiyla bana düşkün ilgi bolunmez anneler isteyince hersey olur2.kizim kucak isterdi 1.kizim oyun oynamak...bende bebegi kucagima alir buyuk kizimla saklambac oynardim 1.tasla 2 kus vururdum.
Benim ki de ilki klomen ile olmustu artik nasil bir tedaviyse ardi arkasi kesilmedi cocuklarin:))))) herseyin hayirlisiPozitif tarafları da var negatif tarafları da. Benim ilk aşılama zaten. Belki 2.kendiliğinden olur düşüncesiyle korunmak istemiyorum ama olursa da üstesinden gelebilir miyim emin değilim. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin.
Demeyin ikinci gelmeden üçten korkuyorumBenim ki de ilki klomen ile olmustu artik nasil bir tedaviyse ardi arkasi kesilmedi cocuklarin:))))) herseyin hayirlisi
Benimkilerin arasi 18 ay tek basima buyuttum bebeginiz saglikla gelsin insallahUzun zamandır bakamamıştım. İkinciye hamileyim ben 5 aylık oldu. İkisi bir büyük tesellileriyle günler geçiyoriki tane düşüğüm olmuştu. Kızıma çatlatma iğnesiyle kaldım bu çok sürpriz oldu 8 haftalıklken öğrendim. Tek bakan var mi araları az olup 18 ay olucak araları . Bir de Doğu görevindeyiz tek başımayım yardımcı düşünüyorum.
Amin inşallah saolun kolaylıkla geçer gider inşBenimkilerin arasi 18 ay tek basima buyuttum bebeginiz saglikla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?