İlk Oğlumu 24 ay emzirdim zor olmadı. Doğru zamanda memeye doyan bebek daha kolay bırakıyor. Ömründe bir daha bulamayacağı bir şey anne sütü, nasibi varken içsin bırakmamanızı öneririm.Ben de mama sandalyesine oturtamıyorum. Çok ayağa kalkıyor, askılarını takınca da kalkamıyor diye ağlıyor. Evde geze geze yemek yediriyorum. Benim kızım da emmeye çoook düşkün. Babaya gider de tv açıksa gider, birlikte çizgi film izlerler. O da akşamları eşim işten gelince yarım saat oluyor. Ben de o sırada sofra hazırlıyorum zaten. Benim de kendime zamanım yokÖnümüzdeki ay memlekete gideceğiz inşallah. Belki kalabalıkta biraz daha iyi oluruz. Bu esnada ben de 1-2 ay sonra ev kalabalıkken emzirmeyi bıraktırsam mı diyorum. Sonra vazgeçip 18 aylık olsun en azından diyorum.
Büyüdükçe bırakması daha zor olur diye korkuyorum. Şimdi bile gelip üstümü açıyor, ikisini birden açıyor bir ondan bir öbüründen emiyor. Misafir varken yada dışardayken baya zor bir durum oluyor. Vermeyince ya omzumdan ya karnımdan ısırıyor, tabi ağlıyor da. Vermedikçe krize giriyor. İlla bir yer bulup vereceğim yani. Memesiz zaten asla uyumuyor. Ben de hep ne yapsam nasıl yapsam diyorum, ev işi yemek vs yapamaz oldumha bir de biz de WC’ye birlikte gidiyoruz
Bakalım bu yaz bir geçsin. Belki kışa. Hiç sanmıyorum ama belki kendi kendine bırakır. Bıraktırıcam diyorum da kıyamıyorum zaten.İlk Oğlumu 24 ay emzirdim zor olmadı. Doğru zamanda memeye doyan bebek daha kolay bırakıyor. Ömründe bir daha bulamayacağı bir şey anne sütü, nasibi varken içsin bırakmamanızı öneririm.
Aynı durumdayiz hepimiz, ve ben külot bez kullanamıyorum, Türkiye'de tekimdir sanırım kızıma pisik yapmayan tek bez Bim bezBakalım bu yaz bir geçsin. Belki kışa. Hiç sanmıyorum ama belki kendi kendine bırakır. Bıraktırıcam diyorum da kıyamıyorum zaten.
Son mesajlarım da hep bu konuyla ilgili oldu, nasıl kafaya takıyorsam artık
Başka konu yazayım
Alt değiştiremiyoruz. Bazen yarım saat sürüyor. Silerken de yenisini takarken kaçıyor hep. Kıyafetini de kapattırmıyor bir kovalamaca da öyle. Bir de altını açtığım gibi çişini yapıyor, çişli çişli kaçıyor önümden, bazen de kakalıGiymesi daha kolay diye Külot bez kullanıyorum. Ama gece için normal bez kullanıyorum daha güvenli geliyor
Benimki de dün saat başı uyandi, ağzının suyunu da tutamiyor dis mi cikariyor anlayamadımKizlar merhaba galiba artik bayilicam.ptesi asi yaptirmistik ya yni gun azi disi cikardi diger taraftanda cikiyor simdi gece yarim saatte 1 uyandi sagdan sola donmeme bile uyandi zaten nornalde de uyumayan cocuk azi icin erkendi daha 9.disi oldu bu onler ve azi arasinda bosluklar oldu simdi
Sabah sekizden beri anlamsızca ağlıyor benimki de. Azı dişlerinden şüphelendim ama bi yandan da erken değil mi diye düşündümKizlar merhaba galiba artik bayilicam.ptesi asi yaptirmistik ya yni gun azi disi cikardi diger taraftanda cikiyor simdi gece yarim saatte 1 uyandi sagdan sola donmeme bile uyandi zaten nornalde de uyumayan cocuk azi icin erkendi daha 9.disi oldu bu onler ve azi arasinda bosluklar oldu simdi
Bende sasirdim 2 azi disi daha cok erken aslinda ama biz yeni bir marka devite gectik ondan beridir disler durmuyorBenimki de dün saat başı uyandi, ağzının suyunu da tutamiyor dis mi cikariyor anlayamadım
Hangi marka veriyorsunuz?Bende sasirdim 2 azi disi daha cok erken aslinda ama biz yeni bir marka devite gectik ondan beridir disler durmuyor
Venatura d3k2Hangi marka veriyorsunuz?
Ben doğduğundan beri ocean veriyorum K vitaminsiz olandan sadece D3Venatura d3k2
1.5 2 yas gibi cikiyor ama cok uzun arastirmalarim sonucu ve dr la konusmamizdan sonra ogrendim ki k3 olmadan dvit kanda yeterli emiliyor bobrekte birikme yapiyormus mutlaka k3 lu olanindan ve mutlaka kalsiyum lu bir gida icine damlatarak verilmeliymis.ben yogurduna damlatarak veriyorum sadece 2 damla yeterli oluyor.demir bizde e ay daha devam edecek eksikligi vardi.bingildak 9.ayda kapandi bizim tamamen.bide ayak bas tirnaklari dusuyor anlamadimBen doğduğundan beri ocean veriyorum K vitaminsiz olandan sadece D3
Aşı icin saglik ocagina gittigimde D vitamini ve demiri bırakın artik dedi, ben kendi doktorumuza sormadan bırakmadım henüz.Ctesi randevumuz var ,o tamam derse birakicaz, bingildak da kapanmak uzere zaten tirnak kdr bisiy kalmış.
Dişlerle alakalimi bilmiyorum d vitamini, ama sizin kız zaten önden gidiyordu diye hatırlıyorum boy,kilo vs. Azı disleri normalde ne zaman cikiyordu ki?
Ben doğduğundan beri ocean veriyorum K vitaminsiz olandan sadece D3
Aşı icin saglik ocagina gittigimde D vitamini ve demiri bırakın artik dedi, ben kendi doktorumuza sormadan bırakmadım henüz.Ctesi randevumuz var ,o tamam derse birakicaz, bingildak da kapanmak uzere zaten tirnak kdr bisiy kalmış.
Dişlerle alakalimi bilmiyorum d vitamini, ama sizin kız zaten önden gidiyordu diye hatırlıyorum boy,kilo vs. Azı disleri normalde ne zaman cikiyordu ki?
Aslinda cok ta onden degil 80 cm 10.800 normal boyu kilosu ama azi disi cok erken cikti daha köpekler vardi siradaBen doğduğundan beri ocean veriyorum K vitaminsiz olandan sadece D3
Tahlilde d vitamini nasil çıkmıştı?1.5 2 yas gibi cikiyor ama cok uzun arastirmalarim sonucu ve dr la konusmamizdan sonra ogrendim ki k3 olmadan dvit kanda yeterli emiliyor bobrekte birikme yapiyormus mutlaka k3 lu olanindan ve mutlaka kalsiyum lu bir gida icine damlatarak verilmeliymis.ben yogurduna damlatarak veriyorum sadece 2 damla yeterli oluyor.demir bizde e ay daha devam edecek eksikligi vardi.bingildak 9.ayda kapandi bizim tamamen.bide ayak bas tirnaklari dusuyor anlamadim
Aslinda cok ta onden degil 80 cm 10.800 normal boyu kilosu ama azi disi cok erken cikti daha köpekler vardi sirada
Aferin kuzucugabiz de 20 gun olmuştur boy kilo baktirali ozaman 10.3 kg 84 cm di suan nedir bilmiyorum demir bizde de dusuk cikti cunku tam bir meme bagimlisi yemekte bu aralar bizde zorlaniyoruz.blw yi reddediyor asla yemiyor.ben yedirsem de yemiyor cok lezzetli seyler olmasi.lazim oyle yiyor ama onu bben yapmiyorum cunku tuz sofra sekeri hayatımızda yok bol sogan sarimsak et ile cesnilendiriyorum mecburen ama bizde istahsiziz bu aralar ama ben biliyorum aç cunku memeye saldiriyor doymayinca kiyamet kopuyor
Ahha yok 74 tur yanlis yazmisimdirSen 84 cm yazmistin, o zaman bi dumur olmuştumklavyenin azizligi sanırım.
Ordan kalmis aklimda 80 cm normal kilo da iyi maşallah.
Ama soyle bi baktim bu cocuk kilo almamis ozamandan bu zamanaSen 84 cm yazmistin, o zaman bi dumur olmuştumklavyenin azizligi sanırım.
Ordan kalmis aklimda 80 cm normal kilo da iyi maşallah.