2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimki yurumuyor:) emeklemiyor da :)
Her bebek emekleyecek diye birsey yok aslinda birden yuruyecek demek ki benimki 10 ayinda emeklemeye basladi siraliyor heryere tirmaniyor dun besigin cekmecesinj boşaltıp icine oturmus ooh ooh diyodu:))) tek parmagimdan tutup yuruyor(aslinda yuruyen kendisi parmagimdan fiziksel guc almiyor)sadece cesaret yok ellerini birakip tay durmaya basladi birkac gundur.diger 2 kizim 10 aylikken yuruduler her bebek farkli.3.kizim garantici dusmeyecek cani acimayacak:)))))

Aynı durumdayiz sizle, bizimki arada gaza gelip 5/6 adım atıyor sonra pat diye popo üstüne oturuyor.

1 yaş kontrolunden bildiriyorum

Öncelikle aşı olduk yine ,
78 cm 10.400 kilomuz
Demir 15 ay, D vitamini 2 yaşa kadar devam dedi.Saglik ocagi devlet ilaci 1 yasina kadar karsiladigi icin vermiyor biz devam edicez dedi.
Vücudunda ufak döküntüler var son 1 haftadir, gıda da olabilir saglik ocağı asilarindan da olabilir dedi,bu hafta gecmezse bakicak tekrar.
Bu arada hic kaka problemi olmayan bir bebek ama popomuzda hemoroid tarzi bisiy cikti, doktor sert bi kakada çatlamış kendiliğinden iyileşmiş birşey sürme dedi.
Yürümüyor dedim "yürüme gelisim belirtisi degildir" dedi yine
Önemli olan adına bakmasi,tanimadigi insani yabancilamasi, tanidik gorunce sevinmesi dedi.
Anne,baba,dede gibi basit kelimeler söylüyor mu dedi.bir de derdini anlatmaya çalışıyor mu dedi, kastı şuymuş mesela bi oyuncağı istiyorsa parmagiyla gosterip iihh mihh yapiyor mu dedi.cok şükür bunlarda problemimiz yok.
Ama.....
Aşırı hareketli oyun oynayamiyorum dedim, sosyalligi sizden öğrenecek degil dedi
Yani tam olarak boyle demedi de evde abla ya da abi varsa sizin birsey ogretmeniz imkansiz dedi.ablasi bol bol konusup oyun oynayacak onla dedi..
Bizde durum bu kızlar
Hoşçakalın

Mayis bebeleri hep ayni gidiyor demek ki anlatılanların cogu biz de de var...2 gun once farkettim azı disi cikmis bayagi cikmis digeride beyazlanmış sismis...sibri dislerden önce azilar cikiyormus....alt değiştirme eziyet
..yemek yedirmek cok zor

Merhaba hanimlar benim icin kanayan bir yaranin konusunu açayım.gece emmelerini bıraktıran,birakmayi düşünen,bununla ilgili bebegi üzmeden ayrilma korkusuna ve strese sokmadan bir yöntemi olan var mi?cunku emmek artik bir uyku ritüeli halini aldi.meme olmazsa uyuyamam durumu var.gunduz uykuya yatiriyorum yanindan kalktigim an uyaniyor cunku meme yok gece saat basi uyanmalari da cabasi.cok yorgunum artik.

Bunu yazarken yeni uyutmustum yanindan kalktim ve an itibariyle uyandi 14 dk uyudu

Biz 9. Ayin sonunda anne sütünü biraktik maalesef,zaten sagarak besliyodum göğüs ucum olmadigi için, 10. Aya kdr yetirebildim sütü sonra bitti

linki bırakıyorum. Gizem Erbirer hem YouTube hem instada bakabilirsiniz. Tavsiyeleri aşırı faydalı.

Kızlar merhaba,
Kızımda vajina yapisikligi tespit edildi
Aslında her muayenede kontrol ediyordu kendi doktoru sorun yok diyordu, hafta sonu poposundaki hemoroid benzer seyi gostermek icin çocuk cerrahina götürdüm, kabizlik tedavisine basladi, vajinada yapışıklık var farketmediniz mi dedi.
Aman dikkat edin ben normalde çok titizlenirim ama dikkatimi çekmemiş.
Aklınızda olsun diye paylasmak istedim.

Çok geçmiş olsun bilgilendirdiğin için teşekkürler

Geçmiş olsun vanilya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…