- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Benimki yurumuyor:) emeklemiyor da :)Aranizda bebisi hala yurumeyen var mi
Her bebek emekleyecek diye birsey yok aslinda birden yuruyecek demek ki benimki 10 ayinda emeklemeye basladi siraliyor heryere tirmaniyor dun besigin cekmecesinj boşaltıp icine oturmus ooh ooh diyodu:))) tek parmagimdan tutup yuruyor(aslinda yuruyen kendisi parmagimdan fiziksel guc almiyor)sadece cesaret yok ellerini birakip tay durmaya basladi birkac gundur.diger 2 kizim 10 aylikken yuruduler her bebek farkli.3.kizim garantici dusmeyecek cani acimayacak:)))))Benimki yurumuyor:) emeklemiyor da :)
Aynı durumdayiz sizle, bizimki arada gaza gelip 5/6 adım atıyor sonra pat diye popo üstüne oturuyor.Her bebek emekleyecek diye birsey yok aslinda birden yuruyecek demek ki benimki 10 ayinda emeklemeye basladi siraliyor heryere tirmaniyor dun besigin cekmecesinj boşaltıp icine oturmus ooh ooh diyodu:))) tek parmagimdan tutup yuruyor(aslinda yuruyen kendisi parmagimdan fiziksel guc almiyor)sadece cesaret yok ellerini birakip tay durmaya basladi birkac gundur.diger 2 kizim 10 aylikken yuruduler her bebek farkli.3.kizim garantici dusmeyecek cani acimayacak:)))))
Biz 9. Ayin sonunda anne sütünü biraktik maalesef,zaten sagarak besliyodum göğüs ucum olmadigi için, 10. Aya kdr yetirebildim sütü sonra bittiMerhaba hanimlar benim icin kanayan bir yaranin konusunu açayım.gece emmelerini bıraktıran,birakmayi düşünen,bununla ilgili bebegi üzmeden ayrilma korkusuna ve strese sokmadan bir yöntemi olan var mi?cunku emmek artik bir uyku ritüeli halini aldi.meme olmazsa uyuyamam durumu var.gunduz uykuya yatiriyorum yanindan kalktigim an uyaniyor cunku meme yok gece saat basi uyanmalari da cabasi.cok yorgunum artik.
Merhaba hanimlar benim icin kanayan bir yaranin konusunu açayım.gece emmelerini bıraktıran,birakmayi düşünen,bununla ilgili bebegi üzmeden ayrilma korkusuna ve strese sokmadan bir yöntemi olan var mi?cunku emmek artik bir uyku ritüeli halini aldi.meme olmazsa uyuyamam durumu var.gunduz uykuya yatiriyorum yanindan kalktigim an uyaniyor cunku meme yok gece saat basi uyanmalari da cabasi.cok yorgunum artik.
Çok geçmiş olsun bilgilendirdiğin için teşekkürlerKızlar merhaba,
Kızımda vajina yapisikligi tespit edildi
Aslında her muayenede kontrol ediyordu kendi doktoru sorun yok diyordu, hafta sonu poposundaki hemoroid benzer seyi gostermek icin çocuk cerrahina götürdüm, kabizlik tedavisine basladi, vajinada yapışıklık var farketmediniz mi dedi.
Aman dikkat edin ben normalde çok titizlenirim ama dikkatimi çekmemiş.
Aklınızda olsun diye paylasmak istedim.
Geçmiş olsun vanilya.Kızlar merhaba,
Kızımda vajina yapisikligi tespit edildi
Aslında her muayenede kontrol ediyordu kendi doktoru sorun yok diyordu, hafta sonu poposundaki hemoroid benzer seyi gostermek icin çocuk cerrahina götürdüm, kabizlik tedavisine basladi, vajinada yapışıklık var farketmediniz mi dedi.
Aman dikkat edin ben normalde çok titizlenirim ama dikkatimi çekmemiş.
Aklınızda olsun diye paylasmak istedim.
Ben evde yokumHanimlaaar nerelerdesiniz
Ah ah o konuda biz de dertliyiz 10 dis çıkardı suan 4 tanr daha cikariyor cok zorBiz yine dis cikariyoruz..uykular haram. Akşam 9 da uyuyan cocuk artik 11 de uyuyabiliyor.
bizimki de emeklemeye yeni başladı, inanın her yer salya...Ah ah o konuda biz de dertliyiz 10 dis çıkardı suan 4 tanr daha cikariyor cok zorhala yurumuyor cenesi yerlerde
Maşallah baya çıkarmış diş. Bizde daha yedi tane varAh ah o konuda biz de dertliyiz 10 dis çıkardı suan 4 tanr daha cikariyor cok zorhala yurumuyor cenesi yerlerde
Sormayin garibim bir türlü huzura eremedi bugun ilk defa yurumeye basladi ama kucuk adımlar duse kalkaMaşallah baya çıkarmış diş. Bizde daha yedi tane var
TebriklerSormayin garibim bir türlü huzura eremedi bugun ilk defa yurumeye basladi ama kucuk adımlar duse kalka