- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 30
Merhaba bizde cene cok dusuk el sallayarak gule gule demeyi ogrendi araba oynarken dut duut diyor anne baba diyor mama diyor bisey isterse isaret parmagiyla gosteriyor.yurume kismina gelince 2 metre kadar karsima oyup onune gecip gel gel deyince gayet guzel yuruyor dusunce ayaga kalkabiliyor ama ben yurutmezsem emeklemeye devamSelamlar
bebeklerin gelişim durumları nasıl?
Hala yürümeyen konuşmayan var mı bizim gibi?
İştah da azaldı.
Ahahahah ben mi yazdım diye bi baktım. Olur ya yorgunluktan yazmışım ama emin değilmişim falanbenim kız cok zorlu bir bebekti tek basima is ev cocuk derken sürüklendim gittim artik kendim diye birsey kalmamsti benim icin yeni yeni kendime gelirken birde 2.yi dusunemiyorum.dusunenlerede hayatnda başarılar diliyorum. cesaretinden oturude tebrik ediyorumBEN bu korkuyla tek cocuk buyutucem gibi geliyor
Daha nolsun çok iyi. Maşallah diyelimMerhaba bizde cene cok dusuk el sallayarak gule gule demeyi ogrendi araba oynarken dut duut diyor anne baba diyor mama diyor bisey isterse isaret parmagiyla gosteriyor.yurume kismina gelince 2 metre kadar karsima oyup onune gecip gel gel deyince gayet guzel yuruyor dusunce ayaga kalkabiliyor ama ben yurutmezsem emeklemeye devam
Belki sıkıldın yoruldun biraz değişiklik yap hava al yine aynıysa doktora görün insan bazen tükenmiş gibi hissedebiiliyorHanimlar son 1 aydır surekli yorgun uykusuz haldeyim tuhaf ama normal bir yorgunluk degil sanki sinirliyim 3 cocugumada tahammulsuzum kafami yastiktan kaldiramiyorum elim ayagim hep titriyor surekli bir kalp carpintisi noluyor bana anlayamiyorum
Vitamin degerlerinize baktırın,ozellikle D vitamini, ben 1 aydır günde 4 hap iciyorum.Hanimlar son 1 aydır surekli yorgun uykusuz haldeyim tuhaf ama normal bir yorgunluk degil sanki sinirliyim 3 cocugumada tahammulsuzum kafami yastiktan kaldiramiyorum elim ayagim hep titriyor surekli bir kalp carpintisi noluyor bana anlayamiyorum
D3k2 aliyorum ama digerlerinin hicbirini icmiyorum acaba hamileyken aldigim multivitamini icsem ise yarar miVitamin degerlerinize baktırın,ozellikle D vitamini, ben 1 aydır günde 4 hap iciyorum.
b12-folik asit-demir ve d vitaminim çok düşük çıkmıştı.Resmen kendime geldim, ve totalde 3 ay kullanacağım bebeler depoları nasıl bosalttiysa
Vallahi beni anlattın. Hep uykum var. Dinlensem de hep yorgun hissediyorum kendimi. Sıcaktan mı yoksa aşının geç etkisi mi çözemedim. Günde en az bir litre filtre kahve içiyorum artık ama fayda sıfırHanimlar son 1 aydır surekli yorgun uykusuz haldeyim tuhaf ama normal bir yorgunluk degil sanki sinirliyim 3 cocugumada tahammulsuzum kafami yastiktan kaldiramiyorum elim ayagim hep titriyor surekli bir kalp carpintisi noluyor bana anlayamiyorum
Beni anlatmissiniz sabaha kadar bir gogsum hep disarida uyandikca tutup emiyor bu sicaklarda hep yanimda ve yataga enlemesine yatiyor yatagimda siginti oldum.gun icinde surekli bacaklarima sarilip agliyor.hicbir is yapamaz oldum meme bagimlisiMerhaba hanımlar. Kızım beni zorluyor. Ailemin yanına geldik ama düzen filan kalmadı. Doktora götürdüm demir ve d vitamini eksik dedi ilaç yazdı. Demir i iciremiyorum. Kıymalı bir şeyler yapmaya çalışıyorum Umarım ise yarar. Sabaha kadar göğsümde kalıyor ayırdığımda hemen uyanıp ağlıyor yoruldum. Bu aralar memeye çok düşkün. Yemek çok az yiyor. Bir de boynunda bir beze gibi bir şey oldu antibiyotik yazdı doktor izleyeceğiz dedi. İnşallah faydası olur.
Sizler ve bebekleriniz de iyidir inşallah
Büyüdükçe bağımlılığı azalır diyordum ama iyice arttı dediğin gibi. Tüm düzeni bozuldu. Bunlar da geçer inşallah. Bu arada bizde üst İki azı diş geldi. Ağrısı da çok olduBeni anlatmissiniz sabaha kadar bir gogsum hep disarida uyandikca tutup emiyor bu sicaklarda hep yanimda ve yataga enlemesine yatiyor yatagimda siginti oldum.gun icinde surekli bacaklarima sarilip agliyor.hicbir is yapamaz oldum meme bagimlisi
Benden de +1. Aynı durumdayız. Fazlası var eksiği yok. Biz Uzun zamandır birlikte yatıyoruz zaten. Enlemesine yatıyor, rahat edemezse babasını tekmeleyip yataktan kovuyorBeni anlatmissiniz sabaha kadar bir gogsum hep disarida uyandikca tutup emiyor bu sicaklarda hep yanimda ve yataga enlemesine yatiyor yatagimda siginti oldum.gun icinde surekli bacaklarima sarilip agliyor.hicbir is yapamaz oldum meme bagimlisi
Ya biz ust alt toplamda 4 azi cikardik ama oerisan etti zaten normalde huylu bir cocuk degildi iyice huysuzlastiBüyüdükçe bağımlılığı azalır diyordum ama iyice arttı dediğin gibi. Tüm düzeni bozuldu. Bunlar da geçer inşallah. Bu arada bizde üst İki azı diş geldi. Ağrısı da çok oldu
Her harfiyle ayni seyleri yasiyorum kucagima aliyorum yere inmek istiyor birakiyorum kucak istiyor meme ister veriyorum memeyi itiyor kapatiyorum meme istiyor sabaha kadsr 1 meme hep disarda sanki babasinin hayratı var yuruyunce ozgurlugune kavusur dedik ama nerdeee bu seferde arkamdan aglayarak koşuyor.cok sinirli biri oldum bir yandan diger 2 kizimin erken ergenlik bunalimlari yeteeeeeer diye bagirarak yollarda koşasım varrrBenden de +1. Aynı durumdayız. Fazlası var eksiği yok. Biz Uzun zamandır birlikte yatıyoruz zaten. Enlemesine yatıyor, rahat edemezse babasını tekmeleyip yataktan kovuyormemesi de sebil gibi hep açık olacak ki ara ara uyanınca emmeye devam etsin. Uyumadığında da hep aksi, istediği Olmazsa, hayır dersek çığlık çığlığa ağlar. Oyuncakla oynar sıkılır ağlar, dışarı çıkarız sıkılır ağlar, parka gideriz sıkılır ağlar, yere bırakırım kucak ister, kucağıma alırım yere inmek ister defalarca tekrarla. Yemek zaten sorun. Kızım diye demiyorum ama Çok da şirin bebek aslında işte bu hırçın huysuz halleri çok yoruyor. Şimdi annemlerdeyim de azıcık iyiyim. eve dönünce ne yapacağım onu düşünüyorum.
Boğa Burcu bebekler belki de ondandır. Boğa inadı diye bir şey gerçekten var herhaldeHer harfiyle ayni seyleri yasiyorum kucagima aliyorum yere inmek istiyor birakiyorum kucak istiyor meme ister veriyorum memeyi itiyor kapatiyorum meme istiyor sabaha kadsr 1 meme hep disarda sanki babasinin hayratı var yuruyunce ozgurlugune kavusur dedik ama nerdeee bu seferde arkamdan aglayarak koşuyor.cok sinirli biri oldum bir yandan diger 2 kizimin erken ergenlik bunalimlari yeteeeeeer diye bagirarak yollarda koşasım varrr