2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim kız cok zorlu bir bebekti tek basima is ev cocuk derken sürüklendim gittim artik kendim diye birsey kalmamsti benim icin yeni yeni kendime gelirken birde 2.yi dusunemiyorum.dusunenlerede hayatnda başarılar diliyorum. cesaretinden oturude tebrik ediyorum BEN bu korkuyla tek cocuk buyutucem gibi geliyor

Selamlar

bebeklerin gelişim durumları nasıl?
Hala yürümeyen konuşmayan var mı bizim gibi?
İştah da azaldı.
Merhaba bizde cene cok dusuk el sallayarak gule gule demeyi ogrendi araba oynarken dut duut diyor anne baba diyor mama diyor bisey isterse isaret parmagiyla gosteriyor.yurume kismina gelince 2 metre kadar karsima oyup onune gecip gel gel deyince gayet guzel yuruyor dusunce ayaga kalkabiliyor ama ben yurutmezsem emeklemeye devam

Ahahahah ben mi yazdım diye bi baktım. Olur ya yorgunluktan yazmışım ama emin değilmişim falan Özetlemişsiniz

Daha nolsun çok iyi. Maşallah diyelim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız baya uzun zaman oldu hem de baya çok şükür büyüdüler bugünlere geldik Allah acılarını göstermesin neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl hamile olanlar varmış hayırlısi ile kucağınıza alın inşallah ben de istiyorum ama korkuyorum bakamam diye hem de üçüncü sezaryen olacak ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybetmiştim biraz büyüsün diyorum bana çok düşkün sımdilik yavaş yavaş çevreyi tanıyor yürüyor benim oğlan tam bir babacı bir de erkek çocuğu anneye düşkün derler benimki hep kucak beni istediği için ikinci de öyle olur ikisine yetemem diye korkuyorum bir yandan istiyorum da tek kalmasın ben tek çocuğum zorluğunu en iyi ben biliyorum eşim de istiyor artık bakalım hayırlısı olsun ha deyince de olmuyor düşününce iki yıl bekledim bu oğlanı iyi günler dilerim

Doğum yapan kadınlara manevi destek olarak en az üç sene antidepresan vermeleri gerekiyor Böyle aksi herşeye sinirlenen boş boş ağlayan çocuk var mı başka bilmiyorum. Diş mi atak haftası mı artık asla anlayamıyorum en son ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum. Tüm gün filtre kahve ile besleniyorum. Sizde durumlar nasıl?

Bende zorlanıyorum 2 çocukla ben sağlık personeliyim pandemi süreci zaten fazlasıyla yordu ve yormaya devam ediyor eşim de yok görevde. Annem olmasa ben bitmiştim kesinlikle

Hanimlar son 1 aydır surekli yorgun uykusuz haldeyim tuhaf ama normal bir yorgunluk degil sanki sinirliyim 3 cocugumada tahammulsuzum kafami yastiktan kaldiramiyorum elim ayagim hep titriyor surekli bir kalp carpintisi noluyor bana anlayamiyorum

Hanimlar son 1 aydır surekli yorgun uykusuz haldeyim tuhaf ama normal bir yorgunluk degil sanki sinirliyim 3 cocugumada tahammulsuzum kafami yastiktan kaldiramiyorum elim ayagim hep titriyor surekli bir kalp carpintisi noluyor bana anlayamiyorum
Belki sıkıldın yoruldun biraz değişiklik yap hava al yine aynıysa doktora görün insan bazen tükenmiş gibi hissedebiiliyor

Vitamin degerlerinize baktırın,ozellikle D vitamini, ben 1 aydır günde 4 hap iciyorum.
b12-folik asit-demir ve d vitaminim çok düşük çıkmıştı.Resmen kendime geldim, ve totalde 3 ay kullanacağım bebeler depoları nasıl bosalttiysa

D3k2 aliyorum ama digerlerinin hicbirini icmiyorum acaba hamileyken aldigim multivitamini icsem ise yarar mi

Vallahi beni anlattın. Hep uykum var. Dinlensem de hep yorgun hissediyorum kendimi. Sıcaktan mı yoksa aşının geç etkisi mi çözemedim. Günde en az bir litre filtre kahve içiyorum artık ama fayda sıfır

Merhaba hanımlar. Kızım beni zorluyor. Ailemin yanına geldik ama düzen filan kalmadı. Doktora götürdüm demir ve d vitamini eksik dedi ilaç yazdı. Demir i iciremiyorum. Kıymalı bir şeyler yapmaya çalışıyorum Umarım ise yarar. Sabaha kadar göğsümde kalıyor ayırdığımda hemen uyanıp ağlıyor yoruldum. Bu aralar memeye çok düşkün. Yemek çok az yiyor. Bir de boynunda bir beze gibi bir şey oldu antibiyotik yazdı doktor izleyeceğiz dedi. İnşallah faydası olur.
Sizler ve bebekleriniz de iyidir inşallah

Beni anlatmissiniz sabaha kadar bir gogsum hep disarida uyandikca tutup emiyor bu sicaklarda hep yanimda ve yataga enlemesine yatiyor yatagimda siginti oldum.gun icinde surekli bacaklarima sarilip agliyor.hicbir is yapamaz oldum meme bagimlisi

2 cocukla tatile çıktık
Hunimi evde unutmuşum
Hadi hayırlısı..

Beni anlatmissiniz sabaha kadar bir gogsum hep disarida uyandikca tutup emiyor bu sicaklarda hep yanimda ve yataga enlemesine yatiyor yatagimda siginti oldum.gun icinde surekli bacaklarima sarilip agliyor.hicbir is yapamaz oldum meme bagimlisi
Büyüdükçe bağımlılığı azalır diyordum ama iyice arttı dediğin gibi. Tüm düzeni bozuldu. Bunlar da geçer inşallah. Bu arada bizde üst İki azı diş geldi. Ağrısı da çok oldu

Benden de +1. Aynı durumdayız. Fazlası var eksiği yok. Biz Uzun zamandır birlikte yatıyoruz zaten. Enlemesine yatıyor, rahat edemezse babasını tekmeleyip yataktan kovuyor memesi de sebil gibi hep açık olacak ki ara ara uyanınca emmeye devam etsin. Uyumadığında da hep aksi, istediği Olmazsa, hayır dersek çığlık çığlığa ağlar. Oyuncakla oynar sıkılır ağlar, dışarı çıkarız sıkılır ağlar, parka gideriz sıkılır ağlar, yere bırakırım kucak ister, kucağıma alırım yere inmek ister defalarca tekrarla. Yemek zaten sorun. Kızım diye demiyorum ama Çok da şirin bebek aslında işte bu hırçın huysuz halleri çok yoruyor. Şimdi annemlerdeyim de azıcık iyiyim. eve dönünce ne yapacağım onu düşünüyorum.

Büyüdükçe bağımlılığı azalır diyordum ama iyice arttı dediğin gibi. Tüm düzeni bozuldu. Bunlar da geçer inşallah. Bu arada bizde üst İki azı diş geldi. Ağrısı da çok oldu
Ya biz ust alt toplamda 4 azi cikardik ama oerisan etti zaten normalde huylu bir cocuk degildi iyice huysuzlasti

Her harfiyle ayni seyleri yasiyorum kucagima aliyorum yere inmek istiyor birakiyorum kucak istiyor meme ister veriyorum memeyi itiyor kapatiyorum meme istiyor sabaha kadsr 1 meme hep disarda sanki babasinin hayratı var yuruyunce ozgurlugune kavusur dedik ama nerdeee bu seferde arkamdan aglayarak koşuyor.cok sinirli biri oldum bir yandan diger 2 kizimin erken ergenlik bunalimlari yeteeeeeer diye bagirarak yollarda koşasım varrr

Boğa Burcu bebekler belki de ondandır. Boğa inadı diye bir şey gerçekten var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…