2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hanimlar hadi birbirimizi sosyal medyadan takibe alalim belki birbirimize daha cok teselli oluruz 🥰🥰

İnternette hiç bilgi bulamadım belki sizden bilen vardır. Benim kız kafa üstü durmayı çok seviyor. Deve kuşu gibi, ya da nasıl anlatsam namazda rükuya eğilir gibi ama kafasını yere koyuyor. Bir de yatarak emziriyorum, emerken de yapmaya çalışıyor, meme ucunu sündürüyor. Hatta uyurken uyku geçişinde bile yapıyor, poposu yarı havada yarı aşağıda uyuduğu oluyor düzeltiyorum. Niye yapar ki bunu. Çok yapmaya başladı ben de merak ettim tabi; her şeyde olduğu gibi 😂 endişe etmiyorum eğleniyor görünüyor, ama merak ettim. Endişe edeyim mi yoksa 😬

İnternette hiç bilgi bulamadım belki sizden bilen vardır. Benim kız kafa üstü durmayı çok seviyor. Deve kuşu gibi, ya da nasıl anlatsam namazda rükuya eğilir gibi ama kafasını yere koyuyor. Bir de yatarak emziriyorum, emerken de yapmaya çalışıyor, meme ucunu sündürüyor. Hatta uyurken uyku geçişinde bile yapıyor, poposu yarı havada yarı aşağıda uyuduğu oluyor düzeltiyorum. Niye yapar ki bunu. Çok yapmaya başladı ben de merak ettim tabi; her şeyde olduğu gibi 😂 endişe etmiyorum eğleniyor görünüyor, ama merak ettim. Endişe edeyim mi yoksa 😬
Oyuna çevirmiş🤗

Dün gece ağlayacaktım nerdeyse. On dakikaya bir uyandı benim kız. Meğer bu yuzdenmis daha 12 gün var atama haftasının bitmesi. Allah bizlere sabır versin.
Screenshot_2021-05-20-10-56-53.png

Gece mahvolduk aşı öyle bir huysuzluk yapti ki, sabaha karşı bide ateş yaptı üstüne..
Ne kucakta durdu, ayakta sallanmaya bayılır onu bile istemedi yavrum..
bütün apartman ayaktaydik dün gece, kulaklarim cinliyodu zaten 🤭😀
Calpol verdim uyuyor ilk defa şuan..
Ben de gideyim bunca uykusuzluk ve maceraya rağmen ablasini derse sokup, PC açıp kendi mesaime başlayım 🥱
Bi kere de hic biseyi dusunmeden atsam yataga kendimi uyuyakalsam 😭

X