2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben günlerdir canhıraş bir şekilde Nisan'a yazıyorum ama sanırım ben de Mayıs anne adayıyım :dua:

Selam herkese :anne:

Herkese merhaba,
Ben de Allah nasip ederse büyük ihtimalle 2020 Nisan sonu ya da Mayıs başı annesi olacağım
İlk hamileliğimi de bu aralar öğrenmiştim ama keseyi gördüğümüz için daha rahattım
Bu sefer kese henüz görünmediğinden biraz bekleyeceğiz ve BHCG takibi yapacağız
Bahar bebeği çok rahat oluyor, hamilelik çok sıcağa gelmiyor, yaza kadar ele avuca geliyor.
Hepimiz için sağlıklı ve keyifli bir süreç olur umarım.
Allah sağlıkla ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin.

Keseyi görünce daha çok yazarım =)
Kalp atışını görünce daha da çoook =)

SEVGİLER GÜZEL ANNELER :KK200:

Pazartesi-salı deli gibi midem
Cumartesi 0.66 cm yazıyordu. Bugün midr bulantım 2 gündür aniden kesilince gittim düşük riski olunca bişey mi oldu diye. Çok şükür sıkıntı yokmuş. Bugün verilen kağıtta da 1.42cm yazıyor. 5+1 bugün. Herkes te farklıdır tabi de haftası bizden önce gidenlere göre bizim kese daha büyük normal mi acaba bu durum. 😳😔😒
Benim kesem dr 1 cm. Siizn kesenin icinde bebek göründü mü?

Merhabalar hayirli olsun insallah:) ben dun gittim doktora keseyi gorduk cok sukur 10 mm su anda:) haftaya da kalp atisi ve tahliller icin cagirdi bakalim

ben 4+3 te gördüm kesecği de tabi boyutu vs bişiler dedi kadın ama heyecandan aklımda bile değil. yarın gidiyoruz yeniden ama yarın 5+4 oluyoruz, kalp atışı henüz duyulmaz sanıyorum.

Kizlar. Hcgb 3900de keseyi gorememistik 4 gün önce. Bugün vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10mm yani 1 cm dedi doktor. Adetme gore 6. Hafta ama gec yumurtlamissin 4 ya da 4 bucuk haftadasin dedi. Sizcr 4 bucuk hafta icin 1 cm kese buyuk degil mi? Icinde bebek de gorunmemesi normal mi. Sizce normal mi hersey yorumlar misiniz.

Eklentiler

• 20190906_141723.jpg
    20190906_141723.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 82
Kizlar. Hcgb 3900de keseyi gorememistik 4 gün önce. Bugün vajinal ultrasonla keseyi gördük. 10mm yani 1 cm dedi doktor. Adetme gore 6. Hafta ama gec yumurtlamissin 4 ya da 4 bucuk haftadasin dedi. Sizcr 4 bucuk hafta icin 1 cm kese buyuk degil mi? Icinde bebek de gorunmemesi normal mi. Sizce normal mi hersey yorumlar misiniz.

gayet sağlıklı bir kese gibi görünüyor kuzum, 4 hafta için de içinde bebek olmaması çok normal, neden endişelendin sen? baksana ne kadar güzel bir kese :nazar: doktoruna bunları sormadın mı ki?

gayet sağlıklı bir kese gibi görünüyor kuzum, 4 hafta için de içinde bebek olmaması çok normal, neden endişelendin sen? baksana ne kadar güzel bir kese :nazar: doktoruna bunları sormadın mı ki?
Canim cok sagol cevabin icin. Kan degerin 4 gün once 3920ydi kese gorunmedi. Bugun kan degerin muhtemelen cok cok daha yuksek ama 4 4 bucuk haftalik dendi. Yani kan degerine göre 4 hafta degrinden ondeyim. Ondan endise ettim

Canim cok sagol cevabin icin. Kan degerin 4 gün once 3920ydi kese gorunmedi. Bugun kan degerin muhtemelen cok cok daha yuksek ama 4 4 bucuk haftalik dendi. Yani kan degerine göre 4 hafta degrinden ondeyim. Ondan endise ettim

bence bu yavrucaklar tamamen bizim yapımıza ya da döllenme günlerine göre pozisyon alıyorlar :) ben de kesemi gördüğümde kan değerim 1568 di ve 4+3 demişti doktor. gönlünü ferah tut, terslik olsa uyarırlardı :KK200:

4buçuk haftalıkken benimde kesem 1.06cm'di bebek görünmemişti bence normal:anneadayı:

X