2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Eki Görüntüle 2708831 kızlar oğlumun kolu bu hale geldi. 1 aydır kızarlık vardı hatta küçük miktarda iltihap gibi görünen kısımda vardı. Hemşire 1 aylıkken aşı vururken 4.aydan itibaren kızarabilir demişti. Ama bana baya büyük gibi geldi. Sağlık ocağını aradım aile hekimimiz aşının tuttuğunu gösterir normal dedi. İstersen getir görelim dedi. 3 ekimde de kilo kontrolü var sürekli sürekli gitmek istemiyorum başına böyle bir şey gelen oldu mu
Benimki 5 aylık ama aşı yeri bu kadar net kizarmadi, hafif kırmızı sadece.doktora fotoyu atıp sorabiliyorsajiz öyle yapin

Benimki 5 aylık ama aşı yeri bu kadar net kizarmadi, hafif kırmızı sadece.doktora fotoyu atıp sorabiliyorsajiz öyle yapin
Sağlık ocağı ebemize attım fotoğrafı. Son dönem aşılarının çoğunda böyle olduğunu endişeleecek bir durum olmadığını söyledi.

Sağlık ocağı ebemize attım fotoğrafı. Son dönem aşılarının çoğunda böyle olduğunu endişeleecek bir durum olmadığını söyledi.
benim büyük kizimin ki böyle olmuştu vakti zamanında 🥰
küçüğünki sadece kızardı sinek ısırığı gibi..

Yarın rotanın 2.dozu ve yine bir aşımız var.yanlış hatırlamıyorsam menenjit 🙄
Yar yine bana uykusuz geceler👀
muhteşem haftasonlari🙎

Rotavirüs ben de yaptırdım. İlk kızımda böyle aşıyı bilmiyorduk çok çektik. Şimdi 12 yaşında kızım ama hatırladıkça fena oluyorum. Meme reddi konusu ben çok araştırdım. Benim bebiş 3 aylık olduktan sonra memeyi istememeye başladı. Aynı zamanda sütüm çok hızlı azalmaya başlamıştı. Çok normal bir durum. Ama ben çok üzülmüştüm. Bebek geliştikçe seçim yapmaya başlıyor, etrafa varıyor dikkati dağılıyor. Hormonlarımız da üçüncü aydan sonra normale döndüğü için süt talep geldikçe üretiyor memelerimiz. Ben yımadım, sağıp sağıp verdim biberonla. Arada emzirmeye çalıştım. Bu dönemi zor atlattık. Yarın beş aylık olacak oğlum çok şükür emiyor. Mamayı yıne günde en fazla iki defa veriyorum. İnstada Ebeaysee ye bak. Çok güzel tane tane anlatıyor bu meme reddi olayını.
Merhaba . Meme reddi olayını heryerde okudum ne yaptıysam emmiyor benden sağip damlalikla veriyorum bebeğe . 1 ay oldu nasil ve ne zaman döner sıkılmaya basladim artık yardim eder misin ?

Merhaba . Meme reddi olayını heryerde okudum ne yaptıysam emmiyor benden sağip damlalikla veriyorum bebeğe . 1 ay oldu nasil ve ne zaman döner sıkılmaya basladim artık yardim eder misin ?
Sütün geldiği sürece sağıp ver bence. Bak benim sıpam 5 ay 10 günlük oldu hala arada meme istemediği günler oluyor. Ben kendimi üzmeyi bıraktım artık. Böyle günlerde sağıp veriyorum + mama veriyorum. Hatta bu aralar biz de boğuşuyoruz, sanırsan elalemin memesi annesinin değil. O kadar inat istemiyor ne yapsa. Gece uykulu anlamıyor meme veriyorum ozaman. Gündüz ise, teklif var ısrar yok diyorum🤪

Arkadaşlar çok yorgunum kaç gündür ne gece doğru dürüst uyuyor ne de gündüz. Sürekli bir huzursuzluk hali var kızımda. O uyumayınca bende uyumuyorum haliyle. Yatarsam bile on onbeş dakika anca uyuyor gündüz. Uyuyacagi zaman da çok ağlıyor. Diş desem öyle bir belirti de göremiyorum bilmiyorum belki anlamıyorum.

Arkadaşlar çok yorgunum kaç gündür ne gece doğru dürüst uyuyor ne de gündüz. Sürekli bir huzursuzluk hali var kızımda. O uyumayınca bende uyumuyorum haliyle. Yatarsam bile on onbeş dakika anca uyuyor gündüz. Uyuyacagi zaman da çok ağlıyor. Diş desem öyle bir belirti de göremiyorum bilmiyorum belki anlamıyorum.
Atak olabilirmi

Sütün geldiği sürece sağıp ver bence. Bak benim sıpam 5 ay 10 günlük oldu hala arada meme istemediği günler oluyor. Ben kendimi üzmeyi bıraktım artık. Böyle günlerde sağıp veriyorum + mama veriyorum. Hatta bu aralar biz de boğuşuyoruz, sanırsan elalemin memesi annesinin değil. O kadar inat istemiyor ne yapsa. Gece uykulu anlamıyor meme veriyorum ozaman. Gündüz ise, teklif var ısrar yok diyorum🤪
😁 benim li daha minik 3 bucul aylik . 6 ayliga yaklasinca belki bende biraz rahatlarim . Az once oyuncagi emiyordu gel meme em diye aldim bir anda aldi agzina sonra bana oyle bi bakis atti ki asil beni kandirirsin der gibi hemen agladi 😂 sanki buyumuste kuculmus gibi çek memenii niye beni kandirıyon der gibi yaa

Menejit 5.ayda mi ben de özel Dr gidiyorum hic menejitten bahsetmedi
doktoruna sor istersen canım bexsero aşının adı, 5. ay ilk dozu yapildi bugün.
yanlış hatırlamıyorsam 3 doz vuruluyor.
2. doz 8. ayda / 3.doz 14. ayda diye planlandi.agrili ve ateşli bir aşı yapmadan önce fitil atıldı, 6 saatte bir de calpol veriyoruz..
acaip huysuz ve aglak kuzum ❤️

doktoruna sor istersen canım bexsero aşının adı, 5. ay ilk dozu yapildi bugün.
yanlış hatırlamıyorsam 3 doz vuruluyor.
2. doz 8. ayda / 3.doz 14. ayda diye planlandi.agrili ve ateşli bir aşı yapmadan önce fitil atıldı, 6 saatte bir de calpol veriyoruz..
acaip huysuz ve aglak kuzum ❤️
Kıyamam kuzuya kolay gelsin size...mesaj atıp sorayım yarın. Teşekkür ederim bilgiler için de.

😁 benim li daha minik 3 bucul aylik . 6 ayliga yaklasinca belki bende biraz rahatlarim . Az once oyuncagi emiyordu gel meme em diye aldim bir anda aldi agzina sonra bana oyle bi bakis atti ki asil beni kandirirsin der gibi hemen agladi 😂 sanki buyumuste kuculmus gibi çek memenii niye beni kandirıyon der gibi yaa
🤣🤣🤣 vallahi bu yeni nesil fena uyanık. O herşeyin farkında söyleyeyim hani. Benimki de huysuzlanınca fış fış kayıkçıyı söylüyorum duyduğu anda bana kitleniyor o arada çaktırmadan memeyi vermeye çalışıyorum. Çoğu zaman kanıyor. O kayıkçıyı da nasıl keşfettim hala anlamış değilim ama iyi ki buldum. Daha neler göreceksin ohooooo🤪😂😂😂

🤣🤣🤣 vallahi bu yeni nesil fena uyanık. O herşeyin farkında söyleyeyim hani. Benimki de huysuzlanınca fış fış kayıkçıyı söylüyorum duyduğu anda bana kitleniyor o arada çaktırmadan memeyi vermeye çalışıyorum. Çoğu zaman kanıyor. O kayıkçıyı da nasıl keşfettim hala anlamış değilim ama iyi ki buldum. Daha neler göreceksin ohooooo🤪😂😂😂
Benimki de şarkı soyleyince bana kitleniyor ya çok tatlislar...

X