2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese selamlar bebeklerimiz buyuyor keyifle izliyoruz, yoruluyoruz rabbim dileyene nasip etsin insallah❤bizimkide surekli oturmak istiyor cok hareketli masallah
Bizimkide ayağa kalmak istiyor 🤦 ama annecim duramıyorsun ayakta diyorum yok dinlemiyor 😂 son günlerde okadar ayakta ve kucakta ki çocuğum dönmeyi unuttu 😂

Benim sütüme bisiyler oldu 🥺
nerdeyse yarı yarıya azaldı,hic anlamadım neden 😢
Bence büyüdüler artık yetmiyor olabilir Kasım da ek gıdaya gececem ben de bir de çok sık emmek istiyor 2 haftadır geceleri çok uyanıyor gündüz uykusu zaten çok azdı bugün biraz ateşi de vardı sanırım diş için hazırlık yapıyor belirtiler onu gösteriyor bu aralar bana çok daha düşkün bazen baba ya bile gitmek istemiyor maşallah çok hareketli sağlıkla buyusunler ins minikler 🤗

Bence büyüdüler artık yetmiyor olabilir Kasım da ek gıdaya gececem ben de bir de çok sık emmek istiyor 2 haftadır geceleri çok uyanıyor gündüz uykusu zaten çok azdı bugün biraz ateşi de vardı sanırım diş için hazırlık yapıyor belirtiler onu gösteriyor bu aralar bana çok daha düşkün bazen baba ya bile gitmek istemiyor maşallah çok hareketli sağlıkla buyusunler ins minikler 🤗
Doktor bana 3 saate bir emzir dedi ama dayanamıyor oyaliycam diye mizda mizz uğraşıyorum , nekadarda bir emziriyorsunuz ?

Merhaba hanımlar. Çok yakın tarihte ise başlamak zorunda kalacağım. Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Bakıcı bulmam lazım ama öyle tedirginim ki. Biraz annelerimiz gelecek mecburen ki benim annemin sorumlu olduğu bir de küçük kardeşim var. Bebeğimi birine bırakıp gitmek fikri içimi sıkıyor. İşe dönen anneler varsa bakıcı bulma süreçlerininden bahsedebilir mı? Bebeğiniz nasıl karşıladı siz neler hissettiniz nasıl başa çıktınız?

Kızlar bebim bebeğim 3 aylık hiç kucağimda durmuyor durmadı da bi emerken duruyordu şimdi memeyide reddetmeye basladı. Yatay sekilde de durmuyor neden ki hiç sarılamıyorum ona hemen ağlıyor. Boyle dursun istiyorum resimdeki gibi . Daha kucukmu ki .

Eklentiler

• images (16).jpeg
    images (16).jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
Selam kizlar bebegim yuz ustu dönüyor ve bir iki dk gecmeden cok miZirdaniyo sizinki nasil yani alissin emeklemek icin diye surekli izin vermeli miyim buna ben terliyo biraZ yuz ustu kaldimi ugrasiyor efor sarfediyo tabi. 6 aylik su an

Kızlar bebim bebeğim 3 aylık hiç kucağimda durmuyor durmadı da bi emerken duruyordu şimdi memeyide reddetmeye basladı. Yatay sekilde de durmuyor neden ki hiç sarılamıyorum ona hemen ağlıyor. Boyle dursun istiyorum resimdeki gibi . Daha kucukmu ki .
Çok normal canım. Henuz cok küçük zaman gecip seninle bağı arttikca böyle de duracak. Benimki 5. Ayından itibaren böyle durup sarilmaya başladı

Selam kizlar bebegim yuz ustu dönüyor ve bir iki dk gecmeden cok miZirdaniyo sizinki nasil yani alissin emeklemek icin diye surekli izin vermeli miyim buna ben terliyo biraZ yuz ustu kaldimi ugrasiyor efor sarfediyo tabi. 6 aylik su an
Tabi ki cok kizip aglamadigi sürece dönsün. Sırt kasları güçlenir. Emeklemeye hazırlık. Benim oglum hic sirt üstü yatmıyor. Hemen dönüyor. Göbeğini kaldirma çalışmaları yapıyor.

Şu an 5 ay 18 günlük. 2 gün önce ilk dişi çıktı. Bugün havuc haslayarak blw yontemiyle ekgidaya başlamış bulunmaktayız. Ilk oglumda tam 6 ayı doldurmasini beklemistim. Bunda biz yemek yerken atıldığı ve elimdekilere saldırdığı için başladık bakalım.

Çok normal canım. Henuz cok küçük zaman gecip seninle bağı arttikca böyle de duracak. Benimki 5. Ayından itibaren böyle durup sarilmaya başladı
Ya öyle mi inşallah . Bana vuruyor geriniyor ağlıyor bende üzülüyordum niye durmuyor diye . Çok güzel bir his öyle durması 💕

Şu an 5 ay 18 günlük. 2 gün önce ilk dişi çıktı. Bugün havuc haslayarak blw yontemiyle ekgidaya başlamış bulunmaktayız. Ilk oglumda tam 6 ayı doldurmasini beklemistim. Bunda biz yemek yerken atıldığı ve elimdekilere saldırdığı için başladık bakalım.
Once sulu gidalarla baslanmiyo mu

Blw grubunda tam 6 aylık olmadan ek gıdaya başlamayın diyorlar ben de 6.ayin dolmasını bekliyorum. Havucu yiyebildi mi?Bi de yerken dik oturabiliyor mu?benimki henüz desteksiz dik oturamıyor

IMG_20201022_120614.jpg
kızlar oğlumun kolu bu hale geldi. 1 aydır kızarlık vardı hatta küçük miktarda iltihap gibi görünen kısımda vardı. Hemşire 1 aylıkken aşı vururken 4.aydan itibaren kızarabilir demişti. Ama bana baya büyük gibi geldi. Sağlık ocağını aradım aile hekimimiz aşının tuttuğunu gösterir normal dedi. İstersen getir görelim dedi. 3 ekimde de kilo kontrolü var sürekli sürekli gitmek istemiyorum başına böyle bir şey gelen oldu mu

X