- 20 Nisan 2019
- 209
- 258
- 39
Eşim sabah soruyor, uyudu mu bıdık?diyeBebeklerde neyi oversen cidden o gün bozuluyor o yüzden söyleme kendine bile
Ben, asla söylemem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim sabah soruyor, uyudu mu bıdık?diyeBebeklerde neyi oversen cidden o gün bozuluyor o yüzden söyleme kendine bile
Bazen eşime gece iyi uyudu diyorum veya güzel emiyor; eşim hemen “şşşş aman sus kendine bile söyleme” diyor.Eşim sabah soruyor, uyudu mu bıdık?diye
Ben, asla söylemem!
Çok iyi ya ajan olacağız bu gidişle ser veririz sır vermeyizEşim sabah soruyor, uyudu mu bıdık?diye
Ben, asla söylemem!
Kötü olan zaten kötü iyi olan hemen nazara geliyor galiba. Bir de derler ya misafirlikte benim çocuğum su yemegi yemez çocuk da gider dünyanın en tatlı şeyi gibi yer bir değişikler CiddenBazen eşime gece iyi uyudu diyorum veya güzel emiyor; eşim hemen “şşşş aman sus kendine bile söyleme” diyor.
Hakkaten niye iyi birşeyi söyleyince hemen bozuluyor ama kötüyü söyleyince düzelmiyor
Benim hiç bir bilgim yok daha ek gıdaya gecmedik arada yoğurt tattiriyorum ama çok istiyor resmen terör estiriyor bana da ver diye sanki ateşi çıkmış gibi görünüyor ins alerji değildir geçmezse götürün doktora isterseniz geçen gün benimkinin gözü şişti hem de morardı böcek mi isirmis mikrop mu kapmış bilmiyorum damla verdi doktor geçti resmini çekip atmıştım ben dekızlar ya cuma günü bizim hanıma bir ili kaşık yeşil kabak denedik cumartesi günü rota aşısı vurduk bugünde daha önce havuç patates denemiştik içine kabak da koydum çorba gibi yaptım verdim çocuğun yanakları kızardı doktor telefonu açmıyor siz de oldu mu hiç bu besin alerjisi mi
oyu balsuratli masallahkızlar ya cuma günü bizim hanıma bir ili kaşık yeşil kabak denedik cumartesi günü rota aşısı vurduk bugünde daha önce havuç patates denemiştik içine kabak da koydum çorba gibi yaptım verdim çocuğun yanakları kızardı doktor telefonu açmıyor siz de oldu mu hiç bu besin alerjisi mi
Bazen de sabah uyanınca eşim diyor ki, sabaha kadar uyanmadı oğlan, oh uykunu almışsındır.Çok iyi ya ajan olacağız bu gidişle ser veririz sır vermeyiz
Tabi ki tam oturur pozisyonda besle. Aslında ilk ev yoğurdu ile başlarlar. Ben öyle yaptım. Ah gönül ister ki verdiğimiz herşeyi iştahla yesinler. Ama bebişlerin mideleri de anne sütü ve mamadan başka birşey bilmezler henüz. Aman yumurtadır avokadodur en en sona sakla bence. Basit şeylerle başla alıştırmalara""" Ek gıdaya gecen anneler,bebegi mama sandalyesinde oturtarak mi besliyorsunuz,yoksa yastiga dik sekilde yatirarak mi???"""
Bende bugün tadimlara başlıyorum inşallah
Açılışı 2 tatlı kaşığı havuç püresi ile yapicam..3 gün havuctan sonra patates,kabak ve yogurda gecicem..
En sona yumurta sarisini bıraktım onu sutumle açarım biraz yumusatip veririm.
Aslında en cok avokado vermek istiyorum, kimi doktor 6. ayda verilir diyor, kimisi 1 yaşından önce alerji riski var diyor bilemedim yani..
ilk tatsiz tuzsuz sebzeler ile baslayacagim ,meyveler çok tatlı onu sömürüyorlar zaten
Daha bu sabah besin alerjisi ile alakalı görsel gördüm şimdi bulamıyorum. Gıda alerjisi zaten ilk yanaklardan belli olur. Ama kabak yapar mı bilemem. Doktoruna danış yine de. maşallah kuzuyakızlar ya cuma günü bizim hanıma bir ili kaşık yeşil kabak denedik cumartesi günü rota aşısı vurduk bugünde daha önce havuç patates denemiştik içine kabak da koydum çorba gibi yaptım verdim çocuğun yanakları kızardı doktor telefonu açmıyor siz de oldu mu hiç bu besin alerjisi mi
Tabi k
Tabi ki tam oturur pozisyonda besle. Aslında ilk ev yoğurdu ile başlarlar. Ben öyle yaptım. Ah gönül ister ki verdiğimiz herşeyi iştahla yesinler. Ama bebişlerin mideleri de anne sütü ve mamadan başka birşey bilmezler henüz. Aman yumurtadır avokadodur en en sona sakla bence. Basit şeylerle başla alıştırmalara
Canım bebişin tam oturamıyorsa erken olabilir gıdaya geçmek için. Bir de nasıl yetiştirirsen öyle gider. İleriyi düşün, ailecek bi kafeye kahvaltıya gidersin bebek yarı yatar pozisyona alıştığı için besleyemezsin de rahat rahat. Hem boğaza kaçma ihtimali var yemeğin.doktor ilk yoğurt ve yumurtayla başla dedi aslında ama ben onlari sona saklicam.
bu arada ben büyük kızımı dik yatış pozisyonunda beslerdim ek gıdada tam oturamiyorlar ya desteklesem bile kafasini uyuyakalma pozisyonu varya öyle tutuyo sıpa ağzını bulamam arasam