Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karni doyuyormu emin olun.Merhaba anneler bu uyku olayı beni iyiden iyiye zorlamaya başladı. Akşam uykuya yattıktan sonra o kadar çok uyanıyor ki yanına git uyut tekrar gel defalarca. Bunu yapmaktan oturamıyorum gündüz zaten yoruluyorum. Hiç dinlenemiyorum ne zaman bitecek bu durum
Bizde erken cikaricaz galiba altlar kabarmis eli hep agzinda.Merhaba güzel anneler. Kızımın dişleri çıkıyor. Tahmin ediyordum erken çıkacağını ama yine de görünce bu kadar erken olmasına üzüldüm. 10 gün önce alttan iki diş eti kabardı, 2 gün önce de dişin birinin ucu çıktı. Ara sıra dudaklarını emiyor.. Ateşi de bir hafta boyunca 37 oldu ama aynı hafta aşı da olmuştu. Bunlar dışında bir fark yok. Normalde de pek sakin olmadığı için arada fark varsa da çözemiyorum. Gece de gündüz de zor uyuyor uyumadığı zamanlarda da hep mızmız hep ağlama. Büyüme atağı, uyku gerilemesi, diş sancısı biri bitmeden biri başladı sanırım. Yoksa daha yeni yeni mi başlıyor
Ona yardımcı olmak istiyorum ama ne yapacağımı da tam bilemiyorum. Diş jeli almıştım önceden, denedim tadını sevmedi yüzünü buruşturuyor, benim de veresim gelmiyor. Diş kaşıyıcı veriyorum iki oynayıp atıyor. Dün de çok ağlayınca ağrı kesici şurup verdim.
Ben bugun oldumMerhaba hanımlar adet durumlariniz nasıl benim dokuz gün gecikti. Olacak gibi de hissetmiyorum. Şimdiye kadar normal ilerliyordu.
Bende oglumda hic 3 gun kurali falan denemedim.Bende tadim yaptiriyorum 3.gun kurali uygulamadim hic.3.cocugum ilk cocukta cok kasmistim dikkat etmistim cok.secici oldu. 2 .de biz ne yersek onu verdim tabi salca.ve tuza dikkat ettim cocuk ne versem yiyor bende seftali tattirdim,keci peyniri,yumurta sarisi tatirdim sıķıntı olmadi..bundada 6 dan sonra ek.gida baslayinca cok kasmayi düsünmüyorum. Tabi alerjik bebekler oluyor onlar dikkat etsin
Ben tattirmaya basladim.Arkadaşlar bebegim 140 günlük ek gıda hakkında bilgi istiyorum ilk bebek olunca sağdan soldan duyumlar ve internette okuduklarim kadarıyla anlamaya çalışıyorum mesala ben yemek yerken istiyor basıyor çığlığı ayrıca tok emzirip öyle yemek yiyorum bir iki defa çok küçük kaşığın ucuyla yoğurt verdim sapur şupur yedi vermeyince istiyor bu onun hazır olduğu anlamına mı geliyor mesela bu üç gün kuralı nasıl ilk üç gün sadece yoğurt verip bir alerji gostermezse sonraki üç gün başka bir yiyecek mi verecegim bazen çok istiyor vermek istiyorum ama daha erken bir şey olur diye de vermiyorum ama farkında istiyor yemek yerken ağzımıza bakıyor resmen her halleri çok tatli oluyor tecrübe ve bilgilerinizi bekliyorum
Benim çok karışık hala. Mesela doğumdan 2 ay kadar sonra başladı ama leke gibi oluyordu ve 2 haftada bir falandı sıklığı. Ağustosta hiç olmadım bu ayın başında da çok yoğun ve birkaç gün oldumMerhaba hanımlar adet durumlariniz nasıl benim dokuz gün gecikti. Olacak gibi de hissetmiyorum. Şimdiye kadar normal ilerliyordu.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için peki ne kadar vermeliyim kaç cc? Zaten anne sütüne ek mama vermeye başladım ama hemşire 30 la başlayalım dedi. Oğlum da doymayınca ağlıyor. Gece uyumadan önce emzirip sonra 90 cc mama veriyorum ve maması bitince de emzigini verip kucağımda uyutuyorum. Aç olsa uyumaz diye düşünüyordum ama bilemedimkarni doyuyormu emin olun.
Benim bebegim doymuyordu sık uyaniyordu ve kaka yapamiyordu doymadigindan.
Bir iki gun mama verip deneyebilirsiniz yine sık uyanacak mı diye
evet dogrusu once anne sutu sonra mama yani sizin yaptiginiz dogru.Teşekkür ederim tavsiyeniz için peki ne kadar vermeliyim kaç cc? Zaten anne sütüne ek mama vermeye başladım ama hemşire 30 la başlayalım dedi. Oğlum da doymayınca ağlıyor. Gece uyumadan önce emzirip sonra 90 cc mama veriyorum ve maması bitince de emzigini verip kucağımda uyutuyorum. Aç olsa uyumaz diye düşünüyordum ama bilemedim
Bu ay gecikti benim önce ki ay da çok gelmişti.sancı filan da yok bende bakalımBende daha hiç olmadım olacak gibide durmuyorum :/ arada sancı giriyor karnıma ama gelen giden yok
Senin ki de değişik olmuş. Ne zaman normale doneriz acaba gorumcemin de doğumdan bir sene sonra olmuş.Benim çok karışık hala. Mesela doğumdan 2 ay kadar sonra başladı ama leke gibi oluyordu ve 2 haftada bir falandı sıklığı. Ağustosta hiç olmadım bu ayın başında da çok yoğun ve birkaç gün oldum
O zaman ben de biraz fazla hazırlayayım mamayı artık. Sanki oğlum bitirene kadar durmazmış gibi geliyor bazen Kolik gibi bir durumumuz yok çok şükür. Teşekkür ederim cevabınız içinevet dogrusu once anne sutu sonra mama yani sizin yaptiginiz dogru.
Mamada aldigi halde uyumuyosa bilemedim.
Kolik vs. boyle bir durum var mi?
cc ay olarak mamalarda yaziyor zaten ben suan 5 olcek veriyorum mesela ama bazen bitiremiyor.
Siz anne olarak daha iyi gozlemler bilirsiniz doydugunda birakiyor benim kizim.
Bende zorlamiyorum atiyo agzindan cunku
Biraz zaman alacak belli ki. 6. ayda kontrole gidicem doktora söyleyeceğim bakalımSenin ki de değişik olmuş. Ne zaman normale doneriz acaba gorumcemin de doğumdan bir sene sonra olmuş.
Aynı durumdayız asla yatmak istemiyor bugün alıcam bendeHerkese günaydın ☀ örümcek yürüteç alan var mı aramızda? Tavsiye istiyorum benim oğlum 4,5 ay oldu. Artık sırtını bir yere dayayarak yada yatarak durmak istemiyor. Koca adam gibi oturup oynayacakmış. Ama benim kollar pert.
Buyudukce artiyor cc lerO zaman ben de biraz fazla hazırlayayım mamayı artık. Sanki oğlum bitirene kadar durmazmış gibi geliyor bazen Kolik gibi bir durumumuz yok çok şükür. Teşekkür ederim cevabınız için
GunaydinHerkese günaydın ☀ örümcek yürüteç alan var mı aramızda? Tavsiye istiyorum benim oğlum 4,5 ay oldu. Artık sırtını bir yere dayayarak yada yatarak durmak istemiyor. Koca adam gibi oturup oynayacakmış. Ama benim kollar pert.
Günaydın benim oğlum da 2 ekimde 5. ayını bitirecek. Ayakta durmak istiyor sürekli ama yürüteç zararlı diye önermiyor doktorlar. Şimdilik düşünmüyorum almayı o yüzdenHerkese günaydın ☀ örümcek yürüteç alan var mı aramızda? Tavsiye istiyorum benim oğlum 4,5 ay oldu. Artık sırtını bir yere dayayarak yada yatarak durmak istemiyor. Koca adam gibi oturup oynayacakmış. Ama benim kollar pert.
Bugün oldum bende. Stresten de olmadı galiba bilmiyorum.Biraz zaman alacak belli ki. 6. ayda kontrole gidicem doktora söyleyeceğim bakalım