Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İlk iki gün aramadım ama suan belim ağrıyor ama yatmaktan ağrıyor diye düşünüyorum onu ümitlenmiyorum göğüste hiç hassasiyet yok aksine sanki hisssizleştiler o biraz modumu düşürüyor 🥹

Canım benim belirti arama herkesin vücudu farklı tepki verir belki senin vücudun çok tepki vermiyordur inşallah güzel sağlıklı bir gebelik geçirirsin Allah’ın izniyle pozitif ol pozitif haberler alırsın Amin 🤲❤️🥹👼

İyiyim iyiym canım benim sabah lekemin rengi kanamaya döndü acile gttim çok şükür içerde ciddi bir kanama yok bebişin kalbini gördüm

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 hamdolsun Rabbime inşallah bebeğini kucağına da alırsın Allah’ın izniyle 🤲💕👼

Of aynısı hayırlısıyla yumurtalarımı bir doktorlara teslim etseydim rahatlardım ya acayip tedirginim bu sefer uzadı canım sıkıldı ne kadar belli etmemeye çalışsamda 🫣 🥲
Canım hiç sıkma canını benimde öyle olmuştu dedim ya sana 11 yumurta toplanmıştı o zaman, seninde inşallah güzel olacak herşey

Maalesef bahçecide ilk görüşmede direkt başlarken anlatıyorlar kalp atışına kadar takip ediyoruz sadece diye

Canım hayırlı olsun çok güzel geçsin transferin sımsıkı tutunsun inşallah bebişin 💖

Allah Allah sende mi bunu bahçeci merkezinde yaşadın canım ne kadar kötüler ya şoktayım
Canim belki de ben sehirdisindan geldiğim için bana söylenmedi yada ben hatırlamıyorum simdi eşime sordum yok bize söylenmedi dedi 🤔🤔 tabi ben 2019 dan bahsediyorum.

Ay kuşum benim b12 eksik 😂😂 hafizam tutmuyor nedense ikiz kalmışsın aklımda 😂 az kalmış çok heyecanlı kalp atımına gitmek 🥹🥹 bende iyiym canım yarın sorun olmazsa transfer oluyorum inşallah
Ay hadi inşallah bitanem inşallah çok güzel olacak Rabbim yardımcın olsun su gibi geçsin,ben bu sabah kanamayla uyandm acile gittim çok şükür çok ciddi bişey yok bebişin kalbini duydum🤲

Vallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor 😣😢 7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be 😞
Bende kalbini duyduktan 1 hafta sonra ikizlerimi kaybettim 8 haftalık, ve geçiyor biliyormusun yerini umut dolduruyor, şu an üzülmen çok doğal

Amin Ecmain inşallah tutunacaklar Allah’ın izniyle annelerine sıkı sıkı tutup bırakmasınlar 9 ay boyunca yaramazlık yapmasınlar minnoşlar Amin 👼👼🤲❤️
Ayy Amin Ecmain kuzum 🙏🏼🥰 Hepimiz pozitiflerimizi alalım sonra katlanarak artsın değerlerimiz kese kalp atışı derken sağlıkla doğuraalım inşallah amin Ecmain🙏🏼🥰😍

Vallaha ne yalan söylim hislerim yok böyle kafam güzel olsun istiyorum hatırlamamak için hissizleştim 7. Haftaya girecekken kesem aşağı indi kanamam oldu şekli bozuldu bir anda şok geçirdik 4 gün sonra kalbini dinleyecektim kürtaja alındım içim yanıyor 😣😢 7 sene sonra ilk müjdeli haberimdi çok beklemiştim bilmiyordum tüp benek çoknrsikli böyle bebeklerin düşüşleri sık olduğunu başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi vay be 😞
Canım benim yaa inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏🏼 Allahım yardımcın olsunn🙏🏼🙏🏼

Canım benimde kalp atimina gitmeme 3 gün vardı düşük yaptım ama kürtaja gerek kalmamıştı kendiliğinden 2 günde düşürdüm 🥹 2 ay bekle demişti doktor ben kendimi 6 ay sonra hazır hissetmiştim☺️ o da 24 haftalık sezeryanla alındı🥺 yani yol zorlu, engebeli, yıpratıcı malesef tek kurbanda sen değilsin hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri ama mükafatı mutlaka vardır🙏 rabbim sanada güç kuvvet versin 🤲🌸

Back
X