Hayırlı olsunBen de varım ,dün çift çizgi gördüm Dr a gitmedim henüz
CAnım 71 mm olamaz 7 mm dir benim kesem biraz küçük 3.5 mm çıktı Cumartesi tekrar çağırdıHayırlı olsun
Ultrason kağıdının altında 0.71 cm yazıyor :) o yuzden 71 dedim ama 7de olabilir ben de haftaya gideceğim tekrar iki düşüğüm var daha önceden birton test istedi onları yaptıracagımCAnım 71 mm olamaz 7 mm dir benim kesem biraz küçük 3.5 mm çıktı Cumartesi tekrar çağırdı
Teşekkürler sağ salim kucağınıza alalım inşallahHayırlı olsun
Hayırlı olsun ☺Ben de varım ,dün çift çizgi gördüm Dr a gitmedim henüz
Cumartesi 0.66 cm yazıyordu. Bugün midr bulantım 2 gündür aniden kesilince gittim düşük riski olunca bişey mi oldu diye. Çok şükür sıkıntı yokmuş. Bugün verilen kağıtta da 1.42cm yazıyor. 5+1 bugün. Herkes te farklıdır tabi de haftası bizden önce gidenlere göre bizim kese daha büyük normal mi acaba bu durum.Ultrason kağıdının altında 0.71 cm yazıyor :) o yuzden 71 dedim ama 7de olabilir ben de haftaya gideceğim tekrar iki düşüğüm var daha önceden birton test istedi onları yaptıracagım
Doktorun ne diyor canım bu artışa.Kızlar benim iki gün önce değerim 110 du bugün 402.1 çıkmış.. daha önce kayıpla sonuçlanan iki gebeliğimde de aynı şey olmuştu. Değerim hep olması gerekenin neredeyse iki katı artıyor. Yani iki günde neredeyse 4 e katlanıyor. Artık herşeyden o kadar çok korkuyorum ki.. acaba bu dört kat artış yine kötü birşeyin habercisi olabilir mi? Aranızda hiç böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?
Doktorun birşey demediyse normaldir benim 5+2 bugun ve kese günle uyumlu dediPazartesi-salı deli gibi midem
Cumartesi 0.66 cm yazıyordu. Bugün midr bulantım 2 gündür aniden kesilince gittim düşük riski olunca bişey mi oldu diye. Çok şükür sıkıntı yokmuş. Bugün verilen kağıtta da 1.42cm yazıyor. 5+1 bugün. Herkes te farklıdır tabi de haftası bizden önce gidenlere göre bizim kese daha büyük normal mi acaba bu durum.
Bu kadar endişelenmene gerek yok bence, illa kötü bir şey olacak diye getirme aklına.. Toksoplazmayı zaten her doktor yapar ama seninki pek önemsememiş sanırım. Ona bakarsan benim evde kedim var sürekli ağız ağızayız, hiç de bir şey olmaz Allahın izniyle..Kızlar merhaba bende 9. Haftama girdim belki içimizde benim gibi bilmeyenler vardır benim doktorum benden hiç test istemedi doktorumdanda pek memnun değildim başka bi doktora gittim geçen hafta benden direk toksoplazma igm testini istedi bu testin açılımı kedi köpek dışkısı iyi yıkanmamıs yeşillikler meyveler iyi pişmemiş etten geçen bi enfeksiyonmuş ben bu testi yaptırdım bende pozitif şüpheli çıktı sonra doktor pozitif çıkınca toksoplazma igg sini ve aviditesini istedi onlrıda yaptırdım igg de pozitif cıktı yıkıldım şimdi avidite sonucunun cıkmasını beklıyoruz avidite gebelıkten oncemı yoksa gebelık sırasındamı oldugunu gösteriyomuş gebelik öncesiyse bi sıkıntı yokmuş ama gebelik sırasındaysa bebeğe geçerse beyin gelişimine ve farklı hastalıklara yol açabılıyomus buraya yazmak istedim olurda doktorunuz sizden istemez bence hiç zaman kaybetmeden bu testleri yaptırın ki ben hastanenın laboratuvarıyla kalmadım baska yerdede yaptırmak istedim belki yanlıstır diye ordada aynı sonuc cıktı ve bana bu test aslında gebelık oncesınde ıstenılen bısey eger bi enfeksiyon varsa 6 ay gebelik önerilmiyo demişti doktor kızlar benim canım yandı sizlerin yanmasın hamile oldugumu öğrendiğimde içim kıpır kıpırdı bu testi öğrendikten sonra hamileliğim hep ağlayarak üzülerek acaba ne olacak diye düşünmekten kafayı yicem bence hemen bu testi yaptırın.
Hayırlı olsunMerhaba kizlar ben de bugun doktora gittim kese gorundu 10 mm :) 5+3 gunluk su an
10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi o kadar bekliyor olmamiz normal mi heyecandan pek bir sey soramadim da :)
Sizin de hayirli olsunHayırlı olsun ☺ Evet normal beni de 10 gün sonra çağırdı 5+2 yim
Insallah gonlunuze gore olur, dualarim sizinleİnşallah bende Mayıs annesi olmak istiyorumsat 13 ağustos sanırım daha öğrenemem diye test yapmıyorum ama belimde ağrı var bacaklarıma vuran bir ağrı.. göğüslerde hiç değişiklik yok her ay şişer acır bu ay normal inşallah hamileyimdir.. hamile olanlar lütfen dua edin
Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahInsallah gonlunuze gore olur, dualarim sizinle
İnsallahh. Güzel haberlerini bekliyoruz ☺İnşallah bende Mayıs annesi olmak istiyorumsat 13 ağustos sanırım daha öğrenemem diye test yapmıyorum ama belimde ağrı var bacaklarıma vuran bir ağrı.. göğüslerde hiç değişiklik yok her ay şişer acır bu ay normal inşallah hamileyimdir.. hamile olanlar lütfen dua edin