2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
CAnım 71 mm olamaz 7 mm dir benim kesem biraz küçük 3.5 mm çıktı Cumartesi tekrar çağırdı
Ultrason kağıdının altında 0.71 cm yazıyor :) o yuzden 71 dedim ama 7de olabilir ben de haftaya gideceğim tekrar iki düşüğüm var daha önceden birton test istedi onları yaptıracagım

Kızlar benim iki gün önce değerim 110 du bugün 402.1 çıkmış.. daha önce kayıpla sonuçlanan iki gebeliğimde de aynı şey olmuştu. Değerim hep olması gerekenin neredeyse iki katı artıyor. Yani iki günde neredeyse 4 e katlanıyor. Artık herşeyden o kadar çok korkuyorum ki.. acaba bu dört kat artış yine kötü birşeyin habercisi olabilir mi? Aranızda hiç böyle bir durum hakkında bilgisi olan var mı?

Pazartesi-salı deli gibi midem
Ultrason kağıdının altında 0.71 cm yazıyor :) o yuzden 71 dedim ama 7de olabilir ben de haftaya gideceğim tekrar iki düşüğüm var daha önceden birton test istedi onları yaptıracagım
Cumartesi 0.66 cm yazıyordu. Bugün midr bulantım 2 gündür aniden kesilince gittim düşük riski olunca bişey mi oldu diye. Çok şükür sıkıntı yokmuş. Bugün verilen kağıtta da 1.42cm yazıyor. 5+1 bugün. Herkes te farklıdır tabi de haftası bizden önce gidenlere göre bizim kese daha büyük normal mi acaba bu durum.

Selamlar, ben de hamileliğimi 1 hafta önce öğrendim şu an net olmamakla birlikte 5 hafta içindeyim, geç döllenme olmuş benim :) Cumartesi yeni doktora görüneceğim, muhtemelen keseyi de görürüz. Dün hcg 2561 çıkmıştı.

Doktorun ne diyor canım bu artışa.

Doktorun birşey demediyse normaldir benim 5+2 bugun ve kese günle uyumlu dedi

Bu kadar endişelenmene gerek yok bence, illa kötü bir şey olacak diye getirme aklına.. Toksoplazmayı zaten her doktor yapar ama seninki pek önemsememiş sanırım. Ona bakarsan benim evde kedim var sürekli ağız ağızayız, hiç de bir şey olmaz Allahın izniyle..

Merhaba kizlar ben de bugun doktora gittim kese gorundu 10 mm :) 5+3 gunluk su an
10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi o kadar bekliyor olmamiz normal mi heyecandan pek bir sey soramadim da :)

Merhaba kizlar ben de bugun doktora gittim kese gorundu 10 mm :) 5+3 gunluk su an
10 gun sonra kalp atisi icin cagirdi o kadar bekliyor olmamiz normal mi heyecandan pek bir sey soramadim da :)
Hayırlı olsun Evet normal beni de 10 gün sonra çağırdı 5+2 yim

İnşallah bende Mayıs annesi olmak istiyorum sat 13 ağustos sanırım daha öğrenemem diye test yapmıyorum ama belimde ağrı var bacaklarıma vuran bir ağrı.. göğüslerde hiç değişiklik yok her ay şişer acır bu ay normal inşallah hamileyimdir.. hamile olanlar lütfen dua edin

Insallah gonlunuze gore olur, dualarim sizinle

İnsallahh. Güzel haberlerini bekliyoruz ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…