- 14 Şubat 2013
- 1.233
- 1.205
- 34
İnşallah canımİnsallahh. Güzel haberlerini bekliyoruz ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnsallahh. Güzel haberlerini bekliyoruz ☺
İnşallah gönlünden geçen olsun cnmİnşallah bende Mayıs annesi olmak istiyorum sat 13 ağustos sanırım daha öğrenemem diye test yapmıyorum ama belimde ağrı var bacaklarıma vuran bir ağrı.. göğüslerde hiç değişiklik yok her ay şişer acır bu ay normal inşallah hamileyimdir.. hamile olanlar lütfen dua edin
Normal artış güzel dedi az önce yazdım. Ama insan iki kayıp yaşayınca herşeyden tedirgin oluyor sanırımDoktorun ne diyor canım bu artışa.
Öyle mutlaka . Ama ters bir durum olduğunda da doktorlar dile getirliyorlar hiç çekinmeden bu yükselme pek normal değil ya da beklenen durum değil diyebilirdi. Onların kayıp sebebini rabbim biliyor sadece. Ona sığınıp,gönlümizden geçenin halkımızda hayırlı olmasını dilemekten başka biçbirimizin başka yapacak hiçbir şeyi yok arkadaşım. Sabredeceğiz, inan tüm riskler şu dönemde hepimiz için aynı.Normal artış güzel dedi az önce yazdım. Ama insan iki kayıp yaşayınca herşeyden tedirgin oluyor sanırım
Merhaba kizlar bugun ignenin 17.gunu ve hcg degerim 672 cikti. Doktorum pazartesi ultrason icin cagirdi sanirim artik ben de hamileyim diyebilirim
[/QUOT
Gözünüzaydın. Hayırlı uğurlu olsun
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah gönlünden geçen olsun cnm
Genelde drgerin 5000 leri gectigi zamn ultrasonda kese gorunuyor kalp atisida 6. 7. Hafta da oluyor hayırlı olsunKizlarr benim sat 29temmuz. Ben ilk 12 agustosta merak edip test yaptirdim kan değerim 1.2 cikti. Cok üzüldüm dogum kontrol hapini bu ay birakmistim daha sonra mide kramplarim kahverengi akinti başladı boyle Allahim dedim noluyor 26 ağustos sabahi acillik oldum orda gebelik testi yaptilar degerim 12 cikti ayin 29unda tekrar gittim degerim 103 kusur cikti sizce ne zaman hem kese hem de kalp atisini gorup duyabilirim❤
Benim onceki gebeligim dusuk olmustu 7 haftalikken. Lekeden ziyade ufak kanamalarim ve kramplarim vardi. Suan tekrar hamileyim Allaha sukur iyi gidiyor gibi.Hanımlar daha önce düşük yapıp şuan hamile olduğunu öğrenen var mı bi de kahverengi leke si olan var mı
Ben de öyle 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım günüm geçti ara ara leke geliyor erken olduğu için doktora da gitmek istemiyorum inş bi sıkıntı olmazBenim onceki gebeligim dusuk olmustu 7 haftalikken. Lekeden ziyade ufak kanamalarim ve kramplarim vardi. Suan tekrar hamileyim Allaha sukur iyi gidiyor gibi.
Kan ya da idrar testi yaptiniz mi?Ben de öyle 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım günüm geçti ara ara leke geliyor erken olduğu için doktora da gitmek istemiyorum inş bi sıkıntı olmaz
Kan ya da idrar testi yaptiniz mi?
Daha yapmadım belirginleşsin diye bekliyorum ama yerleşme kanaması oldu 2 gün kahverengi leke ara ara çok az bugün yapıcam idrardaKan ya da idrar testi yaptiniz mi?
Sen ne zaman yaptın testiKan ya da idrar testi yaptiniz mi?
Benim ilk gebeliğimde olmuştu kahverengi leke 2-3 gün sürdü sonra kesildiDaha yapmadım belirginleşsin diye bekliyorum ama yerleşme kanaması oldu 2 gün kahverengi leke ara ara çok az bugün yapıcam idrarda
Benim ilk defa oldu 2 gebelik geçirdim ikisinde de olmamıştıBenim ilk gebeliğimde olmuştu kahverengi leke 2-3 gün sürdü sonra kesildi