- Konu Sahibi mayala katar
- #9.421
Çok şükür yaCanım kanamam oldu fazla rengi koyuydu korkttum gttim artık hamdolsun ciddi bişey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür yaCanım kanamam oldu fazla rengi koyuydu korkttum gttim artık hamdolsun ciddi bişey yok
AhahahaKan da gebelik çıktı artık gebesin çok şükürgözümüz gönlümüz açılsın
![]()
![]()
Ahahaha![]()
mayalam yaaaa çıktı Allah'ıma çok şükür bin şükür rabbim herkese göstersin ama asıl test gününe var daha ya yükselmezse falan Allah korusun korkuyorum çok ondan dedim
Çok şükür bin şükür canım benimKorkma canım benim bebişin çok şükür seninle Rabbim sağlıcakla büyümesini kucağına almayı nasip eylesin inşallah değerlerin sağlıcakla katlansın çok şükür gebelik gerçekleşmiş hamdolsun güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Çok şükür bin şükür canım benim
Yarın gene betama baktiricam canım bakalım inşallah bı sorun sıkıntı çıkmaz güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim sanada göstersin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın yolunu,işlerini en hayırlı şekilde kolaylaştırsın![]()
Yani diger memoriallarda falan durum nasıl bilmiyorum ama şişli de böyle. Bı kat sadece tüp bebek için muhasebesi veznesi hastaneden ayrı. Tüp bebekleri koyup salıyorlar biziHmm bilmiyordum. Bu hastaneden hastaneye gore değişiyor mu ? İlk defa duyuyorum da. Ama tüp bebek doktoruyla kadin doğum doktoru farkliysa onu bilemem. Bizimkilerin hep paslasimlarini görüyorum da değişik geldi bu durum![]()
Hadi hayırlısı olsun canım Allah burdan güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallahAleyküm selamcanım
İyi çok sevindim inşallah bir sıkıntı çıkmadan hayırlısıyla transferin gerçekleşir Allah’ın izniyle Amin Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bende daha Opu olmayı bekliyorum yarın son kez gideceğim kontrole büyük ihtimalle çarşamba sabahı Opu olacağım Allah’ın izniyle bir aksilik çıkmazsa![]()
Yani diger memoriallarda falan durum nasıl bilmiyorum ama şişli de böyle. Bı kat sadece tüp bebek için muhasebesi veznesi hastaneden ayrı. Tüp bebekleri koyup salıyorlar biziyani sonradan ilgi bilgi yok
![]()
Hadi hayırlısı olsun canım Allah burdan güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah![]()
![]()
hepimize bütün kardeşlerimize çok emek verdik çok istiyoruz Allah'ım kucaklarimizi doldursun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen işte bizimkilerin mantığı da öyle ben çok istemiştim de bizim işimiz tüp bebek demişti doktorumBizimkiler de sadece kese ve kalp atımına kadar bakıyor artık normal kadın doktoruna gönderiyor normal takip yapamazlar çünkü çocuğu olmayan kişiler oraya geliyor öncelik onların tüp bebekmerkezinde
![]()
Aynen işte bizimkilerin mantığı da öyle ben çok istemiştim de bizim işimiz tüp bebek demişti doktorum![]()
Gerçekten yorulduk benim bide annem ve 2erkek kardeşim bize yerleşti bana bakmak için sagolsunlarYorulduk ya gerçektenne diyeyim Buda bizim imtihanımızmış herşeyin hayırlısı inşallah
![]()
Gerçekten yorulduk benim bide annem ve 2erkek kardeşim bize yerleşti bana bakmak için sagolsunlarama annemi evde koşturarak görüyorum bişey de yapamıyorum off o kadar çaresiz durumdayım ki
eşim elinden geleni yapıyor ama çalışıyor tabi hafta içi
![]()
Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz acaba ayın 14 de transfer olucam ama benim kanamam oluyor kaç gündür sorun olur mu bilgisi olan var mı çok tedirginim
Ya onlarda öyle söylüyorlar sagolsunlar ama ben kimseden 1 bardak su bile istemeyen biriyim ve aşırı tez canliyimCanım hiç kendini çaresiz hissetme yine çok şükür annen yakınında ve sana destek onlar da biliyor bu bir süreç Allah razı olsun yine yardım ediyor kendini öyle düşünüp kötü hissetme yeterki sen ve bebeğin sağlıklı olun sağlıcakla kucağına alınca bunları hepsini unutursun inşallah![]()
Ara kanama ya adetime var daha transferim 14 de olacak ama ne bilim ya rahim duvarım kalınlaşmadıysa diye korkuyorum biraz kanama olduysa kalınlaşma olmamıştır belki emin değilim Salı kontrolüm varMerhaba canım regl mi oldun yoksa ara kanamamı yaşıyorsun doktorunla görüştün mü durumunu daha vakit var inşallah kanaman kesilmiş olur Allah’ın izniyle inşallah sıkıntısız sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah![]()
Merhaba transfer öncesi ilk kontrolde rahim kalınlığı biz kaç çıktı acabaAra kanama ya adetime var daha transferim 14 de olacak ama ne bilim ya rahim duvarım kalınlaşmadıysa diye korkuyorum biraz kanama olduysa kalınlaşma olmamıştır belki emin değilim Salı kontrolüm var