2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben 5+4 oldum benim hala adet olcakmış gbi agrım oluyor yaşayan varmı bişey olcak dıye korkuyorum

Sat 23 temmuzdu sata göre 6 ama doktora göre 1 hafta gerideyim keseyi gördüm canım

Sat 23 temmuzdu sata göre 6 ama doktora göre 1 hafta gerideyim keseyi gördüm canım
Hay maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin
Benimde randevum pazartesi dün 961 di hcg doktor cuma gel dedi ama ben pazartesi gitmek istedim garanti olsun diye biraz az geldi gözüme degerim sence yanlış mı yapmışım bu arada vajinalmi baktı canım

Evet vajinal baktı 5000 beta olmadan karından gözükmüyormuş zaten bence bekleyebildiğin kadar bekle ve öyle git.. iyi yapmışsın

Karından göremedi canın Alttan görüldü benmde . keseyi gördü ama bebeği göremedi sanırım bişe demedi
Hayırlı olsun kese net gözükmeden bişi demek istemiyor sanırım doktorlar Ne zaman çağırdı bir daha

Rica ederım, bu forumun amacı bu ztn birbirimize yardım etmek

kızlar kese göründü 4buçuk haftalık daha minicik olduğu için vajinal ultrasonda göründü şükürler olsun
Canim ne cok sevindim anlatamam. Ben de goremedim daha keseyi. Endiseliyim. Ama senin haberin iyi geldi bana da. Son aletin baslangici ne zamandi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…