Benimde 6. Hafta ve kasık ağrılarım ilk gündem beri devam ediyor endişelenmeyin normalmiş doktora sordum benBen de 5+1 im yarin ilk kez doktor kontrolu yaptiricam cok heyecanliyim, en son pazartesi beta verdim 3600 civariydi insallah ben de keseyi gorebilirim
Bisey sormak istiyorum kizlar kasiklarim cok agriyor bu normal mi yasayan var midir internette o kadar cop bilgi var ki okuduklarim tedirgin ediyo.
İnsallah sana da nasip olur en kısa zamanda benim pco var 2 aydır adet olmuyodum belli değil günü canımCanim ne cok sevindim anlatamam. Ben de goremedim daha keseyi. Endiseliyim. Ama senin haberin iyi geldi bana da. Son aletin baslangici ne zamandi?
0.66cm yazıyor sağ altta o sanırım. Ya heekes de farklıdır da benim de kafama takıldı. Ben cumartesi yani 4 gün önce kan verdim 3300çıktı hcg. Ordaki kağıda göre 5.hafta aralığunda ama SAT a göre hesapladı doktor sanırım 4+3 demişti. Biraz önce biri yazmış 5.hafta ortası 3300küsür. Acaba bu çoklu gebeliği işaret ediyor olabilir mi kiKızlar keselerinizin boyutu nedir ? Dr söylemediyse verdiği usg kağıdında en altta yazıyor söyleyebilir misiniz
15 gün sonra canımHayırlı olsun kese net gözükmeden bişi demek istemiyor sanırım doktorlarNe zaman çağırdı bir daha
Benim 5. Hafta 5000 den büyük çıktı. >5000 yazıyor değerim0.66cm yazıyor sağ altta o sanırım. Ya heekes de farklıdır da benim de kafama takıldı. Ben cumartesi yani 4 gün önce kan verdim 3300çıktı hcg. Ordaki kağıda göre 5.hafta aralığunda ama SAT a göre hesapladı doktor sanırım 4+3 demişti. Biraz önce biri yazmış 5.hafta ortası 3300küsür. Acaba bu çoklu gebeliği işaret ediyor olabilir mi ki
Sağol canım valla sen öyle yazmasan ben belki bugün kan vermezdim üzülüp dururdum
Forum bu acıdan çok faydalı. Birbirinizin deneyimlerinden faydalanıyoruz. Çok sevindim farkında olmadan sana yardımcı olduğumaumarım bundan sonra her şey yolunda gider ☺
Folik asit bebek için çok gerekli. O yüzden korkacağın bir şey yok. Aksine kullanmayınca olabıleceklerden korkman gerekKizlar folik asit kullaniyor musunuz? Bana doktorum 3 ay önce baslamisti. Sadece 2 hafya icmemistim. O da dollenmeye denk gelmis. Hala devam ediyorum içmeye ama folik asit de bana ilac gibi geliyo. Zarari olur mu endise ediyorum. Sizin fikriniz nedir?
Yok onla alakası yokmuş. Doktorlar umursamıyormus aşırı artışı.0.66cm yazıyor sağ altta o sanırım. Ya heekes de farklıdır da benim de kafama takıldı. Ben cumartesi yani 4 gün önce kan verdim 3300çıktı hcg. Ordaki kağıda göre 5.hafta aralığunda ama SAT a göre hesapladı doktor sanırım 4+3 demişti. Biraz önce biri yazmış 5.hafta ortası 3300küsür. Acaba bu çoklu gebeliği işaret ediyor olabilir mi ki
Benden de isteyen olmadi. Şaka gibi yaa çok üzüldümKızlar merhaba bende 9. Haftama girdim belki içimizde benim gibi bilmeyenler vardır benim doktorum benden hiç test istemedi doktorumdanda pek memnun değildim başka bi doktora gittim geçen hafta benden direk toksoplazma igm testini istedi bu testin açılımı kedi köpek dışkısı iyi yıkanmamıs yeşillikler meyveler iyi pişmemiş etten geçen bi enfeksiyonmuş ben bu testi yaptırdım bende pozitif şüpheli çıktı sonra doktor pozitif çıkınca toksoplazma igg sini ve aviditesini istedi onlrıda yaptırdım igg de pozitif cıktı yıkıldım şimdi avidite sonucunun cıkmasını beklıyoruz avidite gebelıkten oncemı yoksa gebelık sırasındamı oldugunu gösteriyomuş gebelik öncesiyse bi sıkıntı yokmuş ama gebelik sırasındaysa bebeğe geçerse beyin gelişimine ve farklı hastalıklara yol açabılıyomus buraya yazmak istedim olurda doktorunuz sizden istemez bence hiç zaman kaybetmeden bu testleri yaptırın ki ben hastanenın laboratuvarıyla kalmadım baska yerdede yaptırmak istedim belki yanlıstır diye ordada aynı sonuc cıktı ve bana bu test aslında gebelık oncesınde ıstenılen bısey eger bi enfeksiyon varsa 6 ay gebelik önerilmiyo demişti doktor kızlar benim canım yandı sizlerin yanmasın hamile oldugumu öğrendiğimde içim kıpır kıpırdı bu testi öğrendikten sonra hamileliğim hep ağlayarak üzülerek acaba ne olacak diye düşünmekten kafayı yicem bence hemen bu testi yaptırın.
Kaç mm çıktı kese ?Bugun doktora gittim çok şükür keseyi gördük
71 mm canımKaç mm çıktı kese ?
71 mm canım senin kaçtıKaç mm çıktı kese ?