- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
bnm adetim gecikince karnım şişer. şişti şişti inmedi artık inşallah 9ay sonra inerBu haftalarda karın büyür mü bilmiyorum ama gazdan dolayı şimdiden 3 aylık gibi oldum bennormalde hiç göbeğim yok
bnm olup olmadığı biraz süpheli o yuzden... senin cok yni sanrm silik çıkması cok normal ama kanda çıkar 5 6 haftalık olunca kese de görünürKan verene kadar koyulasiyormu diye takip ediyorum kuzum neden cikmasinki idrarda
Ben kandada gördüm kuzu ondan idrrala takip ediyorum salı gününe kdarbnm olup olmadığı biraz süpheli o yuzden... senin cok yni sanrm silik çıkması cok normal ama kanda çıkar 5 6 haftalık olunca kese de görünür
Ağrılar normal içeride kazı çalışması varEvet kuzum çok şükür❤ ama bazen korkutuyor beni belirtiler ağrı artınca kan verip tekrar değere bakıp doktora gidince biraz rahatlarım inşallah
Kan verdim dra da gittim ama sadece kese göründü 10 gün sonra gel dedi 5 kaldı kısmetse cuma gidicemBen kandada gördüm kuzu ondan idrrala takip ediyorum salı gününe kdar
Sen kan vermedinmi kuzum
6 haftada gitmeyi düşünüyorum kuzum
Sabah bende kan vericem bende heyecanliyimBende bugün yaptım koyulaştı düne göre yine çok şükür.
Sabah kan vericem heyecandan yatamıyorum
İnşallah güzelce artmıştır
bnm adetim gecikince karnım şişer. şişti şişti inmedi artık inşallah 9ay sonra ineradet olamadığın içinde karnın şişmiş olabilir
Bende bu aralar hep işe geç kalıyodm... Ahahah artk hemen uyanıyormGünaydın kızlar.
Heyecandan sanırım 6.30 da uyandım daha yatamadım.
Benim gibi uyku için yaşayan biri için çok ilginç.
Evlendiğim gün bile 5 dk daha yatayım diye ağlamış insanım ben
Normal olsun çekerim benAğrılar normal içeride kazı çalışması varinşallah canm rahatlarız
Neguzel kuzum keseyi görmüşsün direkKan verdim dra da gittim ama sadece kese göründü 10 gün sonra gel dedi 5 kaldı kısmetse cuma gidicem
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar.
Heyecandan sanırım 6.30 da uyandım daha yatamadım.
Benim gibi uyku için yaşayan biri için çok ilginç.
Evlendiğim gün bile 5 dk daha yatayım diye ağlamış insanım ben
Gecmis olsun kuzumBenim bebişim tutunamadı. Adet oldum.
Bende bu aralar hep işe geç kalıyodm... Ahahah artk hemen uyanıyorm
Günaydın canım ❤
Kuzum aynı durumdayız bende 2 gündür uyuyamiyorum uykum olmasına rağmenyine hortladım sabah sabah gece 2 de yattım bide ondan öncede yine o saatte yatıp bu saatte kalkmıştım
Bekliyoruz sonucu❤
Tamam canım etiketle beniBi kaçtır bende sabah çok dinç uyanıyorum inşallah devam eder böyle
Gidiyorum şimdi.
11 gibi çıkar sanıyorum
Ben aşırı üzülmüyorum böyle durumlarda daha önce dış gebelik geçirdim. Eğer yerine tutunmayacaksa olmasın adet olayım diye dua ederim. Eğer bir daha dış olursa doktorum tüpe müdahale edeceğiz muhtemelen alınır demişti. ☺Gecmis olsun kuzumnediyecegimi bilemiyorum Rabbim birdaha yasatmasin
Hakkinda hayirlisi olsun ozaman kuzum Rabbim sağlıklı gebelik versin insallah arastirildimi neden böyle oluyor kuzumBen aşırı üzülmüyorum böyle durumlarda daha önce dış gebelik geçirdim. Eğer yerine tutunmayacaksa olmasın adet olayım diye dua ederim. Eğer bir daha dış olursa doktorum tüpe müdahale edeceğiz muhtemelen alınır demişti. ☺