2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bu haftalarda karın büyür mü bilmiyorum ama gazdan dolayı şimdiden 3 aylık gibi oldum ben normalde hiç göbeğim yok
bnm adetim gecikince karnım şişer. şişti şişti inmedi artık inşallah 9ay sonra iner adet olamadığın içinde karnın şişmiş olabilir

bnm olup olmadığı biraz süpheli o yuzden... senin cok yni sanrm silik çıkması cok normal ama kanda çıkar 5 6 haftalık olunca kese de görünür
Ben kandada gördüm kuzu ondan idrrala takip ediyorum salı gününe kdar
Sen kan vermedinmi kuzum
6 haftada gitmeyi düşünüyorum kuzum

Günaydın kızlar.
Heyecandan sanırım 6.30 da uyandım daha yatamadım.
Benim gibi uyku için yaşayan biri için çok ilginç.
Evlendiğim gün bile 5 dk daha yatayım diye ağlamış insanım ben

Günaydın kızlar.
Bende bu aralar hep işe geç kalıyodm... Ahahah artk hemen uyanıyorm

Kan verdim dra da gittim ama sadece kese göründü 10 gün sonra gel dedi 5 kaldı kısmetse cuma gidicem
Neguzel kuzum keseyi görmüşsün direk hayırlı haberlerle gel kuzum bende bekliyorum heyecanla

Günaydın kızlar.
Günaydın canım ❤
Kuzum aynı durumdayız bende 2 gündür uyuyamiyorum uykum olmasına rağmen yine hortladım sabah sabah gece 2 de yattım bide ondan öncede yine o saatte yatıp bu saatte kalkmıştım
Bekliyoruz sonucu

Bende bu aralar hep işe geç kalıyodm... Ahahah artk hemen uyanıyorm

Bi kaçtır bende sabah çok dinç uyanıyorum inşallah devam eder böyle

Gidiyorum şimdi.
11 gibi çıkar sanıyorum

Gecmis olsun kuzum nediyecegimi bilemiyorum Rabbim birdaha yasatmasin
Ben aşırı üzülmüyorum böyle durumlarda daha önce dış gebelik geçirdim. Eğer yerine tutunmayacaksa olmasın adet olayım diye dua ederim. Eğer bir daha dış olursa doktorum tüpe müdahale edeceğiz muhtemelen alınır demişti. ☺

Hakkinda hayirlisi olsun ozaman kuzum Rabbim sağlıklı gebelik versin insallah arastirildimi neden böyle oluyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…