- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
canım önce sen sağlıklı olmalısın hem bedenen hem psikolojik olarak. Bir evladın var ve onun kardeşten önce anneye ihtiyacı var. Lütfen ihmal etme erkenden git doktoraSağol canım ama çok üzgünüm hiç umudum yok ...ben yine bunları yaşıyorum ve kuzum kardeşi olanlara bakıyor öyle,bebekleri çok seviyor sanki kendi kocamanmış gibi...benim niye yok kardeşim diyor...geçen yıl da aynı şey oldu...kendimi tutamıyorum artık çok üzgünüm
Perşembe 1130 ctesi 2260 pazar da yaklaşık 3390 olması gereken değer 2496....bu kez ciddi umutluydum
Sabah gideceğim canım.sanırım bekle diyecek.sorun ne anlamıyorumcanım önce sen sağlıklı olmalısın hem bedenen hem psikolojik olarak. Bir evladın var ve onun kardeşten önce anneye ihtiyacı var. Lütfen ihmal etme erkenden git doktora
İnşallah güzel haberlerle gel kuzumSabah gideceğim canım.sanırım bekle diyecek.sorun ne anlamıyorumhayal kırıklığı yaşıyorum ama asla kızıma anneliğimi arka plana atmam hiç bir durumda.
yeniyim pek okuyamadım sorun nedir arkadaşım? hormon mu düzenli yukselmiyoSabah gideceğim canım.sanırım bekle diyecek.sorun ne anlamıyorumhayal kırıklığı yaşıyorum ama asla kızıma anneliğimi arka plana atmam hiç bir durumda.
Şu riskli haftaları geçirelim de doyasıya tadını çıkarcam şu zamanlarınBi bakıyorsun kucağında.
Başlarda zaman geçmiyor gibi geliyor ama doğunca inanamıyor insan geçtiği hıza. Her günü doya doya yaşayın
Ne zaman bitiyor riskli haftalar?Şu riskli haftaları geçirelim de doyasıya tadını çıkarcam şu zamanların
Öncelikle kafanı rahat tut stresle olmuyo bu işler ben kendimi rahat bıraktığı ay tuttu bebeğimZaten özelde yaptırıyorum canımben bunu biliyorum bu o değil...yani içini ferah tut durumlarından değil niye anlamıyorum neden... bu okul mahvetti beni...stres stres çöktüm mahvetti...
Ne zaman bitiyor riskli haftalar?
Evet ve ağrım var...yeniyim pek okuyamadım sorun nedir arkadaşım? hormon mu düzenli yukselmiyo
Şu riskli haftaları geçirelim de doyasıya tadını çıkarcam şu zamanların
Ne zaman bitiyor riskli haftalar?
agri gecer cnm sonucta yeni gebelik başlangıcı tabi deger i bilemeyecegimEvet ve ağrım var...
İlk hamilelik tecrübesizlik deneyimsizlik endişe korku sevgi mutluluk huzur bütün duyguları yaşadığım için duygu karmaşası içerisindeyimHele minnoşların içerde balık gibi oynadığı o dönem
Ben ilk hamileleğim bittiğinde doyamadım diye ağladım.
Bebe kucağıma geleli 2 gün olmamış ben karnım inecek artık içinde olmayacak diye ağlamıştım :)
Şimdi 2. Den sonra düşünmüyoruz da.
O yüzden Allah nasip ederse devam ederse sorunsuz her saniyenin tadını çıkarıyorum şimdiden.
Açılın ben hamileyim diye geziyorum evde
İlk hamilelik tecrübesizlik deneyimsizlik endişe korku sevgi mutluluk huzur bütün duyguları yaşadığım için duygu karmaşası içerisindeyim
Çıkmaz inşallah öyle düşünme canım benim... Rabbim sağlık versin.. Sağlıkla ilerlesinArkadaşlar nasipse 2.çocuğum ve yaş 37..biraz geç kaldık.ama nasip bu zamanaymış..çok korkuyorum sevinemiyorum bile..allah korusun yaşımdan dolayı bir sorun çıkar mı diye
Baya belirti vermiş o zmn sana göre :) maşallah diyelimCanim grip oldum o beni şüpheye düşürdü ben yıllardır hasta olmuyordum bidecasiri bel agrim var yumurtlama dan 1 hafya sonra basladi bide migdem bulanıyordu kolayda kusmam bi kaç gün önce aniden küstüm burnumdan cıktı öyle anı oldu bende test yaptım 6 sında baya silikti sonra 7 sinde yaptim daha belirgindi hemen kan verdim 71.01 cikti dun kuzum
Anladm cnm normal bnce bnm daha geçti ama senin yarn kadardı kan değerim maşallah27 Ocak son adet 26 şubatta olmam gerekiyordu 6 Mart’ta kan testinde 807 çoktu değerim iyi mi acaba bilemedim
3.değilde 2.bekliyorum ben de canımvarmi ben gibi 3.bekleyen arkadaslar