Bende bugün konrtole gittim 34+3 gündeyiz. Annemlerin yanindayim diye devlete geldim bir iki seferlik rutin kontroller nasıl olsa diye. Zaten ultrason falan verdikleri de yok
kendileri bakıp sisteme yaziyolar ordan 36 36+1 falan gibi şeyler duydum. 36 haftalik çıkıyor heralde anladığım başta bana geç döllenme diye bir hafta ileri aldılar ya belki değildi
bende adet tarihini 1 Nisan olarak söylemeye devam ediyorum ne yapayım. Ters gelisli dedi yine sezeryan olacak zaten bı sorun mu dedim yok ama acilman olursa popidan gelmeye çalışır mı öyle bseyler demeye çalıştı anlamadım. Eşim gelip bizi alana kadar dayanalim da bı evime atsaydim kendimi. 2710 çıktı kilosu da eşim niye az diyor gel sen doğur büyüğünü alla alla neyi var bence gayet normal 35 haftalık bebeğe göre
Ve kv dehsetiyle dolu günler geçiriyorum anlamsız bir naz kapris yine benim doğum zamanı geldi benimle yarışmaya başladı. Kızlarına gidip beni laf etmiş olmayan şeyleri. İşte oğluyla onu konuşturmuyomusum da oglu beni aradığında gizli şekilde odada konusuyomusum ay resmen iftiraya uğradım durduk yere. Annemle aynı sokakta oturuyor diye üç güne bir gelip biktirmaya basladi. Üstelik hicbir şekilde de oğluyla konuşurken denk gelmedi kızlarına öyle diyomus neresinden neden uyduruyor bilmiyorum. Bu arada en son geldiğinde hava fırtına yağmur o havada çıkmış boynum tutuldu falan yaptı sonra bir kalp krizi tutuyo numarasıyla fenalaştı ağlamaklı yaptı kendini. Komşumuz vardı yanımızda ona özel bı şekilde yaptı. Bütün amacı buydu yalnız yaşlı başına bir kadin tek yapamıyor tek kalamiyor oğlu baksın modunda dolaşıyorlar şuan fitlemis gorumcemin biri. Bende ertesi gün gorumceler görüntülü aradı. Bütün şeyimi döktüm tamam al yanına bak madem annen için böyle yapamadığını düşünüyorsun al yanına dedim. Çünkü biz Antalyada yaşıyoruz bı görümcem de Antalya da biri İstanbul'da. Kendine yakın oturan bir kızı var. Bütün bu annem kendine bakamiyor lafları ondan çıkıyor. Al evine bak o zaman sende kalsın şu durumda küçük bir çocuğum küçük bir evim ve yeni doğacak bir bebeğimiz var biz ne yapabiliriz var mı bı çözümün dedim. Sustu kaldı sonra da annelerinin benim hakkımda dediklerini hepsi döküldü. Çok ayıp şeyler benim annemin evine geliyor roller yapıyor kızlarını dedikodu yapıyor..kızına da gidiyor benim dedikodumu yapıyor koskoca kadın ya