- 12 Temmuz 2022
- 23.641
- 86.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz yine devam ediyorduk ama bu aralar bir şey oldu eşim şeyden korkuyormuş o an su gelirse falan diyebende asıl şimdi gerekli öneriyorlar diyorum ama bilmiyorum bakalım ne zaman yanaşacak. Birde zorluyor göbek rahat ve konforlu olmuyor o da etkiliyor tabiiAy gerçekten öyle. Burada birbirimizle konuşamadığımız hiçbir konu yok galiba. Bir cinsellik pek konuşmuyoruz o da kimsede kalmadığından olsa gerek
benim de gitti simdi. aynen doguruyorum sandimdi bir an :)Her geldiğinde acaba diyorum ama yoklayıp gidiyor genelde
Bebişin kilosu gayet güzel bence haftasına göre Hatta 36 falan dediklerine göre biraz önde bile olabilir.Bende bugün konrtole gittim 34+3 gündeyiz. Annemlerin yanindayim diye devlete geldim bir iki seferlik rutin kontroller nasıl olsa diye. Zaten ultrason falan verdikleri de yokkendileri bakıp sisteme yaziyolar ordan 36 36+1 falan gibi şeyler duydum. 36 haftalik çıkıyor heralde anladığım başta bana geç döllenme diye bir hafta ileri aldılar ya belki değildi bende adet tarihini 1 Nisan olarak söylemeye devam ediyorum ne yapayım. Ters gelisli dedi yine sezeryan olacak zaten bı sorun mu dedim yok ama acilman olursa popidan gelmeye çalışır mı öyle bseyler demeye çalıştı anlamadım. Eşim gelip bizi alana kadar dayanalim da bı evime atsaydim kendimi. 2710 çıktı kilosu da eşim niye az diyor gel sen doğur büyüğünü alla alla neyi var bence gayet normal 35 haftalık bebeğe göre
Ve kv dehsetiyle dolu günler geçiriyorum anlamsız bir naz kapris yine benim doğum zamanı geldi benimle yarışmaya başladı. Kızlarına gidip beni laf etmiş olmayan şeyleri. İşte oğluyla onu konuşturmuyomusum da oglu beni aradığında gizli şekilde odada konusuyomusum ay resmen iftiraya uğradım durduk yere. Annemle aynı sokakta oturuyor diye üç güne bir gelip biktirmaya basladi. Üstelik hicbir şekilde de oğluyla konuşurken denk gelmedi kızlarına öyle diyomus neresinden neden uyduruyor bilmiyorum. Bu arada en son geldiğinde hava fırtına yağmur o havada çıkmış boynum tutuldu falan yaptı sonra bir kalp krizi tutuyo numarasıyla fenalaştı ağlamaklı yaptı kendini. Komşumuz vardı yanımızda ona özel bı şekilde yaptı. Bütün amacı buydu yalnız yaşlı başına bir kadin tek yapamıyor tek kalamiyor oğlu baksın modunda dolaşıyorlar şuan fitlemis gorumcemin biri. Bende ertesi gün gorumceler görüntülü aradı. Bütün şeyimi döktüm tamam al yanına bak madem annen için böyle yapamadığını düşünüyorsun al yanına dedim. Çünkü biz Antalyada yaşıyoruz bı görümcem de Antalya da biri İstanbul'da. Kendine yakın oturan bir kızı var. Bütün bu annem kendine bakamiyor lafları ondan çıkıyor. Al evine bak o zaman sende kalsın şu durumda küçük bir çocuğum küçük bir evim ve yeni doğacak bir bebeğimiz var biz ne yapabiliriz var mı bı çözümün dedim. Sustu kaldı sonra da annelerinin benim hakkımda dediklerini hepsi döküldü. Çok ayıp şeyler benim annemin evine geliyor roller yapıyor kızlarını dedikodu yapıyor..kızına da gidiyor benim dedikodumu yapıyor koskoca kadın ya
Tam yanma gibi değilde kramp girer gibi oluyor arada anlık ucundaGöğüste yanma yaşadınız mı. Biraz dokundum ucu acı biber değmiş gibi yanmaya başladı anlamadım niye
Siz yine iyi ilerlemişsiniz biz eleneli çok olduBiz yine devam ediyorduk ama bu aralar bir şey oldu eşim şeyden korkuyormuş o an su gelirse falan diyebende asıl şimdi gerekli öneriyorlar diyorum ama bilmiyorum bakalım ne zaman yanaşacak. Birde zorluyor göbek rahat ve konforlu olmuyor o da etkiliyor tabii
Ah orange’im hayat bugün sana hiç acımamış İnşallah sonrasında da miden benim gibi olmazHamileliğin başı gibi yine gitmiştim çay kahve içmemiştim kafein dokunuyor diye. Şimdi eşimin teyzesi şey dedi sen çay içmiyosun diye sana meyve suyu aldım hazır meyve suyu içtim hayır açım da yani mecbur yiyip içiyorum ama üzüldüm.
masallah iyi bakiyorsun saclarina.ben geçen gidip kısacık saçlarımı daha da kısa kestirdim toplanmayacak sekilde. surekli duş alıyorum bu süreçte hızla kurusun diye bir de dogumdan sonra nedense saçlar bir dokuluyor zayıflıyor o süreci geçirmek için. maşallah saçlarına
Sana maşallahtan başka denilecek söz yokBiz yine devam ediyorduk ama bu aralar bir şey oldu eşim şeyden korkuyormuş o an su gelirse falan diyebende asıl şimdi gerekli öneriyorlar diyorum ama bilmiyorum bakalım ne zaman yanaşacak. Birde zorluyor göbek rahat ve konforlu olmuyor o da etkiliyor tabii
ilk gebeliğimde bizde boyleydik. şimdi mumkun değil bebiş cok aşağıda :)Biz yine devam ediyorduk ama bu aralar bir şey oldu eşim şeyden korkuyormuş o an su gelirse falan diyebende asıl şimdi gerekli öneriyorlar diyorum ama bilmiyorum bakalım ne zaman yanaşacak. Birde zorluyor göbek rahat ve konforlu olmuyor o da etkiliyor tabii
Duş alıp taramaktan başka bi şey yapmıyorum anacım ya ama ben sık saç yıkayan biri değilim ondan görünüyodur belkimasallah iyi bakiyorsun saclarina.ben geçen gidip kısacık saçlarımı daha da kısa kestirdim toplanmayacak sekilde. surekli duş alıyorum bu süreçte hızla kurusun diye bir de dogumdan sonra nedense saçlar bir dokuluyor zayıflıyor o süreci geçirmek için. maşallah saçlarına
Ay hemen bakayım ben de, doktor sileceksin dedi canım haberin olsun senin de.Geçenlerde Kumraladamavituna1 'nın paylaştığı garmastan pomatı Amazon'da uyguna bulup aldım, düşünen varsa. Yara olup olmayacağını bilmiyorum ama yorumları çok iyiydi, çok hızlı iyileştiriyormuş. Bebekle o yoğunlukta sipariş verip beklemek istemedim.
Evet evet okudum yorumlarda yalnız yorumları o kadar iyi ki, bize de söylediğin için çok teşekkürler, benim hiç haberim yoktuAy hemen bakayım ben de, doktor sileceksin dedi canım haberin olsun senin de.
Yani geyiğe falan vuruyorum ama kv elinden hiçbir şey yiyemedim 3.5 senede, sizden okudukça özeniyorum ya istesem yapar ama istedikten sonra ne anlamı var. Bana oturmaya gelirken bile marketten hazır kek börek alıp geliyor. Benim annem hala çalışıyor canım ne isterse kırk yılda bir ona söylüyorum, babam 1 saat toplu taşımayla gelip getiriyor falan. Kv de 10 dk mesafede, detaylı ultrasona girmiş miydin sen diyor. Çoğu zaman sinirleniyorum ama bazen de üzülüyorum.Benim kayınvalidem yok diye mi bilemiyorum bu işleri, kayınvalideler böreği çok mu seviyorlar yalnız 6-7 çeşit tatlı almak çok değişik geldi bana, hamile bir misafir olmasa bile neden ki? Kendileri bütün bunları yiyorlar mi cidden, fiziksel durumları nasıl?
İnsan tabii ki üzülüyor. Hayatına devam etsen de bazen aklına gelince ağrına gidiyor. Ne yapmaman, nasıl olmaman gerektiğine bir örnek görmek çocuklarımız için daha iyi ebeveynler olmamızı sağlayacak diye düşünüyorum ama bazı örnekleri görünce böyle de olabilirdi hissi geliyor tabii ki. Gel sarılalımYani geyiğe falan vuruyorum ama kv elinden hiçbir şey yiyemedim 3.5 senede, sizden okudukça özeniyorum ya istesem yapar ama istedikten sonra ne anlamı var. Bana oturmaya gelirken bile marketten hazır kek börek alıp geliyor. Benim annem hala çalışıyor canım ne isterse kırk yılda bir ona söylüyorum, babam 1 saat toplu taşımayla gelip getiriyor falan. Kv de 10 dk mesafede, detaylı ultrasona girmiş miydin sen diyor. Çoğu zaman sinirleniyorum ama bazen de üzülüyorum.
Öyle tabi, deneyim oluyor her şey. Anaçlık bambaşka galiba ya, ne bomboş hayatını çocuklarınla doldurmaya çalışmak ne de benim kv gibi hiç emek vermeyip sonsuz beklentiye girmek. Evladın da olsa hem belli bir mesafede olup hem de elinin her zaman üstünde olduğunu hissettirmek gerekiyor bence, sen ne zaman istersen burdayım demek gibi işte. Ama söylemekle olmuyor, karşılıklı emek vermek gerekiyor. Bir de bir kase çorba yapmayıp her halta karışınca ekstra sinir ediyor beni, çünkü samimiyetsizsin bana göre. Anneme kahvaltıda şey demiş, durumları biliyorsun -tartışmayı söylüyor- ben neye ihtiyacı varsa burdayım, var mı bir eksiği vs. Annem de onlar karı koca her şeyi hallediyorlar demiş. İhtiyaç olmazsa çağrılmıyordu çünkü, artık olsa da çağırmıyoruz konuşmaya bahane aramasın diye instagramdan da sınırladım gözüme batmasın en azından. Sinirle karışık içerliyorum çünkü onu fark ettim.İnsan tabii ki üzülüyor. Hayatına devam etsen de bazen aklına gelince ağrına gidiyor. Ne yapmaman, nasıl olmaman gerektiğine bir örnek görmek çocuklarımız için daha iyi ebeveynler olmamızı sağlayacak diye düşünüyorum ama bazı örnekleri görünce böyle de olabilirdi hissi geliyor tabii ki. Gel sarılalım
M minikfilozof ’lar küçük ya ondan belki de bizim içimiz geçmiş galiba topyekun shshjsnsbsjskskskM minikfilozof tutku buna denir biz üç aydır unuttuk valla…
Nedir, kaç kişi ile nasıl yapılır her şeyi unuttuk biz ya bizim doktorumuz son ay olmasa daha iyi olur dedi normal doğumda düşünmüyoruz anca maymun gibi birbirimizin saçını sırtını kasıyıp masaj yapıyoruzM minikfilozof ’lar küçük ya ondan belki de bizim içimiz geçmiş galiba topyekun shshjsnsbsjsksksk