- 4 Temmuz 2018
- 3.138
- 4.443
Gaz gaz o büyümüyormuş sen daha dur diyorlardı çünkü asıl büyümeyi nasip olursa 2 3 aya görürüzBu haftalarda karın büyür mü bilmiyorum ama gazdan dolayı şimdiden 3 aylık gibi oldum ben normalde hiç göbeğim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz gaz o büyümüyormuş sen daha dur diyorlardı çünkü asıl büyümeyi nasip olursa 2 3 aya görürüzBu haftalarda karın büyür mü bilmiyorum ama gazdan dolayı şimdiden 3 aylık gibi oldum ben normalde hiç göbeğim yok
Beni de doktorum yarın çağırdı kontrole gidicem inşallah keseyi görebilirimmm yaa çok heyecanlıyımmm inşallah sağlıkla tutusunlar minnak kalpleri pıt pıt attsınnnn aminnnAslında ovulasyon tarihine göre adet tarihim salı.
Ama ben te perşembe testte öğrenip cuma kan verince, Aslında bugün verecektim ama kısmet olmadı.
Bide aynı yerde vermek için mecburen bekledim yarını.
Sabah erkenden halletmiş olurum. 11 gibi de sonucu alırım.
İnşallah güzel haberlerle gelir herkes. Cücükler sağlıkla sıkı sıkı tutunmuştur.
Bizde sonra kalpleri duyduktan sonra cinsiyet ve alışveriş kısmına geçeriz.
En zevklsi
Ayy aminnn aminnn inşallahhhhVerdim kızlar.
Allahım güzel sonuçlar aldırsın değeri güzelce artmış olsun
Canım gittin mi doktora?Evet ve ağrım var...
Bende teste koyulaşma yaptım denedim
Alttaki cumartesi
Peçeteli olanda bu sabah yaptım
İnşallah kese boş değildir cnm dr boş olabilir dedi onun endişesi var inşallah görürüzNeguzel kuzum keseyi görmüşsün direk hayırlı haberlerle gel kuzum bende bekliyorum heyecanla ❤
Üzüldüm cnm ama haklısın bnde hayrılısı ne ise o olsun die dua ediyorum güçlü sağlıklı değilse kendi gitsin.. adetin açık kırmızımı acba koyu renkse ader değildirBenim bebişim tutunamadı. Adet oldum.
Amin kuzum insallah bunu neye gore söyledi peki neden hemen olumsuz konusuorlarki anlamıyorumGünaydın kızlar
İnşallah kese boş değildir cnm dr boş olabilir dedi onun endişesi var inşallah görürüz
Üzüldüm cnm ama haklısın bnde hayrılısı ne ise o olsun die dua ediyorum güçlü sağlıklı değilse kendi gitsin.. adetin açık kırmızımı acba koyu renkse ader değildir
Günaydın kızlar
İnşallah kese boş değildir cnm dr boş olabilir dedi onun endişesi var inşallah görürüz
Üzüldüm cnm ama haklısın bnde hayrılısı ne ise o olsun die dua ediyorum güçlü sağlıklı değilse kendi gitsin.. adetin açık kırmızımı acba koyu renkse ader değildir
Aminn canım, hoşgeldin Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrumuza kavuştursun inşallahGünaydın Kasım anneleri kısmetse inşallah bende kasım annesi olcam tahminine göre 5+2 haftalık yarın ilk kontrolüm var dua edin ne olur kaybım çok Allah inşallah bunda yüzümüze bakar.Allahım tüm anne adayı arkadaşlara kolay bi hamilelik süreci geçirttirsin inşallah. Sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Hoşbuldum canım inşallah.Aminn canım, hoşgeldin Rabbim hepimizi sağlıcakla yavrumuza kavuştursun inşallah
Allah iyi ve vicdanlı doktorlara rast getirsin gerçektenCanım daha bebeler yerleşiyor bile sayılır. Ne demek boş görünüyor.
Bi bekleyin.
Benim bi arkadaşıma daha 6. Haftada boş kürtaj yapalım demişti doktor. Ağlayarak aradı. Dedim deli deli konuşma bekle.
8. Haftada güm güm kalbi atıyordu. Aa sağlıklıymış demişti doktor. Gelde ağzını kırma işte.
Sakın sakın üzülmeyin. 8+ bekleyin.
Kimi bebek geç döllenir. Geç görünür.
Bende sabah kan verdim canm . Ilk degerim 74 tu. Insalah smdi artmistr seninde degerin guzel bi sekilde katlanmistir insalah canmVerdim kızlar.
Allahım güzel sonuçlar aldırsın değeri güzelce artmış olsun
Hadi inşaallah canım benimBende sabah kan verdim canm . Ilk degerim 74 tu. Insalah smdi artmistr seninde degerin guzel bi sekilde katlanmistir insalah canm
Gaz gaz o büyümüyormuş sen daha dur diyorlardı çünkü asıl büyümeyi nasip olursa 2 3 aya görürüz
Benim 3.kan sonucum olacakKızlarr yeni katılanların hayırlı olsun gebelikleri. Kan sonuçlarınızı bekliyoruz