- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
Evet kuzum çok şükürBaya belirti vermiş o zmn sana göre :) maşallah diyelim
Anladm cnm normal bnce bnm daha geçti ama senin yarn kadardı kan değerim maşallah
bnde sizinleyim :)Sat 4 subat cnm beraber yol alicaz
biraz zman ilerlesin rahatlıcaz henüz herşey net değil ya stresimiz o yüzdenEvet kuzum çok şükür❤ ama bazen korkutuyor beni belirtiler ağrı artınca kan verip tekrar değere bakıp doktora gidince biraz rahatlarım inşallah
ediyor içeriden sanki cimcikleniyorum :)Kasıkta batmalar devam ediyor mu?
Ya ben ilişkinin sabahında yerleştiği anıda çok net hissettim.
O günden beri kazı çalışmalarını da çok net hissediyorum
Resmen yerleştiğini anladım.
Şimdi arada bir ben burdayım der gibi bir batma olup çıkıyor aynı yerde :)
Yerim ben onu
Ben varim canim iki tane şehzadenin üstüne şimdi sağlıkla hayirla bir kiz bebek dua ediyorum erkek olursa da olur yeterki sağlıklı sıhhatli olsun çünkü emzirmeyi bebek bakmayı cok özledimvarmi ben gibi 3.bekleyen arkadaslar
Uğraş bul canim kendine benim evde işim bitmediği icin unutuyorum biliyomusun cocuklarim var onlarla zaman geçiyorZaman geçmiyor geç döllenmeyi araştırıken stres oluyorm
Aynen aynen bende canım ya. Şu an karnım çok acayip acıktı mesela bu bir belirti miİnş canım ya tecrübeli arkadaşlar aydınlatın bizibazen korkmuyor değilim hani sanki hiç hamile değil gibiyim o kadar belirtisizim yani
bnmde kızım var ondan başka şeye zmn yok anca ztn ama kafamda sürekli hele ki yatağa yatıncaUğraş bul canim kendine benim evde işim bitmediği icin unutuyorum biliyomusun cocuklarim var onlarla zaman geçiyor
Hoş geldinbnde sizinleyim :)
geç döllenme ama iyi yönünden bakıyorum belki kendi doğum günümde doğurabilirim :)Hoş geldin
Ay bende kasım 20si olsun benim d günü ahahah ama sat 2subat ne yazık kigeç döllenme ama iyi yönünden bakıyorum belki kendi doğum günümde doğurabilirim :)
Aynen kuzum aynen korkuyor insan iştebiraz zman ilerlesin rahatlıcaz henüz herşey net değil ya stresimiz o yüzden
Aynen kuzum aynen korkuyor insan işteben evde ıdrarla takip yapiorum hala kan verene kadar cok sukur koyulasmaya devam ediyor
Cok sukur kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimiziBende bugün yaptım koyulaştı düne göre yine çok şükür.
Sabah kan vericem heyecandan yatamıyorum
İnşallah güzelce artmıştır
Cok sukur kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimizi❤
Bende salı vericem sabah 9.50
Aminnn
Benimde pazartesi idi kuzuAslında ovulasyon tarihine göre adet tarihim salı.
Ama ben te perşembe testte öğrenip cuma kan verince, Aslında bugün verecektim ama kısmet olmadı.
Bide aynı yerde vermek için mecburen bekledim yarını.
Sabah erkenden halletmiş olurum. 11 gibi de sonucu alırım.
İnşallah güzel haberlerle gelir herkes. Cücükler sağlıkla sıkı sıkı tutunmuştur.
Bizde sonra kalpleri duyduktan sonra cinsiyet ve alışveriş kısmına geçeriz.
En zevklsi
yaa bnmde tam belli değilki ileridemi geridemi şuan 10 kasım gözüküyor kendi hasabıma göre bi gün daha her türlü tutarım içeride :) 11 kasımı beklerimAy bende kasım 20si olsun benim d günü ahahah ama sat 2subat ne yazık kineyse senin ki olsun barim,
Ben kasımda değilde Ekim sonumda doğururum sanırım
idrarla takip etmeyi yeni duyuyorum denesemmi bne ama ya cıkmazsa kanama fln yok neyse en iyisi cumayı beklemekAynen kuzum aynen korkuyor insan işteben evde ıdrarla takip yapiorum hala kan verene kadar cok sukur koyulasmaya devam ediyor
Aynen aynen bende canım ya. Şu an karnım çok acayip acıktı mesela bu bir belirti mi
Kan verene kadar koyulasiyormu diye takip ediyorum kuzum neden cikmasinki idrardayaa bnmde tam belli değilki ileridemi geridemi şuan 10 kasım gözüküyor kendi hasabıma göre bi gün daha her türlü tutarım içeride :) 11 kasımı beklerim
idrarla takip etmeyi yeni duyuyorum denesemmi bne ama ya cıkmazsa kanama fln yok neyse en iyisi cumayı beklemek