2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Baya belirti vermiş o zmn sana göre :) maşallah diyelim

Anladm cnm normal bnce bnm daha geçti ama senin yarn kadardı kan değerim maşallah
Evet kuzum çok şükür ama bazen korkutuyor beni belirtiler ağrı artınca kan verip tekrar değere bakıp doktora gidince biraz rahatlarım inşallah

ediyor içeriden sanki cimcikleniyorum :)
ilk hamileliğimde bnde öyle öğrenmiştim ilişki sornası kanrımda ağrı olmuştu kasıklarımdaki ağrıdan kıvranmıştım her günde batma vardı 28.gün hemen idrar testi yapmıştım ve çıkmıştı :)
şimdi ise hemile değilimdir diye diye 47.gün oldu idrar testinde o zmn cıktı

İnş canım ya tecrübeli arkadaşlar aydınlatın bizi bazen korkmuyor değilim hani sanki hiç hamile değil gibiyim o kadar belirtisizim yani
Aynen aynen bende canım ya. Şu an karnım çok acayip acıktı mesela bu bir belirti mi

geç döllenme ama iyi yönünden bakıyorum belki kendi doğum günümde doğurabilirim :)
Ay bende kasım 20si olsun benim d günü ahahah ama sat 2subat ne yazık ki neyse senin ki olsun barim,
Ben kasımda değilde Ekim sonumda doğururum sanırım

biraz zman ilerlesin rahatlıcaz henüz herşey net değil ya stresimiz o yüzden
Aynen kuzum aynen korkuyor insan işte ben evde ıdrarla takip yapiorum hala kan verene kadar cok sukur koyulasmaya devam ediyor

Aynen kuzum aynen korkuyor insan işte ben evde ıdrarla takip yapiorum hala kan verene kadar cok sukur koyulasmaya devam ediyor

Bende bugün yaptım koyulaştı düne göre yine çok şükür.
Sabah kan vericem heyecandan yatamıyorum
İnşallah güzelce artmıştır

Bende bugün yaptım koyulaştı düne göre yine çok şükür.
Sabah kan vericem heyecandan yatamıyorum
İnşallah güzelce artmıştır
Cok sukur kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimizi
Bende salı vericem sabah 9.50
Aminnn

Cok sukur kuzum Rabbim bize bagislasin bebislerimizi
Bende salı vericem sabah 9.50
Aminnn

Aslında ovulasyon tarihine göre adet tarihim salı.
Ama ben te perşembe testte öğrenip cuma kan verince, Aslında bugün verecektim ama kısmet olmadı.
Bide aynı yerde vermek için mecburen bekledim yarını.
Sabah erkenden halletmiş olurum. 11 gibi de sonucu alırım.
İnşallah güzel haberlerle gelir herkes. Cücükler sağlıkla sıkı sıkı tutunmuştur.
Bizde sonra kalpleri duyduktan sonra cinsiyet ve alışveriş kısmına geçeriz.
En zevklsi

Benimde pazartesi idi kuzu
Ben özelde verdim kuzu şimdi sağlık ocağında vericem fark edermiki illa aynı hastanemi olmalı
Inşallah kuzum Aminnn
Inşallah kuzum sabırsızlıkla bekliyorum ❤ evvettt❤
Ben sağlık ocağında vercem için barkod alicam netten kontrol edicem sonra hastaneye gidip ordada vericem 2 3 gün ara ile sonra doktor zaten randevu tarihi verir ona gore gider gelirim

Ay bende kasım 20si olsun benim d günü ahahah ama sat 2subat ne yazık ki neyse senin ki olsun barim,
Ben kasımda değilde Ekim sonumda doğururum sanırım
yaa bnmde tam belli değilki ileridemi geridemi şuan 10 kasım gözüküyor kendi hasabıma göre bi gün daha her türlü tutarım içeride :) 11 kasımı beklerim
idrarla takip etmeyi yeni duyuyorum denesemmi bne ama ya cıkmazsa kanama fln yok neyse en iyisi cumayı beklemek

Kan verene kadar koyulasiyormu diye takip ediyorum kuzum neden cikmasinki idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…