İlk kan verişin miydi canom... Gözün aydınKızlar değerim 66 olmuş
Çok şükür çok şükür
İlk kan verişin miydi canom... Gözün aydın
aminnn aminnn inşallah kuzum yaaaAyy inş canım sağlıklı olsunlarda görelim o günleride
Keşke bende bilebilsem kan değerimi meraktan çatladım çatlayacağım az kaldı5+1 oldum Allahın izniyle kalp atışı başlamışmıdır acaba kızlar
Hımmm tamam canım bak ne güzel artmıs.. Dedik sana bu hcg ler kişiye göre değişir diyeSağol kuzum. Yok cuma verdim 12ydi. Ovulasyondan sonra 10. Gün.
Bugün 13. Gün :)
maşallah maşalahh katlanarak artsın inşallahhKızlar değerim 66 olmuş
Çok şükür çok şükür
Hımmm tamam canım bak ne güzel artmıs.. Dedik sana bu hcg ler kişiye göre değişir diye❤
Ya hepsini biliyorum. Ama işte bilmek yetmiyor rahat etmeye görmek gerekiyor
Saol canımErken kuzum kalp için
Senin randevu ne zaman canımSaol canımhiçbişi bilmeden beklemek baya yordu.
Neyse sen evham yapmamaya gayret et canım ilk bebeler de böyle olunuyor doğru o ilk heyecan Bambaska
Saol canımhiçbişi bilmeden beklemek baya yordu.
Senin randevu ne zaman canım
Benim 2. Hamişlik.
2 yaşında oğlum var
Her hamilelik öyle. Bak benim 2.
Ama ilk gibi.
Çünkü hepsi kendine özgü. Aynı telaş aynı kaygılar.
Bebeler kıpırdadıktan sonra rahat ediliyor. Çünkü zaten sürekli oynuyor sürekli anlıyorsun iyi olduğunu.
Ama ilk 4 ay acaba iyi mi diyorsun
Benimde aynı canım hiç bir belirti yok korkma.. Doğru senle kpnusmustık simdi hatrladım.,Benim henüz randevum bile yokyurtdışına yeni yerleştik 10.haftalarda ancak bakıyolarmış. Ve hiç kan değerine bakmıyolarmış değerimi hiç bilemicem o yüzden şuan 6. Haftaya girdim hiçbir belirtimde kalmadı korkuyorum o yüzden. Akıntım bile yok kupkuruyum.
Benimde aynı canım hiç bir belirti yok korkma.. Doğru senle kpnusmustık simdi hatrladım.,
Ahahaha benimde öyle ama valla bunda daha rahatım çok sükürBenim 2. Hamişlik.
2 yaşında oğlum var
cnm bn 4yıl bebek sahibi olmadım tedavi fln gördüm tedavide ve ilk hamileliğimde o dr a gittim olumsuz değilde tedbirli askari hastnede çalışmış disiplini cok seviyor :)Amin kuzum insallahbunu neye gore söyledi peki neden hemen olumsuz konusuorlarki anlamıyorum
Amin kuzum insallah hepimiz görürüz bebislerimiz sağlıkla gelirler kucaklarimiza❤
Günaydın Kasım anneleri kısmetse inşallah bende kasım annesi olcam tahminine göre 5+2 haftalık yarın ilk kontrolüm var dua edin ne olur kaybım çok Allah inşallah bunda yüzümüze bakar.Allahım tüm anne adayı arkadaşlara kolay bi hamilelik süreci geçirttirsin inşallah. Sağ sağlim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.