2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Keşke bende bilebilsem kan değerimi meraktan çatladım çatlayacağım az kaldı 5+1 oldum Allahın izniyle kalp atışı başlamışmıdır acaba kızlar

Sağol kuzum. Yok cuma verdim 12ydi. Ovulasyondan sonra 10. Gün.
Bugün 13. Gün :)
Hımmm tamam canım bak ne güzel artmıs.. Dedik sana bu hcg ler kişiye göre değişir diye

Ya hepsini biliyorum. Ama işte bilmek yetmiyor rahat etmeye görmek gerekiyor
Neyse sen evham yapmamaya gayret et canım ilk bebeler de böyle olunuyor doğru o ilk heyecan Bambaska

Saol canım hiçbişi bilmeden beklemek baya yordu.

Her hamilelik öyle. Bak benim 2.
Ama ilk gibi.
Çünkü hepsi kendine özgü. Aynı telaş aynı kaygılar.
Bebeler kıpırdadıktan sonra rahat ediliyor. Çünkü zaten sürekli oynuyor sürekli anlıyorsun iyi olduğunu.
Ama ilk 4 ay acaba iyi mi diyorsun

Senin randevu ne zaman canım

Benim henüz randevum bile yok yurtdışına yeni yerleştik 10.haftalarda ancak bakıyolarmış. Ve hiç kan değerine bakmıyolarmış değerimi hiç bilemicem o yüzden şuan 6. Haftaya girdim hiçbir belirtimde kalmadı korkuyorum o yüzden. Akıntım bile yok kupkuruyum.

Benim durum biraz daha farklı kuzum. 1.5 yıldır anne olmak için uğraştım sonunda rabbim verdi ama 10. Haftaya kadar hastaneye gidemiyorum. Sizin gibi kan testi verebilsem keşke en azından içim rahat ederdi azda olsa

Benimde aynı canım hiç bir belirti yok korkma.. Doğru senle kpnusmustık simdi hatrladım.,

Benim 2. Hamişlik.
2 yaşında oğlum var
Ahahaha benimde öyle ama valla bunda daha rahatım çok sükür
İlkinde ne heyecan ne heyecan
Bunda relaks hep böle devam ederim inşalah...
BElki ilk denemede oldu ondan heyevan yok sok var

Amin kuzum insallah bunu neye gore söyledi peki neden hemen olumsuz konusuorlarki anlamıyorum
Amin kuzum insallah hepimiz görürüz bebislerimiz sağlıkla gelirler kucaklarimiza
cnm bn 4yıl bebek sahibi olmadım tedavi fln gördüm tedavide ve ilk hamileliğimde o dr a gittim olumsuz değilde tedbirli askari hastnede çalışmış disiplini cok seviyor :)
yumurtlama sorunum var ztn geciktim 38 günde adet oluyorum bn 47.günde idrar testi yaptm 48de kan verdim 456.38 çıktı bi hafta sonra gittik dra karından göremedi (rahmim ters ilk haftalarda görünmüyor) alttan baktı kucuk bi kese gördü 4haftalık dedi o yüzden 10 gün sonra bakalm dedi. birde kistim varmış ama sorun değilmiş
ayy ne uzun yazdım

hoşgeldin aramıza seni cok iyi anlayabiliyorum hepimizin bi sınavı var demekki inşallah bu defa kucağına alırsın evladını rabbim hayırlısını versin sorunun ne acba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…