- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
3 değilim ama 4üm sen nasl 3 haftalıkken fark ettn çok erkenKızlar ben gibi 3+ olan var mı
Hoşegeldin adetn düzensiz ise sen hesap yapsanda tam tutmayabilir bnm öyle oldu adetimden 10 gün sonra kan verdim 5 gün sonra dra gittim sadece kese göründü 10 gün sonra gel tekrar dedi cuma gidicem yani senin hesaplaman düzensizse tam tutmayabilir kan değerin ne kadar ve kaçıncı gün verdinÖncelikle herkese hayırlı olsun.nasipse Kasım annesi olucam.ama bende hiç bir belirti Yok.bulantı iştah artması Yada başka bişey ..sadece adetim 8 gün gecikti.oda son 5 aydır zaten düzensizdi.doktora ne zaman gitsem acaba?
Çok erken nasl öğrendinizBen varım canım 3+6 bat a gore
Uslu bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz gibi olmuşş6.haftada kese görünür, alttan bakarsa kalp atısı da duyulurmuhtemelen...
Tamam kuzu kese için de gitmek kalp atışı içinde tekrar gitmek istiyorum 2 sine aynı zamanda sabretmek çok zor olur yaCanım benim evet kese görünür o zaman diliminde ben simdi kızımın usg fotolarına baktım 41.gün kese görmüşüm 8h1g iken de kalp atısını duymusum
Randevumu ertelemeyi düşünüyprum bende kana baktırıırm bir kaç kez dahabu hafta iyiyse 13üydü randevum 20sine mi ertelesem diye düşünüyorum
Canim grip oldum o beni şüpheye düşürdü ben yıllardır hasta olmuyordum bidecasiri bel agrim var yumurtlama dan 1 hafya sonra basladi bide migdem bulanıyordu kolayda kusmam bi kaç gün önce aniden küstüm burnumdan cıktı öyle anı oldu bende test yaptım 6 sında baya silikti sonra 7 sinde yaptim daha belirgindi hemen kan verdim 71.01 cikti dun kuzum8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun
Bn gelene kdr herkez cvp yazmış ama bnde dşüncemi yazmk istedim bazı arkadaşlara
3 değilim ama 4üm sen nasl 3 haftalıkken fark ettn çok erken
Hoşegeldin adetn düzensiz ise sen hesap yapsanda tam tutmayabilir bnm öyle oldu adetimden 10 gün sonra kan verdim 5 gün sonra dra gittim sadece kese göründü 10 gün sonra gel tekrar dedi cuma gidicem yani senin hesaplaman düzensizse tam tutmayabilir kan değerin ne kadar ve kaçıncı gün verdin
Çok erken nasl öğrendiniz
Uslu bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz gibi olmuşş
Yaaa çok acayip gerçekten bir anda yanıyorum sonra titreme geliyor üşüyorum hiç uyuyamadım bu gece zor geçti. Hayır evde olsam sorun ddğil çalışıyorum bir de sabahları baya zorlanacağım anlaşılanAhhh canım benim kıyamam benim test yapmama sebep olan şeydir o üşüme titreme sonrası gelen ateş basmaları mutfağa koşup su içmeler geçmiş olsun sen de geceleri kafayı sıyıracaksın atletle uyudum gece odada petek yanmıyo sıcak basmasıyla uyandım yine
Allah yardımcın olsun canım valla ben hala çekiyorumYaaa çok acayip gerçekten bir anda yanıyorum sonra titreme geliyor üşüyorum hiç uyuyamadım bu gece zor geçti. Hayır evde olsam sorun ddğil çalışıyorum bir de sabahları baya zorlanacağım anlaşılanbirde şu başağrısı çok kötü ama. Bugünde geçmezse parol içicem artık dayanılmaz çünkü
Hadi ya hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah her şeye razıyız yeter ki onlar iyi olsunAllah yardımcın olsun canım valla ben hala çekiyorum
Teşekkürler cevap verdiğin için canım.bende 8. Haftayı beklerim.allaha emanet inşallah❤
Kesinlikle kuzuBen Allaha bıraktım en başından beri o meleğimi koruyacak kuzum buna inanıyorum ❤
Bende salıyı bekliyorum heyecanla pazartesiye randevu yoktu sağlık ocağında
Koyulaşmaya devam etsin sağlıkla ilerlesin gelsinler inşallah kuzum❤
27 Ocak son adet 26 şubatta olmam gerekiyordu 6 Mart’ta kan testinde 807 çoktu değerim iyi mi acaba bilemedim
İçin rahat etsin o zaman gidiverTamam kuzu kese için de gitmek kalp atışı içinde tekrar gitmek istiyorum 2 sine aynı zamanda sabretmek çok zor olur ya
Benim elimde ne foto kaldi ne başka bisi hiç biside hatırlamıyorum gerçekten
Bende salı ve perşembe baktiricam kuzum gerek olursa yine baktiririm pazartesi
Hiç bi fikrim yok kuzu ben sabirsizsim dayanamam sanırım
Sat 2şubatHadi hayırlısı canım.sat neydi senin canım
Canım ilk hamileliğimde mhfolmuştum.şimdibirşey olmayınca şaşırıyorumKorkma canım dinlen ilacını kullan geçecek Allah'ın izniyle. Benim hamile tanıdığım birçok arkadaşımda oldu
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kavuş meleğine
Bende de pek belirti yok valla arada kasık batması oluyor bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinligi var
13ünde 6.hafta bitiyor olacak 20sinde ise 7.hafta bitiyor olacakÇok erken degilmiEdifar bence 20 sinde git
Bende öyle.. Hatta bunda hamile oldugumu unutuyorum vallaCanım ilk hamileliğimde mhfolmuştum.şimdibirşey olmayınca şaşırıyorum
8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun
Bn gelene kdr herkez cvp yazmış ama bnde dşüncemi yazmk istedim bazı arkadaşlara
3 değilim ama 4üm sen nasl 3 haftalıkken fark ettn çok erken
Hoşegeldin adetn düzensiz ise sen hesap yapsanda tam tutmayabilir bnm öyle oldu adetimden 10 gün sonra kan verdim 5 gün sonra dra gittim sadece kese göründü 10 gün sonra gel tekrar dedi cuma gidicem yani senin hesaplaman düzensizse tam tutmayabilir kan değerin ne kadar ve kaçıncı gün verdin
Çok erken nasl öğrendiniz
Uslu bir çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz gibi olmuşş
Benim 28 Ocak ve salı randevum.senin cuma oluşu...tam takip ediyor tarihler de...hayırlısı bakalımSat 2şubat
Evet aynen benimde oluyor korkuyorum bazen çünkü evde işlerimde bitmiyor sürekli hareket halindeyimKasıkta batmalar devam ediyor mu?
Ya ben ilişkinin sabahında yerleştiği anıda çok net hissettim.
O günden beri kazı çalışmalarını da çok net hissediyorum
Resmen yerleştiğini anladım.
Şimdi arada bir ben burdayım der gibi bir batma olup çıkıyor aynı yerde :)
Yerim ben onu
Hayırlısı olsun haberdar etBenim 28 Ocak ve salı randevum.senin cuma oluşu...tam takip ediyor tarihler de...hayırlısı bakalım