2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar selam. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim. Karnimda iki farklı kese vardı. Ikiz gebelik dedi. Oki farklı kese olduğu için çift yumurta ikizi denildi. Yaa hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim. Sizlere sorum iki farklı kese olması ikiz gebelik sonucunu kesin olarak doğurur mu ? Çok korkuyorum. Ne ben de ne de eşimin ailesinde ikiz gebelik yok nasıl oldu anlamadim
Aranıza bende geldim hanımlar :KK68:
Az önce evde testle öğrendim.
Yarın netleştiririz inşallah
Hayırlı olsun kızlar sağlıkla ilerlesin inşallah :KK200:

Kızlar dün gece kasıklarımda ağrı ve yanma vardı gece 4 e kadar uyku tutmadi sizde de var mi böyle durumlar doktora gitsem mi acaba
Kesinlikle var bende hemde öğrendiğim günden beri var. Benim doktorum normal dedi bazı kadınlarda olur bazırlarında olmaz dedi. Ben bildiğinşz adet sancısı çekiyorum belim falan çok ağrıyor

Merhaba kızlar bende kasım annesiyim Şubat 24 test yaptım negatifti 1 martta 238 3 martta 568 doktor henüz keseyi göremedi ama değerlerim normal dimi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻

Merhaba kızlar bende kasım annesiyim Şubat 24 test yaptım negatifti 1 martta 238 3 martta 568 doktor henüz keseyi göremedi ama değerlerim normal dimi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun canım 2 katı artmış değerin güzel yani

Hayırlı olsun canım 2 katı artmış değerin güzel yani
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ya birde bu hamilelik çok ani onu ben sigara kullanıyorum bırakamıyorum ne yapıcam bilmiyorum onun stresi beni mahvediyor içmeyeyeyim diyorum günde 1 paket içen ben günde 2 3 taneye düşürebildim varmı benim gibi olan neler yaptınız acaba bırakmak için ☹😔

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ya birde bu hamilelik çok ani onu ben sigara kullanıyorum bırakamıyorum ne yapıcam bilmiyorum onun stresi beni mahvediyor içmeyeyeyim diyorum günde 1 paket içen ben günde 2 3 taneye düşürebildim varmı benim gibi olan neler yaptınız acaba bırakmak için ☹😔
Bebeğin için öncelikle bırakmaya çalış bence

Bebeğin için öncelikle bırakmaya çalış bence
O kadar çok istiyorum ki anlatamam başım ağrıyor dişlerimi sıkıyorum yerimde duramıyorum doktor nefsini körelt 2 den fazla içme dedi onun stresi siniri de bebek için kötü dedi yavaş yavaş inşallah bırakıcam ya

O kadar çok istiyorum ki anlatamam başım ağrıyor dişlerimi sıkıyorum yerimde duramıyorum doktor nefsini körelt 2 den fazla içme dedi onun stresi siniri de bebek için kötü dedi yavaş yavaş inşallah bırakıcam ya
Stres yapma sen elinden geleni yapıyorsun inşallah tamamen bırakırsın zaten

Benim 2. Gebeliğim
2 yaşında bir oğlum var.
Ama sanki ilk gibi heyecan :KK200:
Eşime söylemedim daha.
Yarın kan testi yaptırıcam.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza

Benim 2. Gebeliğim
2 yaşında bir oğlum var.
Ama sanki ilk gibi heyecan :KK200:
Eşime söylemedim daha.
Yarın kan testi yaptırıcam.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza
Cok heyecanlı son adet tarihiniz ne zaman benimde 3. Bebek çalışması inşallah bende hamileyimdir esine ne zaman soyleyeceksin

Cok heyecanlı son adet tarihiniz ne zaman benimde 3. Bebek çalışması inşallah bende hamileyimdir esine ne zaman soyleyeceksin

Söyledim işten gelince :)
Bende pko var.
Adetlerim düzensiz.
Sat 24 aralık.
Ama ben hamile kaldığım günü biliyorum.
25 şubatta hamile kaldım.

X