2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim de var 9 mart 😉aslında hiç belirti yok ama bugün saat 10 gibi araba kullanirken kasigimda anı bir batma oldu kısa süreli. Hamileligi yormak istemiyorum ama bilmiyorum
Inşallah kuzum ne güzel aynı günü bekliyoruz 🥰🤗🤲🤲🤲
Bendede var kuzum takılmak istemiom her ay olduğu için ama bu ay tek fark bu akşam kustum aniden hepsi burnumdan cıktı öyle.ani oldu migdem çok yandı bide çok aşırı gazim var dier belirtiler hep aynı 🥰

Inşallah kuzum ne güzel aynı günü bekliyoruz 🥰🤗🤲🤲🤲
Bendede var kuzum takılmak istemiom her ay olduğu için ama bu ay tek fark bu akşam kustum aniden hepsi burnumdan cıktı öyle.ani oldu migdem çok yandı bide çok aşırı gazim var dier belirtiler hep aynı 🥰
Geçmiş olsun. Umarım hamilelikten oluyordur bunlar😍😍
4gun kaldı, nasıl geçer zaman bilmiyorum. Gerçi adet olmayayım da sonunda, beklenir bir şekilde

Geçmiş olsun. Umarım hamilelikten oluyordur bunlar😍😍
4gun kaldı, nasıl geçer zaman bilmiyorum. Gerçi adet olmayayım da sonunda, beklenir bir şekilde
Inşallah kuzum 🤲🤲🤲🥰❤ bu ay umudum var aslinda ama %50 %50 var yok arasiyim cikmazsa aglamam pes etmem yola devam karamsar olmak yok asla yolun basindayiz daha 🥰 olursada ucarim zaten 🤭 aynen kuzum olsunde bekleriz benim adet gunu gunune geliyo 9 u sabah yapicam gelmezse bakalım:KK70:

Merhaba kızlar nasılsınız ekim sanıyordum ama geç döllenme oluşmuş sanrm bnde kasım annesi olucam kısmetse

Kızlar selam. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim. Karnimda iki farklı kese vardı. Ikiz gebelik dedi. Oki farklı kese olduğu için çift yumurta ikizi denildi. Yaa hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim. Sizlere sorum iki farklı kese olması ikiz gebelik sonucunu kesin olarak doğurur mu ? Çok korkuyorum. Ne ben de ne de eşimin ailesinde ikiz gebelik yok nasıl oldu anlamadim

Kızlar selam. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim. Karnimda iki farklı kese vardı. Ikiz gebelik dedi. Oki farklı kese olduğu için çift yumurta ikizi denildi. Yaa hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim. Sizlere sorum iki farklı kese olması ikiz gebelik sonucunu kesin olarak doğurur mu ? Çok korkuyorum. Ne ben de ne de eşimin ailesinde ikiz gebelik yok nasıl oldu anlamadim
Maşallah bebelerine ne kadar nasipli bi insansın şu an başka topiklerde ikiz annesi olmak için can atanlar var evet iki farklı kese olması ikiz gebelik oluyo rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Yaaaaa çok güzelll maşallahh. Beta artışlarınız nasıldı? Birde şikayet belirti varmıydı? İki farklı kese olması elbette ikiz gebelik göstergesi fakat bazen bi kese boş olabiliyor falan bunlar düşük ihtimaller tabi. İyisini düşünün. İlk gebelikmi? Eğer öyleyse dilerim bir kız bşr erkek olsun😊😊

Maşallah subanaallah Rabbim güç kuvvet versin herşey gönlünüzce olur inşallah 🤲🤲

Kızlar dün gece kasıklarımda ağrı ve yanma vardı gece 4 e kadar uyku tutmadi sizde de var mi böyle durumlar doktora gitsem mi acaba

Aranıza bende geldim hanımlar :KK68:
Az önce evde testle öğrendim.
Yarın netleştiririz inşallah

X