- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
Ah inşallah kuzum ❤ daha 4 gün var test yapmadım deilimCanım sen gebe misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah inşallah kuzum ❤ daha 4 gün var test yapmadım deilimCanım sen gebe misin?
Inşallah kuzum ne güzel aynı günü bekliyoruz ❤Benim de var 9 mart aslında hiç belirti yok ama bugün saat 10 gibi araba kullanirken kasigimda anı bir batma oldu kısa süreli. Hamileligi yormak istemiyorum ama bilmiyorum
En kısa zamanda tekrar görüşürüz umarım 2020'nin en güzel anneleriİnşallah heyecanla bekliyor olacağım ❤
Geçmiş olsun. Umarım hamilelikten oluyordur bunlarInşallah kuzum ne güzel aynı günü bekliyoruz ❤
Bendede var kuzum takılmak istemiom her ay olduğu için ama bu ay tek fark bu akşam kustum aniden hepsi burnumdan cıktı öyle.ani oldu migdem çok yandı bide çok aşırı gazim var dier belirtiler hep aynı
Inşallah kuzum ❤ bu ay umudum var aslinda ama %50 %50 var yok arasiyim cikmazsa aglamam pes etmem yola devam karamsar olmak yok asla yolun basindayiz daha olursada ucarim zaten aynen kuzum olsunde bekleriz benim adet gunu gunune geliyo 9 u sabah yapicam gelmezse bakalımGeçmiş olsun. Umarım hamilelikten oluyordur bunlar
4gun kaldı, nasıl geçer zaman bilmiyorum. Gerçi adet olmayayım da sonunda, beklenir bir şekilde
Merhaba canım hoşgeldin şuan topikte herkesin meleği minicik tarihler net değil aslındaMerhaba kızlar nasılsınız ekim sanıyordum ama geç döllenme oluşmuş sanrm bnde kasım annesi olucam kısmetse
Hosbulduk cnm ewt kasım anneleri için öyle ama bn bitaz gec kaldm o yüzdn moralim biraz bozukMerhaba canım hoşgeldin şuan topikte herkesin meleği minicik tarihler net değil aslında
Neye geç kaldın canım benim neden moralin bozuk?Hosbulduk cnm ewt kasım anneleri için öyle ama bn bitaz gec kaldm o yüzdn moralim biraz bozuk
Hayirli olsun insallah saglikcakla kucaginza alirsiniz. Hangi yontemi denesiniz acaba ben 8 aydir ugrasiyorm cok yıprandımKızlar bir yöntem denedim eğer kan testini öğrenip gerçekten hamileysem size mutlaka soylucem dua edin
Şırınga ve hemen kalkmamak oldu yöntemim bugün 6 haftalık olduk haftaya doktora gidicem Büyük ihtimal kalp atışını duyarız dedibir yöntemim var açıklayacağım demişsin canım. bizimle paylaşırmısn.
Günaydın herkeseeGünaydın kizlar ❤
Maşallah bebelerine ne kadar nasipli bi insansın şu an başka topiklerde ikiz annesi olmak için can atanlar var evet iki farklı kese olması ikiz gebelik oluyo rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallahKızlar selam. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim. Karnimda iki farklı kese vardı. Ikiz gebelik dedi. Oki farklı kese olduğu için çift yumurta ikizi denildi. Yaa hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim. Sizlere sorum iki farklı kese olması ikiz gebelik sonucunu kesin olarak doğurur mu ? Çok korkuyorum. Ne ben de ne de eşimin ailesinde ikiz gebelik yok nasıl oldu anlamadim
Yaaaaa çok güzelll maşallahh. Beta artışlarınız nasıldı? Birde şikayet belirti varmıydı? İki farklı kese olması elbette ikiz gebelik göstergesi fakat bazen bi kese boş olabiliyor falan bunlar düşük ihtimaller tabi. İyisini düşünün. İlk gebelikmi? Eğer öyleyse dilerim bir kız bşr erkek olsunKızlar selam. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim. Karnimda iki farklı kese vardı. Ikiz gebelik dedi. Oki farklı kese olduğu için çift yumurta ikizi denildi. Yaa hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim. Sizlere sorum iki farklı kese olması ikiz gebelik sonucunu kesin olarak doğurur mu ? Çok korkuyorum. Ne ben de ne de eşimin ailesinde ikiz gebelik yok nasıl oldu anlamadim
Maşallah subanaallah Rabbim güç kuvvet versin herşey gönlünüzce olur inşallahKızlar selam. Dün doktora gittim 5 haftalık hamileyim. Karnimda iki farklı kese vardı. Ikiz gebelik dedi. Oki farklı kese olduğu için çift yumurta ikizi denildi. Yaa hafta sonra gelin kalp atışlarını dinleyelim. Sizlere sorum iki farklı kese olması ikiz gebelik sonucunu kesin olarak doğurur mu ? Çok korkuyorum. Ne ben de ne de eşimin ailesinde ikiz gebelik yok nasıl oldu anlamadim
Şırınga yöntemi nasıl oluyor acaba bilmiyorum da benŞırınga ve hemen kalkmamak oldu yöntemim bugün 6 haftalık olduk haftaya doktora gidicem Büyük ihtimal kalp atışını duyarız dedi