2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
canım benim bugün 18 çıktı regle dört gün vardı sabah fortest erken gebelik testi yaptım çok silikti çizgi kan verdim on sekiz çıktı bat 8 mart
Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum hüsrana ugramak istemiyorum benim gibi ayın 9 u adet tarihi olup da hamileligini ögrenen var mı

Hüsrana ugramak tan korkuyorum adete kadar beklicem galiba belirtilerin neler

Merhaba kizlar 🥰
21.gün progesteron verdim 13.86 cıktı bat 9 mart son 4gun inşallah hepimiz gebsi oluruz gebelerde sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲🤲🤲🥰
23 şubat pikti 18 21 23 24 26 28 değerlendirdim 👍🥰

Merhaba kizlar 🥰
21.gün progesteron verdim 13.86 cıktı bat 9 mart son 4gun inşallah hepimiz gebsi oluruz gebelerde sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲🤲🤲🥰
Canım sen gebe misin?

Merhaba kizlar 🥰
Benim de var 9 mart 😉aslında hiç belirti yok ama bugün saat 10 gibi araba kullanirken kasigimda anı bir batma oldu kısa süreli. Hamileligi yormak istemiyorum ama bilmiyorum

Kızlar bende 8 şubat kürtaj oldum. Hiç korunmadım 23 şubat yumurtlamaydı bende bekliyorum. Eylül annesi olcaktım olamadım.İnşallah kasım annesi olurum.:anneadayı:

Kızlar bende 8 şubat kürtaj oldum. Hiç korunmadım 23 şubat yumurtlamaydı bende bekliyorum. Eylül annesi olcaktım olamadım.İnşallah kasım annesi olurum.:anneadayı:
İnşallah canım benim 💕 o zaman bat 8 mart.... Az kalmış😊

X