- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
Tabiki... Kan degerli ve artıslafı gebeliğin seyrini belirlerMerhaba kizlar ben dun gebelik testi yaptım pozitifdi sizce kanda vermelimiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki... Kan degerli ve artıslafı gebeliğin seyrini belirlerMerhaba kizlar ben dun gebelik testi yaptım pozitifdi sizce kanda vermelimiyim
canım benim bugün 18 çıktı regle dört gün vardı sabah fortest erken gebelik testi yaptım çok silikti çizgi kan verdim on sekiz çıktı bat 8 mart
Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum hüsrana ugramak istemiyorum benim gibi ayın 9 u adet tarihi olup da hamileligini ögrenen var mı
Yok canım benim son adetim 13 Şubat adetin 19. Günü silikleşti anlaminda soylemistimCanım 19unda siliklesti ise o gün yumurta çatlamış olur üzerine 14gün koy ve senin adet tarihin 4mart olur...
Hımmm anladım şimdi olduYok canım benim son adetim 13 Şubat adetin 19. Günü silikleşti anlaminda soylemistim
Yaa kaç haftalıkmışsın pekiKızlar biz bugün çok minik bir kese gördük hamdolsun İnşallah bebeği görmek kalp atışını duymak sağlıkla kucağıma almak da nasip olur
Hiçbirimizin mutluluğu yarım kalmasın İnşallah
Onu söylemek için erken daha canım çok minicikkkkYaa kaç haftalıkmışsın peki
Anladım canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın canımOnu söylemek için erken daha canım çok minicikkkk
İnşallah hepimiz kuzumAnladım canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım
HoşbuldumYeni gelen arkadaslar hos gelmiş
Kız neden grisin senKonu açılmış :) O halde ben de burada totem yapayım. Bu topicte yazmak nasip olur umarım.
Canım sen gebe misin?Merhaba kizlar ❤
21.gün progesteron verdim 13.86 cıktı bat 9 mart son 4gun inşallah hepimiz gebsi oluruz gebelerde sağlıkla kucağına alır inşallah ❤
23 şubat pikti 18 21 23 24 26 28 değerlendirdim
Benim de var 9 mart aslında hiç belirti yok ama bugün saat 10 gibi araba kullanirken kasigimda anı bir batma oldu kısa süreli. Hamileligi yormak istemiyorum ama bilmiyorumMerhaba kizlar ❤
21.gün progesteron verdim 13.86 cıktı bat 9 mart son 4gun inşallah hepimiz gebsi oluruz gebelerde sağlıkla kucağına alır inşallah ❤
23 şubat pikti 18 21 23 24 26 28 değerlendirdim
İnşallah canım benim o zaman bat 8 mart.... Az kalmışKızlar bende 8 şubat kürtaj oldum. Hiç korunmadım 23 şubat yumurtlamaydı bende bekliyorum. Eylül annesi olcaktım olamadım.İnşallah kasım annesi olurum.
Evet canım inşallah aranıza katılırımm ve bu süreci beraber geçiririzİnşallah canım benim o zaman bat 8 mart.... Az kalmış
İnşallah heyecanla bekliyor olacağımEvet canım inşallah aranıza katılırımm ve bu süreci beraber geçiririz