2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde bugun 2gün sonraki kan artısım 146.96 çıktı katlanmış en son pazartesi vermiştim...
Allahım hayırlısı ile aldırsın kucagımıza

Senin sat neydi canım
31 Ocak
Kız sende su hamilelik takviminden yapsana
Tıkla üstüne var olan birisinin yapıver...
Ben yapmak istemiyorum canım
Migreni olan var mi benim gibi? Fena haldeyim şu an... Sınıfın sesi kulaklarımda bomba gibi.çok kötüyüm
Benim var canım özellikle akşamları başlıyor tüm gün yorulunca oluyor belki de. Işık açıp kitap okumaya başlıyorum hafifliyor. Migrenini iyi tanıyorsan ona göre süreci yönet. Aç olunca tetiklenen var loş ışıkta tetiklenen var yüksek ışıkta tetiklenen var farklı farklı canım

Merhaba kizlar allahin izniyle bende kasim annesi olucam insallah adetim 4 gun gecikti kan verdim ogrendim ilk degerim 19 sonra 57 111 bugunde 215 suan sonuc gostermek icin bekliyorum doktorda doktor ilkinde hamilesin dedi ikinciyi degerde gecde olsa yakalamissiniz dedi gec dollenmeyi kasteddi sanirim.

Benimki gözlerimi yorunca ve stres ,gürültü,ışık tetikliyor.şu anda da hepsi bir arada.parol almam sıkıntı olur mu akşam acaba...dayanamazsam sorayım

Benimki gözlerimi yorunca ve stres ,gürültü,ışık tetikliyor.şu anda da hepsi bir arada.parol almam sıkıntı olur mu akşam acaba...dayanamazsam sorayım
Canım parol gebelerde kullanılıyor ama dozajini vs yine de sor doktoruna. Benim de en korktuğum şey migren atağı şimdilik hamdolsun güzel gidiyor idare ediyorum

Merhaba kizlar ben dun gebelik testi yaptım pozitifdi sizce kanda vermelimiyim

Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum hüsrana ugramak istemiyorum benim gibi ayın 9 u adet tarihi olup da hamileligini ögrenen var mı

Öncelikle hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun bekleyenlere de Allahım hayırla sağlıkla versin inşallah benim de bat 13 mart bu ay ovulasyonla takip ettik adetin 17. 18. Günler pikti değerlendirdik 19.gun silikleşti o günü de değerlendirdik 9 günüm var inşallah hamileyimdir ben de

Canım 19unda siliklesti ise o gün yumurta çatlamış olur üzerine 14gün koy ve senin adet tarihin 4mart olur...

Adetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum hüsrana ugramak istemiyorum benim gibi ayın 9 u adet tarihi olup da hamileligini ögrenen var mı
Benim 5marttı ben 29subatta testte gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…