- 20 Mart 2011
- 13.754
- 32.286
Canım yeni kan verdim sonuç çıkınca yazarım. Düzgün beta baktıramadim hiç en Son cumartesi 530 duİnşalllahhhh inşallahh amiindeğer kaçtaydı?
Muhtemelen3000e yakındırCanım yeni kan verdim sonuç çıkınca yazarım. Düzgün beta baktıramadim hiç en Son cumartesi 530 du
2900 küsürmuş canım tlf da küsürünü tam duyamadımMuhtemelen3000e yakındır
Senin sat neydi canım2900 küsürmuş canım tlf da küsürünü tam duyamadım
Kız sende su hamilelik takviminden yapsana2900 küsürmuş canım tlf da küsürünü tam duyamadım
31 OcakSenin sat neydi canım
Ben yapmak istemiyorum canımKız sende su hamilelik takviminden yapsana
Tıkla üstüne var olan birisinin yapıver...
Benim var canım özellikle akşamları başlıyor tüm gün yorulunca oluyor belki de. Işık açıp kitap okumaya başlıyorum hafifliyor. Migrenini iyi tanıyorsan ona göre süreci yönet. Aç olunca tetiklenen var loş ışıkta tetiklenen var yüksek ışıkta tetiklenen var farklı farklı canımMigreni olan var mi benim gibi? Fena haldeyim şu an...Sınıfın sesi kulaklarımda bomba gibi.çok kötüyüm
Benimki gözlerimi yorunca ve stres ,gürültü,ışık tetikliyor.şu anda da hepsi bir arada.parol almam sıkıntı olur mu akşam acaba...dayanamazsam sorayım31 Ocak
Ben yapmak istemiyorum canım
Benim var canım özellikle akşamları başlıyor tüm gün yorulunca oluyor belki de. Işık açıp kitap okumaya başlıyorum hafifliyor. Migrenini iyi tanıyorsan ona göre süreci yönet. Aç olunca tetiklenen var loş ışıkta tetiklenen var yüksek ışıkta tetiklenen var farklı farklı canım
Canım parol gebelerde kullanılıyor ama dozajini vs yine de sor doktoruna. Benim de en korktuğum şey migren atağı şimdilik hamdolsun güzel gidiyor idare ediyorumBenimki gözlerimi yorunca ve stres ,gürültü,ışık tetikliyor.şu anda da hepsi bir arada.parol almam sıkıntı olur mu akşam acaba...dayanamazsam sorayım
Instagram da birgebeningünlüğü var ondan aldım ben cok iyiOvulasyon testi için marka önerir misiniz? Bir kaç ayda onunla deneyip doktora gideyim. ☺
Canım 19unda siliklesti ise o gün yumurta çatlamış olur üzerine 14gün koy ve senin adet tarihin 4mart olur...Öncelikle hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun bekleyenlere de Allahım hayırla sağlıkla versin inşallahbenim de bat 13 mart bu ay ovulasyonla takip ettik adetin 17. 18. Günler pikti değerlendirdik 19.gun silikleşti o günü de değerlendirdik 9 günüm var inşallah hamileyimdir ben de♥
Çok güzel hayırlı olsunMerhaba kizlar kısmetse ben de Kasım annesi olacağım regle dört gün var beta bugün 18 çıktı
Benim 5marttı ben 29subatta testte gördümAdetime 4 gün var test yapmaya korkuyorum hüsrana ugramak istemiyorum benim gibi ayın 9 u adet tarihi olup da hamileligini ögrenen var mı
Teşekkürler canım hepimize insallahÇok güzel hayırlı olsun